Ağın Netini İstediğin Zaman Kes
-
programın adını yazarmısın. yada yeniden upload edermisin. 10 kişi kotasını doldurmuş.
-
@anubisx
kullandığın mantık nedir? bahsettiğim program arp (adres çözümleme protokolü)nü kullanarak birşeyler yapıyor bildiğim kadarıyla ama oraya ne biçim birşeyler yapıyor bilmiyorum.. Sen ne tarz birşeyler bu kapatma işlemleri yaptın.. osi katmanları v.s. ile mi ilgili?
-
nazmanya bunu yazdı:
-----------------------------
programın adını yazarmısın. yada yeniden upload edermisin. 10 kişi kotasını doldurmuş.
-----------------------------tamam premium hesaptan upload ediyorum birazdan koyarım
http://rapidshare.com/files/257757280/netcut-tahribat.com.rar
-
saolasın.
-
bu netcut sadece wireless leri kesmiyorki. Normal ağlarıda kesiyo ben denedim şimdi
-
bide ben deniyem
-
@drkeworks
zaten kimse kablolu bağlantıları kesmiyor demediki.. Yazdıklarımı okursan uyguladığım yerleri görebilirsin..
----
ayrıca bu konuda takıldığınız yer varsa sorabilirsiniz.. sniff konusuyla ilgili de sorabilirsiniz
-
Eğer wireless agı üzerindeki msn konuşmalarını izleyebiliyorsak mümkünse detaylı şekilde anlatırmıın çok lazım olur gerçekten teşekkürler
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------@drkeworks
zaten kimse kablolu bağlantıları kesmiyor demediki.. Yazdıklarımı okursan uyguladığım yerleri görebilirsin..
----
ayrıca bu konuda takıldığınız yer varsa sorabilirsiniz.. sniff konusuyla ilgili de sorabilirsiniz
-----------------------------legion_of_doom adlı arkadaş wireless leri kestiğini sölemişti. Bende sadece wirelessleri kesiyo sandım. İndirdim normal ağlarıda kesiyo. Zaten ikiside aynı protokol değilmi benim bildiğim wirelesi kesen normal ağıda kesiyo zaten galiba
-
@legion
biz 2 komşu kullanıoruz modem karşıda o modeme şifresini felan bilmeden reset atmam mümkünmü?