Ah Keske Ben Yapsaydim Dedigin Projeler !
-
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------
UzmanTV,Mynet,İzlesene Ve Zamanında almadığım tutan domainler :D
-----------------------------mynet kuruldugunda kaç yaşındaydın ki ? :/
Mynet: Created: 19-dec-1994
Ya profilindeki yaşı düzelt, 17 yazıyor ona dayanarak söylüoyrum , eğer 17 yaşındaysan yalan söylemeye gerek yok,
-
efsun hojam haklı Holy boşuna mı yazmış oraya delikanlı olun sallamasyon bilgi girmeyin die :D
-
istanbul sapphire :]
-
fake mailin daha yeni cıktığı dönemde zevk olsun die düzenleyip isbank ın giriş sayfası gbi yapmışsım ama öle kalmıştı..cok sora tv de sonunda yakalandılar die gördüm elemanlar aynı yolla triliyonlar götürüp brezilya karnavalalrında yemişler :I
-
Akıllı TV
-
sakıncalı olduğu için editledim :)
-
netlog sexpartner :D
-
LHC
-
volkan bunu yazdı:
-----------------------------2000 de dusundugum projeleri hep baskalrı yaptı :)
akvaryumlar icin otomatik yemleme makinası ,zaman ayarlı,tek,motorlu, falan fıstık ozamanlar devre tasarımı yeni oğrenmiştim :)
2001 de perde otomatı odama dekorasyon amaclı sabahları perdeler otomatik acılıcak akşamları otomatik kapancak yada manuel acılıp kapancak sekilde bi proje geliştirip uygulamıştım motor olarak 2 tane pc kasalrınd kullandıgımız fanı kullanmıştım 2002 de5 yıldızlı otellerde var olan bi sistem oldugunu orenmiştim:)
2002 de kameralı helikopter : govdeyi 1.5 antegron kablodan lehim yardımıyla iskeletini oluşturmustum bir ana motor .yedek motor .dinamokuyruk motoru gunes paneli vs digerlerinden farkı şuydu çalışırken dinamo yardımı ile 2ci bataryayı şarj ediyor ayrıntısı cok sonuc olarak 48 saat kesintisiz ucus ve görüntü aktarımı sağlıyor
interntte baskasının motorlu versiyonunu sattıgını gorunce hevesim kaçtı :)vs vss biçok uygulama kendime guvenemedim için hep başkalarının gercekleştirmesini izledim :)
edit ulen adam internet uzerine sormus konuyu iyi okumada maziye daldım bian :D
-----------------------------yoo guzel yazmisin sadece internet uzerinden degil genel olarak sordum zaten konuda da "sanalda yada realde" yazmistim yani bunlari yazdigin icin sagol
-
hotmail.com