Ağrı'da Olan Mürid ? Ve Okul Öncesi Nasıl ?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Kreyzi bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
korktuğum nokta o 19 yılın patlaması içe tepmesin :|
korkarımki üniversitede içinde patlayacak çünkü sende rauf gibi çekingensin kanımca :)adamın yanına kız geliyo tersliyo tövbe ya :)
zor motive oldum bozma moralimi :Fhem sonuçta senin gibi işsin kalmıyorlar (iyice sataşayım:)
-----------------------------haha unutmuşum benim kız kpss den eğitim bilimleri dahil 80 çekmişti ona ramen sözleşme için 2 sene bekledi..
mezun olun ozaman görecem ben sizi işsiz nasıl kalınıyormuş.
Daha toysunuz siz abilerinizle alay edersiniz çünkü daha yaşamın kıyısındasiniz üniversiteyi kazandım mesleğim hazır düşünün siz görecem 4 sene sonra :)
seni elişi kağıtlarıyla bebek yaparken düşünemiyorum
abi para kazanmak için tuvalet kağıdından yaparım bebeği mecbur ekmek aslanın midesinde -
Hayırlı olsun kreyzi. şu an okul öncesi atamaları fazla. bi ara pdr de öyleydi. sadece atamlara güvenmemek lazım. mesleğini iyi tanıyıp becerini geliştirmeye bak. kendini dar bir kalıba sokma. mesleğini öğren. üniversitenin 2. yılında mesleğin hangi alanında çalışmak istediğine karar vermeye başla. o şekilde kedine güzel bir yol seçersin. Okul öncesi öğretmenliğini kazanmak kolay iş değil bu aralar. Helal olsun sana.
-
Eee Nolacak Bizim Sütlü Türk Kahveli Kapiçiiiinooooo Nargile :|
-
IREA bunu yazdı:
c.tesi yada pazar iftardan sonra gidek uyar mı ?@kuytul
hocam saol valla beklemiyordum işte geldi artık mecbur okuyacaz
-
Eczacılığa devam et abi sen :D
-
Kreyzi bunu yazdı:
IREA bunu yazdı:
c.tesi yada pazar iftardan sonra gidek uyar mı ?@kuytul
hocam saol valla beklemiyordum işte geldi artık mecbur okuyacaz
-----------------------------Bugün Boşum. Bişiler Yapalım Akşama. Hem Kutlarız Senin Okul Öncesini :)
-
bu bölüm okuyan, biraz agır abi bi arkadaşım var. 2. senesinde tahtaravalli ye binip fotolar çektirmeye felan başlamıştı :D
-
Nerde çokluk orada bokluk. Orada teknik eğitim fakültesi (teknoloji mühendisliği) fakültesi yok bildiğim kadarıyla. Ama erkeklerin bol olduğu bir sınıf bul bol bol onlarla takıl arada kızların yanına dön sende keyif alırsın. Ama dersler bitmek bilmez, gözümde hayal ettim bir an ama Allah yardımcın olsun
-
FireX bunu yazdı:
Çok kız olan bölümde okuyan tanıdıklarımın tamamı sap geziyordu :) Bir yerden sonra kız muhabbetlerine alışıp onları sıradan arkadaş gibi görüyorlarmış falan. Dikkat :|
-----------------------------aha bu sene lisede başıma gelebilir uyarı için sağol hocam :D
-
Muhtar bunu yazdı:
helal olsun hocam. çok daşşaklı yere düşmüşsün. fırsatı değerlendirirsen hergün ikişer ikişer eve atar çakarsın
Her konuda yırtık dondan çıkar gibi zıplama az ağır ol..