Ağustos Ayı Fiyat / Performans Cihazı
-
Ağustos ayı geldi ama henüz Ağustos böceği gibi çoğumuz sıcaklardan yatmayı başaramadı. Fiyatların son üç ayda her ay üstüne koyarak artması canımızı sıktı. Lakin bir gelişme yüzümüzü güldürdü. Eski üst segment cihazlar herşeye rağmen ucuzlamaya devam etti.
1.000TL altında telefon diye bir şey kalmadı. Apple özerkliğini ilan etti. Huawei piyasayı ele geçirmeye çalışıyor. Samsung azalan satışları, liderliği korumanın peşine düştü. Xiaomi’nin yetersizliğini absorbe eden fiyat avantajı şimdilik kayboldu. Sony ve Nokia çöldeki vahaya dönüştü. Yerli markalar hala yetersiz ve rekabet dışı. Lenovo iyi başlayan Türkiye macerasını fiyaskoya dönüştürdü ve eldeki ürünleri çıkarmaya çalışıyor. Nubia ve Meizu biz nereye düştük böylenin etkisini atamadı. Bol manşet attığımız bir giriş kısmından sonra bu ayın tavsiye köşesine geçebiliriz.

2 Ağustos'ta A101 marketlere gelecek. Her mağazaya mavi ve siyah renk olmak üzere 2 cihaz gönderilecek. Birde taktik vereyim şimdiden A101'e gidip reyon elemanını köşeye çekip bu telefonu almak istediğinizi ve parasını peşin vereceğiniz söyleyin. Personel sizi kasiyere yönlendirip barkod numarasıyla satış yapacak. Fişinizi alın. Perşembe günü istediğiniz zaman gidip fişi göstererek cihazı alabilirsiniz. Erkenden ödeme yapmazsanız cihaz sabah ilk gelen kişiye satılır.
Markette direk kasiyere gitmeyin zira yanında müşteri olabileceğinden size yok olmaz çekebilir. Peşin parası ödenmiş cihaz satmak personelin işine geliyor zira çok çomar var. Parayı ödemeden cihazı açıp bakmak isteyenler ve sonrasında almayıp bırakanlar yüzünden personel fırça yiyor.
-
iyi güzel de SAR oranı düşük, ucuz ve iyi telefon bulmak zorlaşıyor.
-
Huawei baz istasyonu ve modem üreticisi bir firma olduğundan çekim gücü konusunda en iyisini kullanıyor telefonlarında. En dandik telefonuna bile çift anten koyuyor. O yüzden Huaweilerin sar değerleri yüksek ama diğer telefonların çekmediği yerlerde hem operatör hemde wifi çekimi tek diş olsada çekiyor.
-
honor yerine gm8 alin daha iyi
-
güzel bi yazı olmuş eline sağlık
-
cybermole bunu yazdı
gm 8 i sıfır almıştım 64 gb olanı kimse almasın.
grafik işlemcisinde sorun mu var ne var herşeyde donuyor dandik telefonlar gibi.
faceboook video donma sorununa çözüm bulamadılar şimdi nasıl bilmiyorum
-
cybermole bunu yazdı
General Mobile biteli çok oluyor. Gerek Android One sözlerini tutmamaları gerek her kullanıcının servis ile muhatap olmak zorunda kalması vs.
Xiaomi, Honor ve Huawei Lite serisi varken General Mobile’a para verilmez artık.
Beğenilmeyen Vestel’in cihazları bile daha iyi. Adamlar eskiden Lenovo’dan anakart alıp Lenovo’nun romunu modifiye edip o şekilde üretirken şuan ki Vestel Venüs’ler fena değil. Ancak vergi muhabbetinden gıcığım var bedavaya verseler satıp başka marka alırım.
-
Maaş yatınca 2 bini s7'ye gömüp kriz öncesi son viraja telefon yenileyerek girmeyi düşünüyorum. Kredi kartsız taksit yapacak bir yol yöntem bulursam da tadından yenmez. Elimdeki artık bitti. 3.sene olacak neredeyse. Düşüre düşüre anasını ağlattım.
-
literatur bunu yazdı
Maaş yatınca 2 bini s7'ye gömüp kriz öncesi son viraja telefon yenileyerek girmeyi düşünüyorum. Kredi kartsız taksit yapacak bir yol yöntem bulursam da tadından yenmez. Elimdeki artık bitti. 3.sene olacak neredeyse. Düşüre düşüre anasını ağlattım.
Nokia 8’e bir bak derim hocam.
Samsung Exynos işlemci olduğu için Samsung güncellemeyi kestiği için ileride sıkıntı yaşarsın.
Nokia 8 hem 2 yıl güncelleme garantili hemde Snapdragon işlemci olduğu için custom rom desteği daha geniş olur.
-
mkyb bunu yazdıliteratur bunu yazdı
Nokia 8’e bir bak derim hocam.
Samsung Exynos işlemci olduğu için Samsung güncellemeyi kestiği için ileride sıkıntı yaşarsın.
Nokia 8 hem 2 yıl güncelleme garantili hemde Snapdragon işlemci olduğu için custom rom desteği daha geniş olur.
Lumia'dan sonra Nokia'ya tövbeliyim hocam. İsmini yazarken bile iğreniyorum. Güncelleme almamak ne gibi sıkıntılara yol açar ki? Yıllardır güncelleme kapalı kullanıyorum g4'ü.
Edit: g6 ya da 7 tavsiye eder misin?
literatur tarafından 31/Tem/18 23:13 tarihinde düzenlenmiştir -
G4'te güncellemeyi kapalı tutarak iyi yapmışsın zira bootloop'a sebep olan güncelleme. G4 zaten ısınan bir cihazdı güncelleme ile LG cihazın işlemci hızını arttırdı. Bunun sonucunda ısınan işlemci yuvasından ayrılıp bootloop'a neden oluyordu.
Lumia döneminde yönetimde Microsoft vardı. Şuan HMD Global'de. HMD Global'ide kuranlar eski Nokia yönetimi. Microsoft ile anlaşma gereği Nokia kendisi alamıyor. Paravan şirket kurup o şekilde aldılar. Foxconn üretiyor cihazları. Vodafone bayilerinde teşhir cihazları oluyor bi incele derim. Tank gibi cihaz. Özellikle sesine hayran kalacaksın.
LG'ye hiç girme. LG, Sony ve HTC artık bitti. Helvasını yedik.