Ağzınınz İyi Laf Yapıyorumu
-
ya mürit abileerim ben kızlarla hiç konuşamıyom sizler nasıl laf yapıyoynuzz
-
çeşitli yolları var tabi...
hangi tip kızlarla konuşma başlatmak istediğine bağlı ama...onu söyle bir önce...:D
-
kız sosyal bir kız ve çok güzel kız herkesi tanıyo ama ben daha kızı tanmıyom bugün teklif ettim çıktığı varmış
-
banlayın bu adamı
-
sosyal muhendıslıgıne zekana ve o andakı dogaclamana baglı... o anda gerektıgı gıbı konusulmasını bılmen lazım..o da ya deneyımle olur..yada aklını kullanarak...boyle ortamlarda nasıl konuslucagını bılmekle
-
kızın çevresindeki dolanan denyolar vardır onlara bak işte neler yapıyorlarsa taklit et.
kız seni bu halinle fark etmiyorsa kendin olman fayda etmiyor demektir :D
-
yTSe_JaM bunu yazdı:
-----------------------------
banlayın bu adamı
-----------------------------hehe bncede banlayın...
-
bu tiple biraz zor hoca.sen yaklaşma kıza boşver :|
-
hocam profilin öle demiyo :D
tam bir abaza oldugunu sölylüyo :D abazalar iyi laf yapar ;)
İmzası
14-17 Yaş arası kız msn adresini pmle atınız:) şaka tabi. Yhaa kimse benle çkmıyo yo yaawwwİlgi ve Uzmanlık Alanları
Sex+Yazılımcılık+Karı kız+TTNET+ComputerSevdiği Özlü Söz
OKULA GİDEN ADAM OKUYAMAZEkstra Bilgi
karı kız düşükünü,okulu sevmem ama derslerim güzel,öss konusunda stresliyim daha 3 sene var ama,İnternetim ve Bilgisayarım herşeyim -
abi ilkokulda yaptığın esprileri yap bütün kızların espri düzeyleri aynıdır merak etme olmadı ortaokul düzeyine çıkarsın...
ama bi tiyo vereyim çok saçma bi espri yaptıysan ve kız yinede kahakaha attıysa o kıza gönül rahatlığıyla yavşayabilirsin yani kız seni beğenmiştir:)
-
kız ztn sana çıktıım war dedyse ya hakkaten çıktıı vardr, yada seni istemediinden şutlamştr, ztn seni cebe koymak isteseydi çıktıı olduunu söylemezdi, ayrıca kızlarla nasıl konuşulur böyle forumda anlatılacak bişey değildir :) uygulamalı derstir, izleyerek hemen peşi sıra deneyerek öğrenilir, biraz da doğuştan gelir.
ama anahtar : kendine güven