folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ag Ve Ag Karti Problemi.

Ag Ve Ag Karti Problemi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Aklıma gelen ilk ihtimal driver problemi. Windows update ile gelen driver'lar çalışmayabiliyor. Üreticinin sitesinden güncel sürücüyü(32/64 bit farkına dikkat) indirip yükleyerek tekrar denemek gerek.

Fiziksel olarak kablonun ucu nereye çıkıyor? Sorunlu pc'ye gelen kabloyu laptop'a takınca çalışıyor mu?

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı

Aklıma gelen ilk ihtimal driver problemi. Windows update ile gelen driver'lar çalışmayabiliyor. Üreticinin sitesinden güncel sürücüyü(32/64 bit farkına dikkat) indirip yükleyerek tekrar denemek gerek.

Fiziksel olarak kablonun ucu nereye çıkıyor? Sorunlu pc'ye gelen kabloyu laptop'a takınca çalışıyor mu?

Prizde ag var hocam. Laptopu takinca tak diye baglaniyor. Ayni kabloyu pcye takinca gik demiyor. Isik yanmiyor hic. Isin garip tarafi tam hersey calisirken bam diye gitti. Format attim baglandi fln. Hatta netten indirdim. Sonra birde ag kablosu takili degil diye cikardi. Daha da gelmedi. Ondan sonra denemlere basladim ben ama nafile.

Ilgin olanda ayni imagei attim bir pcye misgibi calisti. AG DA gordu. Sonra yeni bir image attim ayni pcye onda da AG kablosu yok dedi. Bende ilk calisan image i tekrar attim. Ama nafile kablo yok diyor. 

Hayir hostnameleri degistirmemistim imagelari atinca ama ztn ag kablolari yoktu. Conflict olma ihtimali fln fistik yok. 

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
Toplam Hit: 1455 Toplam Mesaj: 13
ag sorunu