Ageofempiresonlineturkiye(Gönüllü Çalışcak Müridler Arıyoruz)
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
kapil bunu yazdı:
Türkçe dil olmadığından sorunu çözemedim :/
-----------------------------xp kullanıyorsan önce bunu yükle
http://support.microsoft.com/kb/960554
-----------------------------onuda denedim zaten olmadı

-----------------------------sistemin dilini güncelle diyo
gidiyonuz korsan xp kullanıyonuz ms un çıkardığı oyunu niye çalıştırmıyo diyonuz :)
win 7 de ehemen kurdum :)
-
bu şekilde düzeltemiyorsak geregi yok kalsın :D win7 kurcam o zaman bakarız artık.
-
dostum free sadece 40 saatliğineymiş galiba. O zaman yalanmı oldunuz ? Benim tavsiyem 2-3 gün içinde çıkar yoksa başkası kesin çıkaracak. Böyle yardım dilenmeyle olmaz, toparla 200-300 birşey gerekli desteği ücretiyle al, adam akıllı yap, ekmeğini yersin.
-
VBDream bunu yazdı:
dostum free sadece 40 saatliğineymiş galiba. O zaman yalanmı oldunuz ? Benim tavsiyem 2-3 gün içinde çıkar yoksa başkası kesin çıkaracak. Böyle yardım dilenmeyle olmaz, toparla 200-300 birşey gerekli desteği ücretiyle al, adam akıllı yap, ekmeğini yersin.
-----------------------------dilenmek ?
-
kapil bunu yazdı:
bu şekilde düzeltemiyorsak geregi yok kalsın :D win7 kurcam o zaman bakarız artık.
service pack 3 diyorum kime diyorum? -
Eredanne bunu yazdı:
kapil bunu yazdı:
service pack 3 diyorum kime diyorum?
-----------------------------evet hacı sp3 kurulu :/
-
biri upload etmişti age ofu ordan indir kur sorun olmuyor o zman. hata falan almazsın
-
blackmir bunu yazdı:
biri upload etmişti age ofu ordan indir kur sorun olmuyor o zman. hata falan almazsın
-----------------------------http://ageofempiresonlineturkiye.com/age-of-empires-download-t-11.html
-
grafik, tema konusunda yardımcı olabilirim. İlgili kimse iletişim bilgilerini PM atsın :}
-
sRcN bunu yazdı:
grafik, tema konusunda yardımcı olabilirim. İlgili kimse iletişim bilgilerini PM atsın :}
-----------------------------pm atıldı
Çevirmende Lazım Arakdaşlar Yokmu İnglizce Bilen