Ahmet Kaya MP3 Paylaşımı Üzerine...
-
Anti oksidan kardeşim sana tavsiyem boşuna yırtınma. Burası böyle. Yersen... Bugüne kadar buna benzer konularda birçok konu açtım. Hepsinde tepki aldım. Bazıları kimilerinin görüşüne ters düştü ve silindi. Onun için bırak boşver. Ben zaten bu başlığı isme özel açmadım. Herkes istediğini söyleyebilir. Ne de olsa demokratik(!) bir forum. Bu yolla 1 tane adamı bile bilgilendirebilirsen kar kardır.
-
ben ahmet kayanın mp3lerini dinliyorum.
dinlerken de hiç rahatsızlık duymuyorum.
kimseye de beş kuruş destek vermediğimi iddia ediyorum.
birisi benim ahmet kayanın mp3lerini dinleyerek ona katkı sağladığımı iddia ederse onu bunu kanıtlamaya davet ediyorum.
pkkya veya destekçilerine kininiz varsa bunu onlara yöneltin.
yoksa "duygusal" milliyetçiliğin yeri burası değil. -
vermio musun?
emin misin?
sen o mp3leri dinlediinde korsan bile olsa prim yapıosun
en basit örnek
:
irem midir nedir..
amatör yapım çıkmadı mı piasaya?
ne oldu satışları arttı!
sen dinledkçe başkaları da duuyup dinleyecek ve orjinal alanlarda muhakka olacak ve oluyorda
AL SANA KANIT! -
hacl..benden duyup alcek adam yok ben kimseye ben ahmet kaya dinliyom sizde alin cdsini demem . Neyse Yorum yok ..Devam edin her ahmet kaya basligina edilen küfürler cikan yanlis yorumlardan slklLdlm ben sanata saygi duyarim ..Ölen sehitlerimizinde mekanı cennet olsun
-
ya mantikli olun biraz .
Adam öyle demiş Tamam ondan daha kötüsü var .
Dinledigin sanatçilarin bir çogu yurt dışında oturuyor Örnegin Tarkan askerlikten kaçmak için TR ye gelmiyordu !
Örnegin gülşen kaç kişinin koynuna yatti ,
örnegin mankenler.
la olm bu haberlerde çıkan , tarla da sex - hayat kadinlari v.s varya
ünlüleri ele almiyorlar onun adi sex degil onlarin ki birliktelik .
mantikli olmaya davet ediyorum sizi -
Apoda yakında kaset çıkartır gidin onun kasetinide alın.Bu ülkeyi savunanların kemiklerini biraz daha sızlatın,ülkeye laf atanları biraz daha yüceltin.Bu yapılan, pkkyı sevmiyorum ama pkk bayrağının renklerini sevdiğim için asıyorum demeye benziyor.Bazıları ne alakası var diyecek.Evet çok alakası var.Bu vatan bizim anamız,babamızdır.Sana ana avrat kayan birisinin herhangi bir şeyini istermisin.Tabiki hayır eğer buna göz yumuyorsan biz buna halk arasında birşey diyoruz..
-
Bence ne yedıgımız ne ıctıgımız ne yaptıgımız hepımız ılgılendırıo.Mesela peygamber efendımız (s.a.v) munafıklar sacını uzattıgında o kestırı munafıklar sacını kısa yaptıgında o uzatır ne bılıyım yanı onlara benzemez onların gıydıklerını davranıslarını yapmazdı.Onlar gıbı konusmaz onlar gıbı gulmezdır.Ama bız dusmanlarımızın muzıklerını dınlıor onların urettıklerını gıyıyor yıyor ıcıyoruz.Yanı dusmanlarımızdan ne kadar nefret etsekte onlara yardım edıyor bır yerde desteklıyoruz.Ahmet kaya bır defa bolucu dusuncelerı olan bır adam dı su an ibrahım tatlıses haluk levent de oyle benım bıldıgım bunlar.Asıkar zaten olaylar.Hakkında cıkan dedı koduların hıc mı gercek payı yok ?Neden bır baska sarkıcı turkucu ıcın cıkmıyor neden ısmail turut ıcın cıkmıyor onlar da laz neden laz lar kendı devletlerını kurmaya calısmıyor ????? Alın sıze bır suru soru.Cevaplayın cevaplaya bıldıgınızı cevaplayamadıgınızı bana sorun.Cocacola ıcee levis pantolun gıyer macdonalt mıdır ne karın agrısıdır orada hamburger yer sonra mıllıyetcıyım kardesım derız.Yalan degıl bu bır ozelestırıdır.Benımde yanlıslarım oluyor.Ama sız halen yanlıslarınızı dogruymus gıbı soyluorsunuz.Buna ne gerek var.Sankı sızler bılmıorsunuz bu serefsızlerın kım oldugunu ?Bıraz caba gosterın bakalım.Bız bu ulkeyı ısgalcılerden kurtarmak ıcın kac sehıt verdık ???Su an ne yapıoruz bu ulkeyı ısgal ettırmek ıcın kımlerı zengın ettık?Bunu bende yaptım sızlerde yapıorsunuz yaptınız.Ben de ahmet kaya dınledım arkadas larım sevıodu sınlıodum onların yanıda.Sarkı sozlerınde hep bı amac ugruna yazılmıslık var.O amac da kurtdıstan.Kurabılırlermı ?? Su an buna ıhtımal yok.Ama ortadogu yenıden sekıllenmeye baslıo bır yanlısımız da ingilizlerın arap yarımadasına uyguladıkları sıstem turkıyeye de uygulana bılır.Hatırlarsanız ingilizler getırmıstı yahudılerı ortadoguya ve olan olmustu halende olmakta.Bu kadar sozun ardından halen ben ahmet kaya dınlerım kardesım dıorsanız secım sızın.Ne kadar mıllıyetcısınız kendı kendınıze sorun sorularınızı ama cevaplarken de durust olun.Ben den bu kadar...
-
Fikirlerimi belirtmek için senden "Kardeş kusura bakma yaa ben böle bir konu açacam hangi sitede açabilirim?""gibisinden bir izin almam gerektiğini sanmıyorum. Burası özgür(!) bir portal. Senin ne kadar "ben o elemanı dinliyorum" demeye hakkın varsa aynı oranda diğerlerinin de var. Lüten millete bu konuda akıl verme...
-
kendim adıma o ddiklerini dinlemiorum memoşçum :)
dier bi konu sen kimseye demesen bile onlar orjinal alıcaklar! -
mehmetcan haklısın bu sadece bir örneği. Ahmet kaya öldü(?) ölmesine ama pkk ve diğerlerini besleyen sadece o deil ki? Bugün çoğu sitede İbrahim Tatlıses,Mahsun, Yıldız Tilbe vb. gibi sanatçıların bu tip yardımlar yaptığına dair iddalar var. Direkt yada dolaylı olarak...
Toplam Hit: 6445 Toplam Mesaj: 44