Ağır Ceza Mahkemesinde Şahitlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ne biçim moral veriyorsunuz öyle ,

Bugün zümsük kün şahitlik yapmadığı için serbest bırakılan  çiü,ngene yarın yine kapkaççılık yaparken sizin yakınınızın ölümüne sebep olursa içiniz rahat eder mi ?

Herkes  '' Bu ülkeyi ben mi kurtaracam ? '' diye yan çizerse bu  suçlularda aynen devam ederler , mallarımıza ve canlarımıza  saldırmaya.

zümsük sen  sana yakışanı yap ,

selam ve dua ile, 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Valla bencede Tek gitmemelisin. En basit bir Ameliyat bıçağı Gizliden taşımanı öneririm, Aksi bir durumda Önden gelenin façasını indiriver bak bakiyim diğerleri çil yavrusu gibi adamı yaralı orada bırakıp kaçıyormu kaçmıyormu.

Kaçmama ihtimallerine karşı arkadaş çevreninde orada olmasında fayda var aksi halde aynı sona uramakda vardır. Gerçekçi yaklaşımlar sürüyoruz amaç moralini bozmak değil zarar görmeni engellemek. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

haji, cingenelerle ugrasma bence, birkerseinde bitanesi laf atmisti, si..ktr lan dedim diye, basima 10 kisi toplandilar...

baya bir zarali cikmistim o acidan soyluyorummm. nekadar 2-3 taneyi sersem de kalabalik olunca gucun bir yere kadar...

gidiceksen de adamsiz gitme... bir 7-8 kisi topla bence...

umarim bir sorun cikmaz...

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Bir ülkede namuslular, en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o ülkede kurtuluş yoktur.

http://yigitdemirag.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Bence.. Senin İçin.. En Garanti. Arkadaşlarındır .. Getirebildiqin Kadar Arkadaş Getirmelisin.. Polistende Destek İstemelisin.. Çünkü Onlar .. Bir Otobus Dolusu Cingan Gelcektir.)  Allah Yardımcın Olsun Hojam.. 
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antitartar
    antitartar's avatar
    Erkek
    haji topla tahribattan 5-6 tane eskisehirli murid ole git davaya merak etme degil 1otobus 5 otobus cingen gelse bisey yapamaz tahribat muridine    tahribatcının gozu karadır:p

yok imza mimza dagılın hade
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Korkma bişi olmaz. Sadece o an seni mimlerler ve hafızalarına kazırlar senin eşgali. Daha sonra her şey unutulunca nasılsa eskişehirdesin, takip ederler yada bir gün denk gelirsin bunlarla. Sonrasında...

Hoca sen en doğrusunu yapıyorsun ama gerçek bu, bizzat yaşadığım olaylardan biliyorum... 

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiridoz
    asiridoz's avatar
    Erkek

hacı girmicem girmicem dedim ama dayanamadım!!!

Ben Güzel memniket Eskişehirdenim!

Hangi gün kaçta onları bi söyle :))eğer işim yoksa her vakit. ırkı kırılmış tiplere aşırı gıcığımdır :)yetişirim tabi geçmediyse

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocam yeni grödüm mesajları fln yarın dava ağır cezada 8 de orda ol dediler ama 9.30 da fln orda olurum.Polislere diyicem çarşıya kadar falan atsınlar.

Ya hiç olmadı mq bıcağı yeriz napalım.Yarın öbürgün bunlar yeter ki akrabalarımızı senin benim ailemi gasp ile yada başka bir şekilde hastahanelik etmesin mq.

pek birşey olmaz diyorum ama olursa bilmiyorum akfam atar.Derim sikerim adaletini silah milah ile fln akşam öldürmeye başlarım çingeneleri.

Arkadaşla ikimiz gideceğiz.Olmadı öyle bir olay olur hoca.Biliyorum kendimi.Adalete yardım etmey çalışıyoruz bu yüzden başıma bela gelirse kimseyi görmez gözüm.

Birde arkadaş ablasınla konuşmuş savcıymış.Demişki birşey olmaz onlar tanık tanıklara dokunmazlar.Hayırlısı kardeşlerim allah hayırlısını versin.
    Kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek.İçeri tıkayımda şerefsizi gerisi önemli değil.

Toplam Hit: 10679 Toplam Mesaj: 39