Ağustosta Askere Gidenler?
-
hacilar hayirli teskeler insallahh
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------Dizzy bunu yazdı:
-----------------------------Giderken traş takımı kilit haricinde hiç bişey götürmeyin orada gereken herşeyi veriyolarmış doğrumu? Değilse neler götürelim ?
-----------------------------veriyorlar herşeyi yinede 2 atlet 2 kilot 1 havlu götür tavsiyem.
kantinde kuyruğa girmek ah ulan ah..
çay 10 kuruş kola 1 tl :)
-----------------------------bu don işi beyaz don alacakmışın :D diğerlerine izin yokmuş
Yeşik boxser olsa problem olurmu
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------Dizzy bunu yazdı:
-----------------------------Giderken traş takımı kilit haricinde hiç bişey götürmeyin orada gereken herşeyi veriyolarmış doğrumu? Değilse neler götürelim ?
-----------------------------veriyorlar herşeyi yinede 2 atlet 2 kilot 1 havlu götür tavsiyem.
kantinde kuyruğa girmek ah ulan ah..
çay 10 kuruş kola 1 tl :)
-----------------------------bu don işi beyaz don alacakmışın :D diğerlerine izin yokmuş
Yeşik boxser olsa problem olurmu
-----------------------------Yok hocam yeşil boxera karışmıyorlar :)
-
Dizzy bunu yazdı:
-----------------------------yazdıkya ak
-
Nizamiyeden içeri girerken mantığınızı dışarda bırakın. çıkarken alırsınız.
içeriden her b.. var. hiç birşey götürmeyin.
Not: Diş macunu ( Sanino veriyorlar komple kireç ) Boyu 20cm e yakın. Üzerinde TSK için özel üretilmiştir yazıyor. 2 defa fırçaladım diş etlerim parçalandı.
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 22:37'da THT2005 tarafından düzenlendi. -
zamanı geldi :)
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı - MANİSA
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri KTBK KTKA 1'inci Mknz. P. Tb. 1'inci Mknz. P. Bl. K.lığı - KIBRIS
-
vatka alın, (eskiden elbiselerin omzuna takılan sünger).
botlar çok sert oluyo tabana sağına soluna sıkıştırısınız çok işe yarıyo.
not : sakata geldiniz. ilk akşam 20dk lik ankesorlu tel kuyruğu beklememden sonra 12 yıllık evimin tel nosunu hatırlayamamıştım =)
-
tüm sorularınızı www.kisadonemaskerlik.com da sorabilirsiniz. :) beyler kazasız belasız gidin dönün inş. Bim'de satılan libstick'lerden götürün ağustos sıcağında dudaklarınız mahf olur. Güneş e hassasiyeti olan arkadaşlar güneş kremi götürsün. Küçük kilitli poşetlerden götürün bol bol. Sigara izmaritlerini ona doldurup cebinize koyarsınız. Eşyalarınız kokmaz. Ne arar la izmarit Cepte demeyin görürsünüz :) yeşil donlarınıza cep diktirin önündeki astarlı yere. Paranızı ve sim kartınızı saklarsınız. Sigara tiryakileri bir kaç paket alsınlar. Orada kantinde 100 kişi olacak sırada. Çok çok bozuk para götürün. Çay ve kola makinelerinden sıra beklemeden ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Bozuk para altın gibi değerli olacak orada. 5-6 tane şifreli telefon kartlarından alın. Çok kullanışlı ve uzun süre konuşabiliyorsunuz. Aramanız gereken telefon numarasını ve şifreyi ezberleyin yada kartı yanınızda taşıyın farketmez her makinede kullanabilirsiniz. Aklıma gelenler şimdilik bunlar. kartalkethuda tarafından 10/Ağu/12 04:54 tarihinde düzenlenmiştir
-
kartalkethuda bunu yazdıtüm sorularınızı www.kisadonemaskerlik.com da sorabilirsiniz. :) beyler kazasız belasız gidin dönün inş. Bim'de satılan libstick'lerden götürün ağustos sıcağında dudaklarınız mahf olur. Güneş e hassasiyeti olan arkadaşlar güneş kremi götürsün. Küçük kilitli poşetlerden götürün bol bol. Sigara izmaritlerini ona doldurup cebinize koyarsınız. Eşyalarınız kokmaz. Ne arar la izmarit Cepte demeyin görürsünüz :) yeşil donlarınıza cep diktirin önündeki astarlı yere. Paranızı ve sim kartınızı saklarsınız. Sigara tiryakileri bir kaç paket alsınlar. Orada kantinde 100 kişi olacak sırada. Çok çok bozuk para götürün. Çay ve kola makinelerinden sıra beklemeden ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Bozuk para altın gibi değerli olacak orada. Aklıma gelenler şimdilik bunlar.
Posetci olayi geldi sunu okuyunnca :D -
Almadılar lan beni kasıma gidiyorum