Ağa Şifre Bırakmak?
-
ben masaüstünden yani modem burda laptopdan girmeye çalışıyoz şimdi ama ağ ismimin karşısında çarpı işareti oldu şifre yazdıktan sonra wireles gormuyo yani
-
krebs bunu yazdı:
-----------------------------
ben masaüstünden yani modem burda laptopdan girmeye çalışıyoz şimdi ama ağ ismimin karşısında çarpı işareti oldu şifre yazdıktan sonra wireles gormuyo yani
-----------------------------hm bendede 1 masaüstü 1 laptop var şifreyi hallettikten sonra ikisindede görmüştü bende ttnet teknik desteği aradım bizim merkezdekini adamlar ordan şifreni 1903bjk1903 yaptk dediler bende senin yaptıgın gibi modem ayarından 1903bjk1903 yaptım şifreyi ve uyuştu nete bağlandı ikisindede. şimdi sende birinde görüyor laptopta görmüyor orasını anlamadım.
-
işte laptopda bi türlü isim çıkıyo ama karşısında çarpı var
-
laptopda ağın gereksinimleriyle karşılışmılor die bi yazı var
-
ya arkadaşlar bi yardım edin ya modeme girip şifreyi bıraktım ama şimdede laptopla ağ tanımla diyom ağ ismim çıkıyo ama karşısında çarpı işareti çıkıp ağın gereksinimleriyle karşılaşmıyor die bi yazı var nası halletcez acabaya?
-
hocam merak ettim kusura bakma bu kadar basit soruları sormak için bilgisayardan hiç anlamamak lazım tabi bilmemek ayıp değil de bu ne ?
İlgi ve Uzmanlık Alanları
web tasarımı, php,asp vs..neyse hocam o ağa sağ tıkla ağ şifresini wapın wepini ayarla modemine göre