Ağustos Ayı Fiyat / Performans Cihazı
-
piyasada satışı devam eden telefonlardan hangisi en iyisidir?
1000e kadar
1000-1500
1500-2000
2000-2500
-
murdery bunu yazdı
1000e kadar
1000-1500
1500-2000
2000-2500
-
mkyb bunu yazdımurdery bunu yazdı
1000e kadar
1000-1500
1500-2000
2000-2500
hahaha :D
-
mkyb bunu yazdı
Huawei baz istasyonu ve modem üreticisi bir firma olduğundan çekim gücü konusunda en iyisini kullanıyor telefonlarında. En dandik telefonuna bile çift anten koyuyor. O yüzden Huaweilerin sar değerleri yüksek ama diğer telefonların çekmediği yerlerde hem operatör hemde wifi çekimi tek diş olsada çekiyor.
Aynende oyle huawei p9 lite den iphone se ye gectim gozle gorulcek kadar fark var cekim gucunde
androidde bir kod girip ayarlardan cekim gucunu arttırıyorduk yanlis hatirlamiyorsam
iphone de bu tarz ayar var mi acep ?
-
PEAK bunu yazdımkyb bunu yazdı
Huawei baz istasyonu ve modem üreticisi bir firma olduğundan çekim gücü konusunda en iyisini kullanıyor telefonlarında. En dandik telefonuna bile çift anten koyuyor. O yüzden Huaweilerin sar değerleri yüksek ama diğer telefonların çekmediği yerlerde hem operatör hemde wifi çekimi tek diş olsada çekiyor.
Aynende oyle huawei p9 lite den iphone se ye gectim gozle gorulcek kadar fark var cekim gucunde
androidde bir kod girip ayarlardan cekim gucunu arttırıyorduk yanlis hatirlamiyorsam
iphone de bu tarz ayar var mi acep ?
Androidlerde sadece Samsunglarda var kod ile çekim gücü arttırma. Aslında arttırma değil frekans sabitliyoruz Samsunglarda. Bölgenizdeki en güçlü çeken frekansa sabitleyince telefonun şarj süresinde artış oluyor.
-
hocam lg g3 telefon var, bundan biraz daha iyi bi model arıyorum, uygun bütçeli, fiyat/performans olarak ne önerirsin?
LynXMaSTeR tarafından 01/Ağu/18 23:41 tarihinde düzenlenmiştir -
LynXMaSTeR bunu yazdı
hocam lg g3 telefon var, bundan biraz daha iyi bi model arıyorum, uygun bütçeli, fiyat/performans olarak ne önerirsin?
Nokia 8
-
samsung s7 edge düşünmüştük, nokia 8 daha mı iyidir?
ayrıca android dimi bu nokia?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
evet
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Nokia 8 uzun ömür açısından daha mantıklı. S7 Edge'nin güncelleme desteği bitti. Kaldı ki S7 Edge'nin ekranı falan çok pahalı. Bir kırsan 1.200 liran gitti. Bu arada şuan baktım S7 Edge'nin ikinci el fiyatınıda yükseltmiş uyanıklar. :) 1.400-1.500'e kimse yüzüne bakmıyordu bir kaç ay önce. Şuan 2.000 lira yazmışlar genel olarak 1 sene garantisi kalan cihazlara. Bu tiplere mesaj atacaksın lan gerizekalı internet var elinin altında açta bak bakalım sıfırı ne kadar ? https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-edge-samsung-turkiye-garantili-pm-telcepsams7e32
Dünyanın neresine giderseniz gidin ikinci el cihazlar kullanılma süresine göre ucuzlar ama bizde sürekli zam yapıyorlar.