Ah Keske Ben Yapsaydim Dedigin Projeler !
-
ressam denen adam sıradan işler yapıyor ama nasıl yapıyor bilmiyorum siteleri coşuyor.sanmıyorum aylık 50k$ dan aşağı kazancı olduğuna..tarımsal pazarlama.com a rakip bir projem var benimde.önümüzdeki aylarda netleşecek artık çiftçiler e-çiftçi oluyor kaçırmamak gerek..benim hep aklımda olan fakat hayata geçiremediğim projem chatcity.cc :s ahh şu scripti bi çeksem:D:D
-
faaliyet olarak dtp binasını taşlamayı site olarak
www.etutodasi.biz
-
düşünüyorum
edit: keşke dediğim bişey yok ya inşallah ilerde yaptıgım bi iş için başkaları keşke ben yapsaydım der çalışmak çalışmak çalışmak
-
mynet , izlesene , realist , blogcu , tr.cx vs..
-
sextube[dot]com, kim bilirdiki whois çektiğimde bu domain'in boş olacagını tecil et dediğimde hesapta para olmadıgını ve ardından yerinyok.com u satın alıp taş gibi sextube yi kaçıragımı aklıma bile gelmezdi , lanet olsun o güne :/
-
yemeksepeti.com :) bütün fiyatlar 1ytl fazla ama genele baktığında çok kral para kazanıyorlar.
-
cebi şarj eden güneş enerjisi düzeni :D bunu çok düşündüm ama birisi yaptı ve patentini aldı bile :) son derece basit ve ucuz bir sistem
-
http://www.milliondollarhomepage.com/
www.uzmantv.com
hafif.org
gayet.net
Ama keşke ben yapsaydım demekle olmuyor tek kişinin de yapması zor yani bir ekip olmak lazım gayet.net uzmantv bunların hepsi bir fikrin peşinden bir sürü yatırım yapıyorlar ve çalışmanın sonucunu alıyorlar.yani bizim gibi bir site kurup imzaya reklamı yapmakla favori olunmuyor.
-
2000 de dusundugum projeleri hep baskalrı yaptı :)
akvaryumlar icin otomatik yemleme makinası ,zaman ayarlı,tek,motorlu, falan fıstık ozamanlar devre tasarımı yeni oğrenmiştim :)
2001 de perde otomatı odama dekorasyon amaclı sabahları perdeler otomatik acılıcak akşamları otomatik kapancak yada manuel acılıp kapancak sekilde bi proje geliştirip uygulamıştım motor olarak 2 tane pc kasalrınd kullandıgımız fanı kullanmıştım 2002 de5 yıldızlı otellerde var olan bi sistem oldugunu orenmiştim:)
2002 de kameralı helikopter : govdeyi 1.5 antegron kablodan lehim yardımıyla iskeletini oluşturmustum bir ana motor .yedek motor .dinamokuyruk motoru gunes paneli vs digerlerinden farkı şuydu çalışırken dinamo yardımı ile 2ci bataryayı şarj ediyor ayrıntısı cok sonuc olarak 48 saat kesintisiz ucus ve görüntü aktarımı sağlıyor
interntte baskasının motorlu versiyonunu sattıgını gorunce hevesim kaçtı :)vs vss biçok uygulama kendime guvenemedim için hep başkalarının gercekleştirmesini izledim :)
edit ulen adam internet uzerine sormus konuyu iyi okumada maziye daldım bian :D
-
UzmanTV,Mynet,İzlesene Ve Zamanında almadığım tutan domainler :D