folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ah Keske Ben Yapsaydim Dedigin Projeler !

Ah Keske Ben Yapsaydim Dedigin Projeler !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

ressam denen adam sıradan işler yapıyor ama nasıl yapıyor bilmiyorum siteleri coşuyor.sanmıyorum aylık 50k$ dan aşağı kazancı olduğuna..tarımsal pazarlama.com a rakip bir projem var benimde.önümüzdeki aylarda netleşecek artık çiftçiler e-çiftçi oluyor kaçırmamak gerek..benim hep aklımda olan fakat hayata geçiremediğim projem chatcity.cc :s ahh şu scripti bi çeksem:D:D

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

faaliyet olarak dtp binasını taşlamayı site olarak

www.etutodasi.biz

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

düşünüyorum

edit: keşke  dediğim bişey  yok ya inşallah ilerde  yaptıgım bi iş  için  başkaları keşke  ben  yapsaydım  der   çalışmak  çalışmak  çalışmak 

kontra bisiklet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    mynet , izlesene , realist , blogcu , tr.cx  vs..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

sextube[dot]com, kim bilirdiki whois çektiğimde bu domain'in boş olacagını tecil et dediğimde hesapta para olmadıgını ve ardından yerinyok.com u satın alıp taş gibi sextube yi kaçıragımı aklıma bile gelmezdi , lanet olsun o güne :/

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    yemeksepeti.com :) bütün fiyatlar 1ytl fazla ama genele baktığında çok kral para kazanıyorlar.

der die das
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

cebi şarj eden güneş enerjisi  düzeni :D  bunu çok düşündüm ama birisi yaptı ve patentini aldı bile :)  son derece basit ve ucuz bir sistem

Temel adalettir .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

http://www.milliondollarhomepage.com/

www.uzmantv.com

hafif.org

gayet.net

Ama keşke ben yapsaydım demekle olmuyor tek kişinin de yapması zor yani bir ekip olmak lazım  gayet.net uzmantv bunların hepsi bir fikrin peşinden bir sürü yatırım yapıyorlar ve çalışmanın sonucunu alıyorlar.yani bizim gibi bir site kurup imzaya reklamı yapmakla favori olunmuyor.

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

2000 de dusundugum projeleri hep baskalrı yaptı :)

akvaryumlar icin otomatik yemleme makinası  ,zaman ayarlı,tek,motorlu, falan fıstık ozamanlar devre tasarımı yeni oğrenmiştim :)

2001 de perde otomatı  odama dekorasyon amaclı sabahları perdeler otomatik acılıcak  akşamları otomatik kapancak yada manuel acılıp kapancak sekilde bi proje geliştirip uygulamıştım motor olarak 2 tane pc kasalrınd kullandıgımız fanı kullanmıştım 2002 de5 yıldızlı otellerde var olan bi sistem oldugunu orenmiştim:)

2002 de kameralı helikopter  : govdeyi 1.5 antegron kablodan lehim yardımıyla iskeletini oluşturmustum bir ana motor .yedek motor .dinamokuyruk motoru gunes paneli vs digerlerinden farkı şuydu çalışırken dinamo yardımı ile 2ci bataryayı şarj ediyor ayrıntısı cok sonuc olarak 48 saat kesintisiz ucus ve görüntü aktarımı sağlıyor
    interntte baskasının motorlu versiyonunu sattıgını gorunce hevesim kaçtı :)

vs vss  biçok uygulama kendime guvenemedim için hep başkalarının gercekleştirmesini izledim :)

edit ulen adam internet uzerine sormus  konuyu iyi okumada maziye daldım bian :D

onekine?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    UzmanTV,Mynet,İzlesene Ve Zamanında almadığım tutan domainler :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
Toplam Hit: 5285 Toplam Mesaj: 46