Ağustos Sıcağına #Trt2filmleri İyi Gelir! --> Kaliteli Filmler Var.
-
TRT 2 çok farklı sabahtan akşama kadar izlenir ama orada gördüğünüz flmleri internetten izleyin. Tv'de kesinlikle film izlenmez artık. Çok kesiyorlar kilit noktaları kaçıracak kadar fazla.
-
bu Green Book'u ikinci kez seyredişim. Tony (,the)Lip {karaktere ne güldüm ama yau.. ValleLonga ^^` }
~@~
film'lerin orjinal süre'lerinden kesiyorlar mı bilmiyorum da , normalde film boyunca Sadece bir adet, 3'dk'lık Film Arası koyuyorlar. o arada da zâten hafta boyunca yayınlanacak olan film'lerden reklâm kabilinden tanıtım'ları oluyor.
RitmFarbRacourci tarafından 02/Ağu/20 02:57 tarihinde düzenlenmiştir -
-
garga bunu yazdı
bunlar katiyyen egitilmezdir...
-
Son 10 yıldan fazladır tv kanal listesi 20 25 kanaldır TRT 1 ve TRT Haber var trt olarak sanırım japon nhk kanalını izlerim trt yi izlemek için bakmam geçerim bir kaç haber kanalı belgesel olmalı 3 5 olmalı spor 15 yıl oldu bitti ekranda zevk kalmadı film izlerim hala o zevkim durur trt 2 den başka internet var şansımıza.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
TRT2 şahlanmış aq , kimi atadılarsa bu yayın işlerinin başına bu aralar güzel maillerde atıyorlar anime tarihinden bahseden falan :D
DOGMAN çok iyi filmdir izleyin derimMail nasıl alıyoruz yeniliklerden haberdar ol kısmına mail yazarak mı yani sana gelen güzel mailler gelmesi için
-
TRT2 frekans bilgileri
HD Uydu Alıcıları İçin
11054 V 30000 3/4
SD Uydu Alıcıları İçin
12.379 H 30000 3/4
-
Radyosu olan her türlü cihazdan eşek yüküyle TRT payı alıyorlar. Aldıklarının yanında bunlar arpa tanesi ediyor mu orası tartışılır.
anonim6918524 tarafından 04/Ağu/20 21:15 tarihinde düzenlenmiştir -
yustang bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
TRT2 şahlanmış aq , kimi atadılarsa bu yayın işlerinin başına bu aralar güzel maillerde atıyorlar anime tarihinden bahseden falan :D
DOGMAN çok iyi filmdir izleyin derimMail nasıl alıyoruz yeniliklerden haberdar ol kısmına mail yazarak mı yani sana gelen güzel mailler gelmesi için
Kral TRT 2 websitesine gir https://www.trt2.com.tr/ , aşağıya in e-posta yazıp kaydol butonu var oradan kayıt et kendini.