Ağrı'da Olan Mürid ? Ve Okul Öncesi Nasıl ?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Kreyzi bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------Kız için ideal meslek, okuması da çok kolay. Anatomi hariç kasan dersi yok.
-----------------------------hacı kız mız biz okuyacaz sonuçta :|
-----------------------------1-2 yıla müdür olma ihtimalin yüksek. Okuması rahat, atanması kolay. 1.700 maaşla işe başlar. Kıyak meslek.
hocam harbi mi :|oha o kadar para veriyorlar mı deli meslek o zaman alayı kız olsun farketmez
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
hahaha okul öncesimi olum ana okul öğretmeni
hea abi kral yer ataması iyi :)helyum abi valla 1 ay sana kapak atacam yol parası ne kadar orada ?
-----------------------------hoca benim kız okul öncesi anadolu mezun örgün sözleşmeli öğretmenlik yapıyor ama sınıfda 2 erkek vardı
bende giriyodum ara sıra derse 3 erkek oluyodu alayı kız bu kız mesleği hacı :)
ama yinede sen bilirsin
1200 ek dersle 1750 alıyo maaşı
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
hahaha okul öncesimi olum ana okul öğretmeni
hea abi kral yer ataması iyi :)helyum abi valla 1 ay sana kapak atacam yol parası ne kadar orada ?
-----------------------------hoca benim kız okul öncesi anadolu mezun örgün sözleşmeli öğretmenlik yapıyor ama sınıfda 2 erkek vardı
bende giriyodum ara sıra derse 3 erkek oluyodu alayı kız bu kız mesleği hacı :)
ama yinede sen bilirsin
1200 ek dersle 1750 alıyo maaşı
-----------------------------hacı adam okuyup meslek sahibi olmak için gidiyor sınıfta kaç kız erkek olmuş umurunda mı? sonuçta 4 yıl sonra hiçbiri yanında olmayacak:) tekrardan hayırlı olsun hacı.
-
hacı cennete gidiyosun daha ne istiyosun ya
-
Çok kız olan bölümde okuyan tanıdıklarımın tamamı sap geziyordu :) Bir yerden sonra kız muhabbetlerine alışıp onları sıradan arkadaş gibi görüyorlarmış falan. Dikkat :|
-
Gerekli bilgi verildi. Sormak istediğin bişey varsa tekrar iletişime geçeriz. Hayırlı olsun :)
-
korktuğum nokta o 19 yılın patlaması içe tepmesin :|
-
Kreyzi bunu yazdı:
korkarımki üniversitede içinde patlayacak çünkü sende rauf gibi çekingensin kanımca :)adamın yanına kız geliyo tersliyo tövbe ya :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
korkarımki üniversitede içinde patlayacak çünkü sende rauf gibi çekingensin kanımca :)adamın yanına kız geliyo tersliyo tövbe ya :)
zor motive oldum bozma moralimi :Fhem sonuçta senin gibi işsin kalmıyorlar (iyice sataşayım:)
-
Kreyzi bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
zor motive oldum bozma moralimi :Fhem sonuçta senin gibi işsin kalmıyorlar (iyice sataşayım:)
-----------------------------haha unutmuşum benim kız kpss den eğitim bilimleri dahil 80 çekmişti ona ramen sözleşme için 2 sene bekledi..
mezun olun ozaman görecem ben sizi işsiz nasıl kalınıyormuş.
Daha toysunuz siz abilerinizle alay edersiniz çünkü daha yaşamın kıyısındasiniz üniversiteyi kazandım mesleğim hazır düşünün siz görecem 4 sene sonra :)
seni elişi kağıtlarıyla bebek yaparken düşünemiyorum