Ah Şu Öss Denemeleri
-
abi günde 50 soru bile çözmeyip 290 falan alıyorum diyorsunuzda bence baya abartıyorsunuz olayı yani:) şimdi olabilir ama 290 a çıkmak yılların ürünü bişeydir.. yani önceki uzun bi çalışmaya dayanır.. ben aşırı zeki adamları da gördüm yani öss sizin dediğiniz şekilde o düzeyde puan alınacak bi sınav değil..:)
-
50 soru çözen iyi çözmüş ben 10 soru bile çözmüyorum günde
-
beyler ne sorusu ya bırakın..
gidince öss günü çözersiniz :D orda olurs olur olmazsa kısmet değil der geçersiniz..
-
ben LGS sınavına girerken sabah arkadşaım aramıştı serkan oglum cfde yer ayırrtık sınavdan hemen cık kantır atcaz demişlerdi noldu attık a.q işte sınavı 30 dk ta bitiridim 700 puan almıştımk azda değil:D öss ye girmek nasip olmadı inş seneye aynı kaderi paylaşcaz ama ben takmam öle siz sinir stres yapmışsınız a.q iyicene:D ne la bu alt tarafı öss ya olur ya olmaz:D
-
avbi konuyu açan arkadaşımız 170 mi alıom denemelerden dedi banamı ole geldi...ABİ naptın sen yaff kafadan sallasan barajı geçersin ebnce hiç aksma sen salla geç...sınava gireicek arkadaşalarımıza başarılar diler allaht-an sabır niyaz ederim...bu arada bu lafları komiklik olsun die soledim üstüne alınma vehbi kardeş
Toplam Hit: 4077 Toplam Mesaj: 36