Ah Şu Öss Denemeleri
-
Dershanenin a.q.
Konu açığın varsa dershaneye git.Yoksa otur evde çalış.Bu sene uzay müh. yerleşemezsem öyle yapacam. Oturacam evde kasacam. Hesap verme derdide yok. Etüte neden gelmedin, deneme neden düşük geldi hay a.q ya adım başı hesap soruyolar. Bide evi arıyolar 21 yaşındaki adama velini ver diyolar puhhhaha ona kopuyom...
-
koko finalli =)
tw ye çıkıp finalle çalıştım ve kazandım dicek :D
bende finalliyim ama ben tw den izlicem onları =) -
ir2 bunu yazdı:
-----------------------------ben aslında öss de derece yapardımda dershane ortamı hep süperdi hep yarı dönemden sonra paso gezdim derse girmedim 2 sene böyle dersane yaptım baktım olmuo özel mözel attım biyere kapağı ben çalışcka adam değilim ak anca kokainman gibi asosyal sivilceli admalar çalışır kazanır (: onlarda üni bitirse nolur abi işveren olcam ben iş vermicem asosyal adama ak saat 8 oldummu kalkar evine gider (:
-----------------------------
eet işte bir dengesiz post daha.bana asosyal diyen arkadaş bilmezki arkadaş ortamlarımı, aktığım diskoları, haftasonu oynadığım golfü flan :D hayır bunu diyen insanı bide bi yere gezmeye gidelim dediğimizde evden zor çıkarıyoz ya bu da ayrı bi mevzu asddsa :D
ayrıca tekrardan belirtim.ister inanın ister inanmayın.ömrü hayatımda evde ödev yaptığımı veya kitap açtığımı hatırlamıyorum.dersi derste dinlemek son derece kafi.budur :D -
kokainman
kendim bi plan yaptım.o plana göre tüm öss çalışmam martın ortalarında bitiodu.bittide.o bakımdan bu aralar relax bi şekilde takılmaktayım :D
-------------------------------------------------------------Bu plan tam olarak neydi,nasıldı? 290 a giden yolda strateji neydi bunu tüm hatlarıyla öğrenmek istiyoruz.Öss ye girecek arkadaşlara örnek olması için soruyorum (yalann ben merak ediyom:P)...
-
atom diozya =)
adam 7/24 atom içti..sonuçlarını görüyonuz işte :D 290 az bile dimi koko :D -
ya öle pek ayrintili bi plan deil.ancak bu olay herkes üzerinde tesir etmez.çünkü ben hazırlıkda işlediğimiz konuları flan şu an çok iyi hatırlıyorum.yani öss ye girileceği sene böle bi plan yapılması, öss üzerindeki başarınıza pek tesir etmez.
bugüne kadar deminde dediğim gibi evde hiç ders yapmadım.dersi derste çok iyi dinlemek lazım.o zaman asla unutmassın.ben dinlemim evde çalışır yine yetişirim sınıfa dersen kesinlikle olmaz.
ben hep bu mantıkla hareket ettiğim için,yani dersi hoca anlattığında iice dinlediğim için bu seneye yani öss ye hazırlandığım seneye pek fazla iş düşmedi.günde 200 soru çözüyodum ilk başlarda.dersane müfredatıyla aynı konularda.indi 150 oldu.mart ortalarında 100 oldu.şimdide iki günde belki 50 tane çözüom işte.
önceki senelerde dersi çok iyi dinlemem bana en güzel şeyi kazandırdı.hiç bişeyi unutmadım.bunun sonucundada dersane denemelerinde hep dereceye flan girdim işte.ihtiyacım olmamasına rağmen %75 bursla okuyup babamdan tam dersane parası alarak cebe indirmemde olayın süper bi yanı tabi :D
edit:atomunda faydaları olabilir tabi.bkz:http://www.kizilkayalar.com.tr/26.htm :D -
Koko hangi finaldesin? İstanbulda mı? Ben Kadıköy finaldeyim. Son denemede kaç yaptın? Bi de hangi okuldansın?
-
2 ay deyip gecme o 2 ayda neler neler yapilir be. hele de gunde 4 5 saatten fazla uyumuyorsan, hele de okulun yoksa -ki son iki ay zaten devamsizlik rapor hede hodo ile bitiriyosun okulu- gayet iyi seyler yaparsin. deneme sonuclarini da kafaniza takmayin daha kotu gelenleri bilmiyorum da daha iyi gelir genelde oss de-)
ha todere de girdim bugun gayet iiydi. ea2 250 260 gelmesi lazim. e bunlar bize gore iyi napalim. 290 yapmiyoz el alem gibi -)
-
Çalışan yapar yaf. Gerçi ben de koko gibi günde 50 soruyu zor buluom. Say2 son sınavda rekorumu kırıp 296 yaptım. Daha çok var sınava. Keşke yarın olsa girsem bitse diyorum ben de aq.
-
gelsin şu 17 haziran biran öncede evime kavuşsam aahh ah :)