folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder AIG Seyahat Sigortası

AIG Seyahat Sigortası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    Bugün Taksim'e girerken bir sigorta acentesi gördüm ve yanlış hatırlamıyorsam 30.000 € teminat seyahat sigortası 1 aylık 20 € falandı. Yapı krediye sorduğumda günlük 2 € istiyorlar. yani aylık 60 € ediyor. acaba bu mümkün mü ? adam vurguncu olmasın ? hadi vurguncu diyelim adam başka şeylerde işletiyor. dükkanıda var. anlamadım gitti. bilgisi olan arkadaşlardan cevaplar bekliyorum. (mekanı şöyle tarif edeyim. meydandan aşağıya inerken ilk sokaktan sağa döndüğünüzde bir mescid var hemen heme 10 m2 bile olmayan bir dükkan. adam sayısal loto işlerine falan da bakıyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    var hojam öyle bişi içeride werdiğin parayı faiz işletip seni bireysel emekli yapıolar :) bi nevi banka hesabı ;) biriktiriosun ama onlar karlı çıkıo sen karlıymıssın gibi görünüosun ama değil :)) istersen toplu para alırsın 1 seferde istersen aydan aya yatırdığın parayı emekliymişsin gibi alırsın simdi bu işte en uzman olarak KOÇ ALLİANZ VAR ;) :) bence hiç girme hojam ama bu benim anlattığım sigorta ! seninki seyahat ile ilgili ama bilmem yinede bu anlattıklarımdan yola çık hojam ;)

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    senin anlattığınla seyahat sigortasının alakası yok. seyahat sigortası, yurt dışına seyahat için lazım ve schengen vizesinin olmazsa olmazlarından. :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bacardi
    bacardi's avatar
    Erkek
    dediğin yerde turizm acentaları cok hatta direk sahte pasaport veya vize alamayanlara 1000$ fılan vıze alan adamlar var. AIG ıng. asıllı baya saglam bı fırma bıldıgım  kdr ama oyle kucuk bı dukkansa bızım Turk mılletınden korkacaksın gostermelık vıze ıslerı ıcın bıseyler ayarlıyo olabılırde.

Şeytanla dans edersen, şeytan değişmez seni değiştirir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Normaşde aig bu seyahat sigortalarında diğerlerinden çok pahalıya yapıyor, yani kendim için arastırırken anlamıstım. Ama şirketin bu krizde amerikada topu atma olasılığı oldugundan olabilir.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Bu AIG'nin, American International Group'la bi alakasi varmi ?

Hani su tum dunyanin yasadigi ekonomik krizin sebeplerinden biri olan AIG mi ?

anca gidersin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

american insurance group. reis bu.

tavsiye edeceiniz ucaza yaptırabileceğim 30.000 € luk nereler var acaba ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyber-works
    cyber-works's avatar
    Erkek
    ben AIG ' den seyahat sigortamı 30.000 € luk limitli  senelik 60 € yaptırdım bu sene.Yaklaşık 4 ay önce falan..Bana biraz vurguncu gibi geldi

ferman sende dert çekmek bizde senden ayığız bu sarhoş halimizle sen insan kanı içersin biz üzüm kanı söyle, kötülük bunun neresinde?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    sen nerde yaptırdın reis ? istanbul damı ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    espir
    espir's avatar
    Erkek

Ben sigortacıyım. şu durum var. Bunlar teminatlarla alakalı bir durumdur. Bir sigorta vadır sadece yaralanma teminatı veriyordur. Bir sigorta şirketi vardır yanında ölüm teminatıda veriyordur. Kaldıki her sigorta şirketinin fiyatları farklı farklıdır.

Ben şoförlere 6 aylık seyehat sigortası kesiyorum 20 €. turist sigortası kesiyorum yine aynı teminat 30.000 € bedelle 47 €

farkı anlayabildinmi?

20 € ile kestiğim fiyat ergoisviçre sigorta şirketinde. Ama bir başka sigortada örnek vereyim allianz sigortada bu yaklaşık 100 € falandır.

Toparlamam gerekirse aldığın teminatlar çok öenmlidir ve sigorta şirketinin fiyat politikası önemlidir.

BİZ DOĞARKEN YETİM DOĞMUŞUZ,, BABAMIZ OLSA NE YAZAR..!
Toplam Hit: 2135 Toplam Mesaj: 19