folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Ahmet Necdet Sezer Ne İş Yapsın?

Ahmet Necdet Sezer Ne İş Yapsın?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    cikarlarini korumak yada yaymak isteyen bir birey herseyci olabilir... amerikancida olur.. yahudicide.. seriatcida olur vesselam.. menfaatler olunca bariz napicani bilemiyor.. bir de su tayyep in fotolarini görüpte hala bidi bidi yapan varsa onun aklina sasarim ben.. ya seriatcidir yada karnini doyuruyordur bu isten...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:
    -----------------------------
    tranceport bunu yazdı:
    ibosoft bunu yazdı:
    underzero bunu yazdı:
    ibosoft bunu yazdı:

penguen karikatürlerine farklı azalarıyla gülen arkadaşların zoruna gitmesin :)

not:sadece karikatür değilmi işinize gelince gerçekler gelmeyince gerçek değil sizi gidi sizii :)

herkes bardagin dolu veya bos tarafindan bakar, ama akp nin ozellestirip baska masalara gitmis bardagi uzerinde yorum yapamiyorsunuz dolu mu bosmu diye :)

hayatinda birkac defa penguen, uykusuz leman gibi dergiler alip okumus olsaydin kimin tarafli kimin tarafsiz yayin yaptigini karikatur cizdigini anlardin

tabi size MEMEcansiz gibi her devrin adami tipinde adamlar lazim. onlari seversiniz.

Abdullatif Sener gibi, Turhan Comez gibi insanlari sevemediniz niye ?

durust olduklari icin.

ahh ah bizi gidi bizi. isimiz gucumuz ulkeyi kaosa surukleyip bolmeye calismak dimi :)

Benim o dergileri alıp okumadığım yönünde bilmişlik taslıyosun ama yanılıyosun :) daha öcnede dedim sizin görüşünüz size benimki bana die ama siz başkalarını bahane edip kendi görüşlerini insanlara empoze etmeye çalışıyosunuz sadece zavallılar bu şekildeki ithamlarla kendi haklılıklarını insanlara empoze etmeye çalışırlar bu bir

Abdullatif Sener ve Turhan Comez gibi kişileri sevememezlik etmedik biz herkesin görüşüne saygı duyarız ama KENDİ görüşüyse, senin gibi başkalarına zorlamayla entegre etmeye çalıştığınız kukla görüşüne değil bu iki

Biz siz diye ayrıp yapmayız ama sen ne hikmetse her yorumunda biz siz muhabbetine giriyosun hacım hayırdır bi şüphen mi var kendinden yada bizden. buda üç

kuyruk acısı olmayan bu konuya böyle yorum yapmaz buda 4 hadi eywallah :)

ibosovft sen okadar zavallısın ki imzanda bile Laiklik le dalga gecmeye calısmısın.hani o begenmedigin Ataturkun ve onun koydugu rejime başkaldıran birisin, unutmaki senin calısıpta kasandıgın paranın ustunde bile Ataturkun resmi war bu ulkede, bu ulkenin kurallarıyla yasıosun ya seve seve yada s... s... Senin kuyruk acın okadar buyukki seni cok iyi anlıyorum

burda en son muhatap olacağım adamlardan biri bile değilsin
    not: Atatürk'e değil Laiklik adı altında herşeyi allayıp pullayıp kendi çıkarları için kullananlara sinir oluorum

bende düşünüp düsünüp duruodum...keske sen benimle muhattap olsan hehehhe
    su yazdıgın yazıları gorunce  seni insan sınıfına bile koyamıorm merak etmeki muhattap edim kendime
    bende neye sinir oluom bilionmu din kisvesi altında milleti kandıranlara (baknz senin gibi yobazlar) :PpPp
    bide gelmiş sezele onu bunu karsılastırıon aa pardon sende mantık yok dime seni insan sanmıştım bi ara :O

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:

işlerine gelince oleeyy bravooo işlerine gelmeyince a.q ben bunların.

bu adam abd cimi hizbullahçımı ateistmi yobazmı  buna bir karar verin önce.

bir dinci diyorsunuz bir amerikancı diyorsunuz.

başka bir sayfada dinci yobaz diyen şahıs burda abd li demiş.

ne ayak?

Yok abi yaa olurmu öle şey hiç tayyip yahudi hani kitapta cıktı yaa musanın cocukları diye. yahudi yahudi

ama dur yaa yahudi deil bu adam dinci yobaz baksana şeriat getircek ülkeye kapatıyolar zaten şeriatçı diye

yok yaa şeriatçıda deil amerikancı amerikancı oluncada hristiyan oluyo evet

muhalefet sayesinde aynı anda bi insan, şeriatçı,yobaz,yahudi,hristiyan,budist, vs vs. olabliyo sayenizde ya da onlara göre herhalde bu kavramların hepsi aynı bir şey ifade etmiyor ağzına gelen konusuyo.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:

ne ayak?

O kadar dönek ki sen düşün işte her yere dönüo,her döndüğü yerde bi pislik çıkıo

Hz. Mevlana Celaleddin Rumiye    
    benzmeye,özenmeye çalışıolar galiba ama yanlış yoldan :)   Tayyip ve cuntacı takımı yanlış yerlerde dönüo ;)

ee haliyle başlarıda döndü o kadar para o kadar ganimet.... arayada dinide sıkıştırmaya çalışınca ikisi bi arada gitmedi inandırıcı olmuo yani... 

bi dahaki seçimlerde daha .ikici bir tatktikle gelip yine alırlar oyları o ayrı

Baş örtüsü anamın bana yadigarı oy verin lan a.qodm çocuklarrıı
    FEthullah gülen cemaati dışında  Dokunulmazlık kalkacak, erkek kadına dokunamayacak
    Kim kiminle evlenecek biz karar vericez,3 çocuk altını yapanları biz s... cezz     
    Değişierek geliştim,gelişerek geçirdim halkıma   vs..

bu sloganlarla eminim yüzde 60ı bulur oyları şimdiki sölediklerinin farklı yolları nede olsa...

avuçlayıp kalkındıran parti  yeni ismide bu olur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    ibosoft bunu yazdı:
    underzero bunu yazdı:
    ibosoft bunu yazdı:

not:sadece karikatür değilmi işinize gelince gerçekler gelmeyince gerçek değil sizi gidi sizii :)

herkes bardagin dolu veya bos tarafindan bakar, ama akp nin ozellestirip baska masalara gitmis bardagi uzerinde yorum yapamiyorsunuz dolu mu bosmu diye :)

hayatinda birkac defa penguen, uykusuz leman gibi dergiler alip okumus olsaydin kimin tarafli kimin tarafsiz yayin yaptigini karikatur cizdigini anlardin

tabi size MEMEcansiz gibi her devrin adami tipinde adamlar lazim. onlari seversiniz.

durust olduklari icin.

ahh ah bizi gidi bizi. isimiz gucumuz ulkeyi kaosa surukleyip bolmeye calismak dimi :)

Benim o dergileri alıp okumadığım yönünde bilmişlik taslıyosun ama yanılıyosun :) daha öcnede dedim sizin görüşünüz size benimki bana die ama siz başkalarını bahane edip kendi görüşlerini insanlara empoze etmeye çalışıyosunuz sadece zavallılar bu şekildeki ithamlarla kendi haklılıklarını insanlara empoze etmeye çalışırlar bu bir

Abdullatif Sener ve Turhan Comez gibi kişileri sevememezlik etmedik biz herkesin görüşüne saygı duyarız ama KENDİ görüşüyse, senin gibi başkalarına zorlamayla entegre etmeye çalıştığınız kukla görüşüne değil bu iki

Biz siz diye ayrıp yapmayız ama sen ne hikmetse her yorumunda biz siz muhabbetine giriyosun hacım hayırdır bi şüphen mi var kendinden yada bizden. buda üç

ibosoft bi gun gercekten laf sokacak laf cakacak cevap versen disimi kiracagim,

su yazdiklarini okudukca "yazacak birsey bulamadim, bari soyle birseyler yazayimda laf sokmus gibi olayim" demekten baska birsey olmamis.

kimseye fikirlerimi zorla empoze etmeye calismiyoruz gercekleri gorun diye yaziyorum ama at gozlugu taktigini unutuyorum her seferinde.

evet ben bir kuklayim amerika odakliyim, amerikali yahudi lobisinin destekledigi ermeniler tarafindan destekleniyorum. o yuzden de gelip boyle burayaa yazan kuklayim. dedimya at gozlugu revacta bu aralar.

sayfalarca yazi yazdim bi tane elle tutulur cevap vermedin.

peki madem o kadar seviyorsun koruyorsun kolluyorsun. akp nin en son icraati :

"EMEKLIYE EMZIK YARDIMI" tasarisi gececek yasa olacak.

ne anlama geliyor ?

emeklilik yasi 65 (o kadar yasarsan tabi). yani 65 yasina geleceksin emekli olacaksin emekli olduktan sonra cocuk yapacaksin cocuk yaptigin zaman sana emzik yardimi yapacagiz.

akp bu konuya ne diyor

"sosyal yasa tasarisinda devrim yapiyoruz, kimsenin yapmadigini biz yapiyoruz bakin emzik yasasi cikartiyoruz emekliler icin"

diye gozumuzun icine BAKA BAKA dalga geciyorlar.

madem durust insanlari seviyorsunuz; hatay da ki abidibo yolsuzlugunu yapan akpliyi partiden atmak yerine niye bu yolsuzlugu ortaya cikartani partiden attiniz ?

daha ne yazayim.

hani adam akilli cevap vereceksen ver veya hicbirsey yazma. zira yazdikca laf koyuyorum cebinde kaliyor laflarim.

Sen herangi sendikaya üyemisin?

Şuan sendikalar bu tasarı için sırf işçileri korumak içinmi eylem yapıyo sanıyosun?

Şu an türkiyedeki hiçbir sendikanın mali açıdan incelenmediğini biliyomusun?
    Pek tasarıyla bu paraların inceleneceğini biliyomusun?

Hani bz işimize geleni anlıyoruz ya bunuda bi açıklarsan o engin bilgi ve tecrübenle. Ama sadece açıkla kendi düşüncelerini katmadan açıkla olurmu ? :)

Ve yine diyorum herkesin görüşünü kendine diye, benim görüşüm sana tersse bu demek değildirki bu şekilde {hani adam akilli cevap vereceksen ver veya hicbirsey yazma. zira yazdikca laf koyuyorum cebinde kaliyor laflarim.} hakaret etme insanların düşüncelerine saygı duymayı öğren önce hoca.

Burda kimsenin anasına bacısına dinine bayrağı sövmüyoruz tammamı 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Sezer hakkında hiç yorum yapmadım :) Belkide bişey yapmadığı için seviliyor. En azından göze batmamış doğru ya da yanlış yaptığı şeyler. Ben hiç sezeri yurt dışına giderken görmedim gören oldumu aranızda ? :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:
    underzero bunu yazdı:
    ibosoft bunu yazdı:
    underzero bunu yazdı:
    ibosoft bunu yazdı:

durust olduklari icin.

ibosoft bi gun gercekten laf sokacak laf cakacak cevap versen disimi kiracagim,

su yazdiklarini okudukca "yazacak birsey bulamadim, bari soyle birseyler yazayimda laf sokmus gibi olayim" demekten baska birsey olmamis.

kimseye fikirlerimi zorla empoze etmeye calismiyoruz gercekleri gorun diye yaziyorum ama at gozlugu taktigini unutuyorum her seferinde.

evet ben bir kuklayim amerika odakliyim, amerikali yahudi lobisinin destekledigi ermeniler tarafindan destekleniyorum. o yuzden de gelip boyle burayaa yazan kuklayim. dedimya at gozlugu revacta bu aralar.

sayfalarca yazi yazdim bi tane elle tutulur cevap vermedin.

peki madem o kadar seviyorsun koruyorsun kolluyorsun. akp nin en son icraati :

"EMEKLIYE EMZIK YARDIMI" tasarisi gececek yasa olacak.

ne anlama geliyor ?

emeklilik yasi 65 (o kadar yasarsan tabi). yani 65 yasina geleceksin emekli olacaksin emekli olduktan sonra cocuk yapacaksin cocuk yaptigin zaman sana emzik yardimi yapacagiz.

akp bu konuya ne diyor

"sosyal yasa tasarisinda devrim yapiyoruz, kimsenin yapmadigini biz yapiyoruz bakin emzik yasasi cikartiyoruz emekliler icin"

diye gozumuzun icine BAKA BAKA dalga geciyorlar.

madem durust insanlari seviyorsunuz; hatay da ki abidibo yolsuzlugunu yapan akpliyi partiden atmak yerine niye bu yolsuzlugu ortaya cikartani partiden attiniz ?

daha ne yazayim.

hani adam akilli cevap vereceksen ver veya hicbirsey yazma. zira yazdikca laf koyuyorum cebinde kaliyor laflarim.

Sen herangi sendikaya üyemisin?

Şuan sendikalar bu tasarı için sırf işçileri korumak içinmi eylem yapıyo sanıyosun?

Şu an türkiyedeki hiçbir sendikanın mali açıdan incelenmediğini biliyomusun?
    Pek tasarıyla bu paraların inceleneceğini biliyomusun?

Hani bz işimize geleni anlıyoruz ya bunuda bi açıklarsan o engin bilgi ve tecrübenle. Ama sadece açıkla kendi düşüncelerini katmadan açıkla olurmu ? :)

Ve yine diyorum herkesin görüşünü kendine diye, benim görüşüm sana tersse bu demek değildirki bu şekilde {hani adam akilli cevap vereceksen ver veya hicbirsey yazma. zira yazdikca laf koyuyorum cebinde kaliyor laflarim.} hakaret etme insanların düşüncelerine saygı duymayı öğren önce hoca.

Burda kimsenin anasına bacısına dinine bayrağı sövmüyoruz tammamı 

İbo işçi sendikalarını bilmezsek kandıracaksın ha bizi. 

Eğitim Bir Sen 4-5 yıl öncesine kadar 4000-6000 üyesi vardı şimdi ise 110.000'e ulaşan rakamlar var.

RTE gelen sendikalara "gidin sağ görüşlü bir sendikaya üye olun ondan sonra gelin" gibi bir ithamda bulunmuştur.

Sağolsun RTE, Eğitim Bir Sen'in üyesini arttırdı. 

EğitimSenDİSK gibi kuruluşlara git bak bakalım işçi hakları nasıl korunuyor. 

Sayın THELORDMAX arkadaşım, Ahmet Necdet Sezer en azından Merkel'e Türkiye'ye olan yaklaşımlarından dolayı ağzının payını vermiştir.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ibocugum, 

ne yani bunca iscinin memurun hakkini korumak icin sokaklara dusmesinin sebebi sadece mali inceleme yuzunden mi ?

hangi kanunda hangi maddesinde yaziyor sendikalarin mali akislarinin incelenmiyor diye ? bana bi tane madde bi tane kanun gosterebilirmisin ?

senin bu bildigini sokaklara dokulup cop yiyen memur iscinin haberi yok bi senin haberin var.

boyle bir konu olsa senden once basbakan cikip bunlari mutlaka soylerdi merak etme. sendikalar dolandiricilik yapiyor ve ne hikmetse rte bu kadar sendikaya gicik oldugu halde hicbirsey yapamiyor :) vay be sen neymissin sendika

devlet para verdigi hangi kurumu incelemiyor ben sana soyleyeyim. bir tek maliye incelenmiyor baskalari bir acigini buldugu zamanda kendilerine ozel kanun cikartabilme yetisine sahip yegane bakanliktir.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:

ne ayak?

hocam sana açıklayayım,

bu adamlar amerikan destekli, dini kullanan, dinciliği savunan fakat müslüman olmayan işbirlikçilerdir.

şu anda türkiyeye dinciliğin gelmesini en çok isteyenler yahudiler,amerikanlardır, neden dersen eğer din gibi bi faktör olursa ellerinde, aynı şeyhülislam ın yaptığı gibi kendi çıkarlarına göre çok rahat yönlendirirler milleti, amaçları da bu zaten, sen sanıyomusun ki adamlar İslam için yanıyor tutuşuyor?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dayı sendikaya üyeliğin varmı yokmu diye sordum bana savun demedim onları :)

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
Toplam Hit: 28775 Toplam Mesaj: 84