folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ağın Netini İstediğin Zaman Kes

Ağın Netini İstediğin Zaman Kes

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    peki yapanı bulabilirlermi hocam..Yani ttneti arayıp net neden kesik diye sorarlarsa ve benim adı ögrenirlerse mahallede beni felç ederler :D

Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

sanırım vista bunu pek sallamıyor..

program açıldı neye basarsam basayım programı sonlandır-çevrimiçi çözümler üret seçenekleri çıkıyor ne yaprsam yapayım kapatıyor programı

Konumu silenlere inat kürdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

@legion

biz 2 komşu kullanıoruz modem karşıda o modeme şifresini felan bilmeden reset atmam mümkünmü?

-----------------------------

maalesef şifreyi bilmeden modem konsoluna yada arayüzüne erişemezsin o yüzden normal bir reset atamazsın.. Ama netcut ile modeme reset attırabilirsin..

@minerval

vistada denemedim belki sorun çkartabilri ki anladığım kadarıyla sende çıkartmış.. programın son sürümünü indirmeye çalış belki vista desteklidir.. Olmazsa kısa yola sağ tıkla ve uyumluluk seçeneklerinden windows xp yi seçip programı çalıştır..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek
    vistada çalışıyor sorun yokta program bir işe yaramıyor vistada.

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

denemelerimi xp üzerinden yapmıştım ve hiçbir sorun yoktu.vista için son versiyonu indirip dene belki o zaman sorunsuz bir şekilde işlevini yapabilir.. Bu arada netcuttan korunmak için anti-netcut isimli bir program mevcut.. netcut ın sürümüne göre anti-netcut ı indirmeniz gerekir.. yani adam sizin bağlantınızı netcut 3.0 ile kesiyorsa ve siz anti-netcut 2.0 kullanıyorsanız işe yaramayacaktır..

Anti%20Netcut%20screenshot

download linki

http://download.cnet.com/Anti-Netcut/3000-2085_4-10584471.html

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    programın vista uyumlusunu upload edebilcek var mı??
Toplam Hit: 4504 Toplam Mesaj: 27