Ağustosta Askere Gidenler?
-
giderken 100 lük ıslak mendil almayı unutmayın.
-
Hayırlısıyla gidin gelin :)
Bende hemen gitmek isterdimde amq okulu bitmiyor tecil ettirecem mecbur sonrasında uzun dönem siki tuttuk heralde arkadaşlar
-
tagext bunu yazdı:
-----------------------------giderken 100 lük ıslak mendil almayı unutmayın.
-----------------------------o niye la?
ben aralıkta gidiyorum
-
ALLAH hayırlı teskereler nasip etsin bir an önce şimdiden annenize babanıza ailenize sevdiklerinize kavuşursunuz ...
Rabim sizleri vatan evlatlarını korusun...
not: askeriyeye ayak basmadan önce abdest alın ve besmele ile öyle girin bütün sıkıntılarınız akıp gidecekdir...
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 23:03'da YasamaK tarafından düzenlendi. -
Allah izin verirse ağustos 12 de teslimim benim gibi ağustos ayında gidecek müridlere şimdiden hayırlı teskereler
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------tagext bunu yazdı:
-----------------------------giderken 100 lük ıslak mendil almayı unutmayın.
-----------------------------o niye la?
ben aralıkta gidiyorum
-----------------------------gittiğiniz yerler pek hijyenik değil. o yüzden gerek tuvalet gerekse değişik temizlik ihtiyaçları için faydalı olur.
onun dışında botun tabanı için 5-6 liraya satılan plastik tabanlıklardan alın. ayağı inanılmaz rahatlatıyor.
3 tane küçük kilit. 1 i askeri valize 1 i traşçantasına duruma göre diğerini de kullanırsınız.
ihtiyacın olan herşey 5 te 1 fiyatına gittiğiniz birliklerde satılıyor burdan antin kuntin şeyler götürmeyin.
ordan size verecekleri şeyler
2 don, 2 atlet (haki renk, yeşilin az açığı sarıya çalan bi yeşil), 1 gri tişört, 1 cift spor corap, 3 cift siyah uzun (trapez) corap, 1 eşofman takımı, spor ayakkabı, el havlusu (kullanılır) banyo havlusu (kullanılır) ayak havlusu (kullanılır) diş macunu (yaramaz) diş fırçası (yaramaz)
tavsiyelerim (karacılar için)
minimum 5 cift iç çamaşırınız olsun, kendi şampuan traş takımı traş kremi gibi şeyleri yanınıza alın, siyah çoraptan başkası yasak o yüzden uzun siyah corap alın 6-7 cift, bağcıklı cüzdan, telefonu almasanız bile simkartı mutlaka alın, turktelekomun ailem kart mı oyle bişeysi var çok faydalı olabilir.
burdan 1 yada iki tane ankesorlu kart alın diğer kartlar orda daha ucuz satılıyor.
-
SnipeTR bunu yazdı:
-----------------------------Giden arkadaşlar , (Şafak saymak için sitemi kullanın)
www.safakmatik.com u oralarda millete söyleyin :) Offline seo yapalım :Pp
Bu arada allahın izni ile gidin gelin arkadaşlar...
Allah yardımcınız olsun....
-----------------------------http://www.safakmatik.com/index.php?git=sitendepaylas
utf8 terk
-
ben de gideceğim.
-
Giderken traş takımı kilit haricinde hiç bişey götürmeyin orada gereken herşeyi veriyolarmış doğrumu? Değilse neler götürelim ?
-
Dizzy bunu yazdı:
-----------------------------Giderken traş takımı kilit haricinde hiç bişey götürmeyin orada gereken herşeyi veriyolarmış doğrumu? Değilse neler götürelim ?
-----------------------------veriyorlar herşeyi yinede 2 atlet 2 kilot 1 havlu götür tavsiyem.
kantinde kuyruğa girmek ah ulan ah..
çay 10 kuruş kola 1 tl :)