Ağa Şifre Bırakmak?
-
arkadaşlar bi yardım edebilirmisiniz ya bu konuda şimdi geçen ben pcye format attırdım ve eve gelince direk modemi bağlayıp girdim yani yüklemeye gerek kalmadı bide şimdi benim modem kablosuz ve ağa bi türlü şifre bırakamadığım için çevredende girebiliyolar internete bi yardım etsenez şifre koyma konosunda?
-
modemin ne marka?
-
Quake
-
anlıyan yokmuya arkadaşlar bi yardım etseniz
-
kardeşim şifreleme yapabilmen için modemine giriş yapman lazım..
IP: 10.0.0.2
Login: admin
Pass: epicrouter
verdiğim ip adresiyle gir login passıda verdim onlarla giriniz bunlar modemle gelen şifreleridir
-
kullanım klavuzu yok mu yoksa internetten pdf vardır sitesinde felan belki bakmadım ama
-
modeme giriş yaptıkdan sonra çok kolay şekilde değiştirir ya
-
dediğin ıp olmuyo kardeş 192.168.1.1 e giriyo ondada kullanıcı adı ve şifreşe dediğini yazıyom olmuyo oda
-
krebs bunu yazdı:
-----------------------------
dediğin ıp olmuyo kardeş 192.168.1.1 e giriyo ondada kullanıcı adı ve şifreşe dediğini yazıyom olmuyo oda
-----------------------------id : admin
pas : 1234
dene. daha sonra ; http://quake.com.tr/images/stories/sss/5.gif pre shared key kısmına şifreyi yaz. doğrulama kısmını WPA PSK2 seç. modemi reslet.
-
insidia yaptım kardeş koydum şifreyi evde laptop var şimdi ondadan bağlanmaya çalışıyoz bi ağa bağlan die bu seferde benim ağ kgörünmüyor karşısında çarpı var yani? bu nası oldu şimdiya
-
krebs bunu yazdı:
-----------------------------
insidia yaptım kardeş koydum şifreyi evde laptop var şimdi ondadan bağlanmaya çalışıyoz bi ağa bağlan die bu seferde benim ağ kgörünmüyor karşısında çarpı var yani? bu nası oldu şimdiya
-----------------------------şimdi kac pc var senin evde? sen hangisinden giriosun ?