AIG Seyahat Sigortası
-
bana 2 aylık lazım. ne kadar olur bu ?
-
38,28 € çıkıyor ergoisviçre sigortada. 2 aylık
6 Ay : 42,72 €
1 yıl : 49,94 €
Sana tavsiyem enyakın ergo isviçre sigorta acenteliğine gitmendir. Başak sigorta bile benim fiyatım ucuz diye benden kestiriyor.
-
30.000 € luk teminat dimi abi?
-
ERGOİSVİÇRE Sigorta olarak siz müşterilerimize aşağıdaki branşlarda hizmet vermekteyiz.
Yangın Sigortaları
Oto Kaza Sigortaları
Oto Dışı Kaza ( Sorumluluk Sigortaları )
Mühendislik Sigortaları
Nakliyat Sigortaları
Tarım Sigortaları
Sağlık Sigortaları
seyahat bulamadım.
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Evet evet o şirket
@sahzade
Hocam sen gideceğin ülkenin buyukelçiliginin sitesini iyice bir karıştır, oyle her şirketi de kabul etmezler, yani adamlar vermemek için vizeyi ellerinden geleni yaparlar/yapıolar:)
-
hocam aylık 50 euroya ergoisviçreden hayat sigortası yaptırn daha iyi :)=
bu ara Tr de sana öndereceğim şirketler
anadolu sigorda
allianz
ergoisviçre
axa ile oyak ayrılmasaydı axaoyak derdim
gerisi batık hoca
unuttuğum olabilir 1-2 tane
-
şehzaze evet 30.000€ teminatla. zaten genelde o rakam standarttır. Ayrıca görmediğin o branş oto dışı sorumluluk paketinin içindedir. Alt koldur anlayacağın.
Son olarak altu üstü bir sigorta kestirecen amma kastın haa :)
Ve bir diğer son olarak. 30.000 € teminatla sana vize vermeyecek olan konsolusluğun canı cehenneme vermeme gibi bir durum asla olmaz. şirketimize 150 tane şoför var ve ben ve ben onlara altı ayda bir o sigortayı kesiyorum.
-
Arkadaslar sacmalamayin...
AIG su anda dunyadaki ekonomik krizin sebeblerinden olan 4-5 sirketten biridir... wikipediadan okuyun, lutfen.
110 milyar dolar kaybettiler nerdeyse, sonrada battik deyip amerikada devletten parayi sirf sigortali olduklari isin isteyen bir sirket, devlettede para olmayinca noluyor? piyasa duruyor, resesyon...
adamlar sadece batmadan evvel ne kadar somurebilirsem somureyim diyor... tabi bunu amerikada veya avrupa ulkelerinde yapmaya goz yemiyor... gelip istanbula abaniyorlar...
yapmayin etmeyin.
Lehman Brothers, AIG, General Electric, bi arastirin sunlar goreceksiniz...
edit:
http://en.wikipedia.org/wiki/AIG
ayrica, Obamanin gecenlerde, kendi yonetimlerindeki adamlara odedikleri bonus paralari yuzunden, "sinirden boguluyorum" diye aciklama yaptigi sirket bu sirkettir, cunku bu bonus paralari devletin sirketi iflastan kurtarmak icin odedigi paralardan odenmistir :)
"So far the U.S. government has given the company over $170 billion."
"US su ana kadar 170 milyar dolar odemistir" US in kurtaramadigi, Obamanin sinir oldugu bir sirket.
edit2:
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=184062 obamanin bu sirket hakkindaki gecen ayki gorusleri arkadaslar...
ayrica hatirlarsaniz, bush son donemlerinde yuklu bir kredi cikartmak istemis ama ona izin verilmemistir, bu kredida bu sirketler icindi, ama krizin diger bir sebebide irakda kaybedilen paralar oldugun icin, bush asagi inmis, obama gelmis istemeyerekte parayi vermistir, sonrada bu donemin kapandigini gosteren yukardaki aciklamayi yapmistir...
daha ne diyim...