Ağır Ceza Mahkemesinde Şahitlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

mna koyim gittim mahkemeye sürü sümüklü gelmişler.Sorun çıkmadı.Saat 8.30 da ordaydık.Bir baktık mahkeme 11.10 deik yemek yiyelim börek fln.Eve telfon gelmiş savcı çağırmış diye gittik 10 gibi meğersem kimlik fln alacaklarmış.

Bekle bekle bekle bekle...

Ertelndi saat 2 ye...Gittrik yemek yedik fln sonra geri geldik 2.30 da mahkemeye girdim olanları söyledim.

salona girmeden de ipne bir avukat geldi güngör uzanmış adı.Dedi anayasa değişmeseydi bu ifadelerle bizi yakarlardı.Şimdi sorun olmaz.Bir şekilde hallederiz.İpneye bir kıl oldum ki sormayın artist...

Girdik kızın 40 tane fln dosyası varmış bu konuda..Dedim yuh .besini skim.. 

daha sonra oturduk falan ara verdiler 3 e doğru.Dediler tanıklar gide bilir.Gittik biz sonra telfonla öğrendim ki 3 ay içerde yatan kız tutuksuz yargılancak.

Ailesi dedi kız çok kötü annesi babası ayrı pisikolojik sorun var davayı geri çekin.Çekmedik.Bir yandan seviniyorum hiç değilse sorumluluğumu yerine getirdim ve hiç değisle serbest kalsa dahi 3 ay engelledim durumu.

Diğer yandan üzülüyorum tutuksuz yargılanacak yarın başka birinin daha canını yakabilir.Küçük olduğu için(17 yaşında)böyle oldu..

Dedim ki sorunda adalet mülkün temlidir fakat mülkün temeli çürük.İki şıkkımız var ya temeli yıkan olacağız yada altında kalan..

Kafam bozuldu mq...hakim olsam 40 dosyayla önüme gelse en ağır cezayı vermeye çalışırım.Fakat hakimer ne yapsın şerefsiz avukatın dediği gibi yasalar değişmeseydi..... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

konuyu actigindan beritakip ediyorum.su son yazini bekledim hep. ve yazmissin. biliyomusun bunun sonu böyle olacagi belliydi. adaletin filan isledigi yok bizde. polis yakalar mahkeme birakir. 40 dosya dile kolay be nasil tutuksuz birakabiliyorsun sen böle bi insani. ya allah askina islah evine bari gönderselerdi. bu ne bicim is ya. yasi kücükmüs yok efendim yasalarmis. ortada bir suc var a.q ya. tabi kiza koyan olmaz nasil olsa yemisiz kaderin sillesini batti balık yan gider diyerekten daha neler yapmaz ki bu. resmen daha tesvik ediyorlar. yaziklar olsun ya.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    git hoca git,çingenler 3-5 sağlam adam görünce tırsar,şimdi tereddütte kalırsan olmaz,polisde karıştırma onlar 1 bilemedin 2 gün seni sakınırlar,kaldıki onlarda sana bulaşmaz o aralar,hatta baya zaman,sonra ansızın bi ipnelik yaparlarki beklemediğin an çok feci olur.. sen sağlam bi tayfa yap git,şöle kalıplı adamlar,hatta imkan olsada kemer altından silah göster dicemde:D seni şahit değilde sanık yaparlar diye tırsıyom bak şimdi:D neyse korkmaya değmez,bu adamlar gece bekçisinden tırsan adamlar,varı yoğu hır gür dür ,saman alevi yani,hırlar geçerler ama kincilerdir yani muhakkak ayağını kaydıracak fırsatı kollarlar..
    ----------------------------

not: pehh olay olmuş bitmiş bile :D:D hadi geçmiş olsun :D

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocam o değil mafyacılık oynamaya kalksak sikerim sorun olmaz.Fakat şu var oynasan kime oynayacaksın mq ?

Sorun çıkmadıda asıl koyan taraf lan mna koyim 40 dosyası var oda devletçe bilinen hala dışarda.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam o değil mafyacılık oynamaya kalksak sikerim sorun olmaz.Fakat şu var oynasan kime oynayacaksın mq ?

Sorun çıkmadıda asıl koyan taraf lan mna koyim 40 dosyası var oda devletçe bilinen hala dışarda.. 

-----------------------------
    Çok geçmiş olsun ya konuyu daha yeni gördüm.Valla tüm mesajları okudum şimdi bayaa sinirlendim amk ya bu nası anayasa bu nası adalet,polis,halk kendi canını riske atıyo ama anayasa bunları serbest bırakıyo..Helal olsun ama sen göreini yapmışsın...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek
    Adelete yüce sıfatını verirken hepsi bosta kalmis bana kalırsa zihniyetlerin..  ne güzel demis sarkida..

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiridoz
    asiridoz's avatar
    Erkek

en iyisini yapmışsın siteye daha yeni girebiliyorum k.bakma ama zaten gelsemde :D kışkışlardık en fazla ona da gerek kalmazdı üzüldüm tutuksuz yargılanacak olmasına17 yaşında caydırıcı bir ceza gerekir bence daha taze ve psikopatMış

Olsun hacı sen kurtardın ya kendini :) ona bak ! Eskişehir şoparlarının sağı solu belli olmuyor @q!ben daha ufaktım orta okulda arkadaşın dedesi vardı bu Eskişehirdeki şoparların çeribaşının komşusuydu :S Arkadaş okula gelirken hergün kıpkırmızı olurdu :

B-hacım noldu lan?
    A-bişi yok

B-var len kıpkırmızısın yalan mı sölücen?
    A-hacım kız bana sarı pipi dedi yaaa :'( (arkadaşta gerçekten komplesi sarıdır)o zamandan beri yaklaşmam ama sürü psikolojisi içinde büyümüş insanlar oluyorlar.Bide dumanlanan şoparlar Eskişehirde kendini atıyorlar yollara yolların tanrısıyım der gibi herif geliyor ki ne gelmek...

Eskişehir güzel memneket evet çok iyi gece hayatından tutun cafesine bilmemnesine kadar

fakat tek kötülüğü bu tarzda insanlar (ergen sivilceler vadisi tarzındaki insanlar)

saygılar adına sevindim tekrardan :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

lan olm roman tanıdıklar var tunalıda fln ama bunlar çingen mq.Yani en alt tabaka kapkaççı fln işte.

Kızı yakaladığımızda seninle sikişirim fln dedi olm.Hayatımda duymadığım şeyleri söyledi :D tabi yumurta çürüğü gibi kokmasa neyse 1 haftalık malzeme çıkardıda..

sağ sağlim kurtulduk ya şimdi hapse gitsin başka birşey istemm. 

Toplam Hit: 10202 Toplam Mesaj: 39