folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ahmet Kaya MP3 Paylaşımı Üzerine...

Ahmet Kaya MP3 Paylaşımı Üzerine...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mehmetcan demişki:

"Adam öyle demiş Tamam ondan daha kötüsü var ."

Gülşen kımın koynunda yatarsa yatsın... Koyun onun... Bunun vatan haınlıgınden daha kotu ne yanı olabılır ?

Tarkan askerden kacıyormus... Kacsın... Yasal hakkı degıl mı yurtdısında oldugu zaman askere gelmeme hakkı ??

Bunlardan hangısı terorıst bır gruba yardım ve yataklık yapmaktan daha kotu anlatsana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek
    ahmet kayanın kim olduğunu bilen biliyo.
    artık bu kadar konudan sonra millet bunu tanımıyo gider cdsini alır aman şunlara diyelim de almasınlar diye düşünyosanız artık paranoya veya ne bileyim gevezelik ya da bilmişlik taslama olabilir bu.
    zaten bunları düşünebilen adam da gidip cdsini almaz.
    ahmet kayanın cdsini ancak onun görüşlerini destekleyenler alır.
    ama burda ahmet kayanın mp3lerini indirip hoşuna gider, bak ne güzel yapmış, terörist merörist gidip alıcam bana ne diyecek kimse de olmaz.
    uzun lafın kısası bi şeyin b.kunu çıkartana kadar uğraşmaya, yeni başlık açıp milleti bi pzvnk yüzünden karalamaya gerek yok.
    dinlemeye devam edicem. şu durumda kimseye çıkar sağlamıyorum kime ne?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    bu konu en sonunda çöp kutusuna gidecek..boşuna yazmayın(:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    nah sağlamıyosun!
    adamıa prim yaptırıosunuz diorum anlamıosun herhalde sen!
    askerlerimiz şehit olruken hiç mi gücüne gitmez!
    o şerefszin saladıı maddi imkanlar yüzünden şehit olan mehmetçii aklına hiç mi getirmezsn!
    yuh diorum sana başka birşey demiorum...
    atalarınızın yuzune nasıl bakacaksınız acaba?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stringcompare
    stringcompare's avatar
    Erkek
    Acaba yabancı şarkı dinlerken de? yabancı insanlara(türk olmayan) dolayısıyla yabancı ülkelere para kazandırmıyormuyuz?Siz o kadar rep dinleyin(Amerikanın serserileri dinliyomuş) sonra gelin ahmet kayaya laf atın dinlemeyin diyin.VAr mı bunun açıklaması ??????
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d9iyaboli9k
    d9iyaboli9k's avatar
    Erkek
    Mugato sana dinleme diyen yok olamazda. Eğer başka yerinle konuyu okuyorsan sana söz gözlerini eski yerlerine aldırmak için gereken her türlü tedavi masraflarını ben üstlenecem. Forum kurallarının dışına çıkmadıkça istediğimi yazarım bu seni ve kimseyi enterese etmez.

Sen de konu çöpe gidecek demişin. Biliyorum zaten sölemene gerek yok. Bu sitenin bölücüleri de içinde barındırdığını daha önce de sölemiştim konu silindi. Yarası olan gocunur derler doğruyuş...
    Burda "elimde çok kral videolar var hemde emmeli gömmeli" die başlık atsaydım eminim ki en az 1 hafta ilk sırada kalırdı ve silinmezdi. Böyle bir millet olduk ne diyeyim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    insanlar zikilmeye doymazmış kardeşlerim
    siz burda ne derseniz deyin
    deveye diken insana ziken yaranırmış
    kimse fikrini değiştirmez
    anlamazlar bu orospu çocuğunun pkklı bir piçten başka bişi olmadığını
    hatta belki adamın pkklı olduğunu açıkladığınız için(doğru da olsa) banlanırsınız
    o sebenten dolayı siktir edin

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Yazıyı okuduktan dedim ki tam Ertan yorumu gerektirecek yazı..Zaten öğrendik artık nerelere yazdığını..Paylaşım yapıldıpında teşekkür yazmak ve Pkk-Kürt konusu açılınca saçmalamak.Değişmez konuları ertanın..

AntiOksidan doğru söylemişsin adamım.Sadece para vermek değil olay.LimeWire benzeri biryerden bile indirmek onun adına prim kazandırır..Ahmet Kayayı dinlemem,zaten sevmem o şerefsizi..
    Ertan güzel noktaya değinmiş..Araba değilmiş Jip olacak arada fark var doğru ama şerefsiz sözüne bişey dediği yok..Kıro vatanımın insanına şerefsiz diyorr.Sen kalkmış o araba değil jip falan saçmalıyorsun..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anidamage
    Anidamage's avatar
    Erkek
    Ahmet Kaya dinlemek mide meselesi olsa gerek.Şahsen ben benim ülkemin yemeğini yiyip yediği kabın icine sıçan bir adamın şarkılarını dinliyemiyorum midem kaldırmıyor.Ahmet Kaya pkk yandaşı değildi boktu süpürüktü gibi saçma salak söylemlere karşı "Vallahi biz Apo'yu" özledik gibi bir şarkıyı söylediğini söylemekle kalmayıp kendisi gibi bir çok soysuza eşlik ettirdiğini gösteren somut bir video görüntüsü ile gözlerine soktuğunuz halde hala aynı görüşte olup aynı şeyleri diretmeleri gercekten gülünc :).Belki o görüntülri gözlerine değilde başka bi yerlerine soksaydık anlamalarını sağlayabilirdik.Sonuc olarak böyle sabit görüşlü insanların fikirleri değişmez.Böyle insanlara boşuna birşey anlatmaya çalışmayın.Harcadığınız vakte yazık.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Sanat için sanat he kadar serefsiz yawşak kanı 5 para etmese bile sesi güzel adam söylküyo ve bende dinliyorum.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
Toplam Hit: 7079 Toplam Mesaj: 44