Aion Online Başlıyacağız
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
allods öneri.
Hocam Allods da can Yok ne biliyim Sarmadı çok Zor kasılıor bide gerçi hiç pvp yada vs atmadım -
Crysis 2 mp
-
Emrow bunu yazdı:
Crysis 2 mp
-----------------------------Yok hocam bana mmorpg lazım Otür Silah oyunları sarmıor beni bir türlü zevk alamıyorum
-
aion infinite de oynayın gerek yok orj serverlarda oynamaya.
infinite aion şuana kadar wow olsun diğer p2p oyunlar olsun en kaliteli private server.
pvp olayı ise belkide en zevkli olanıdır onlinerpg ler içinde.
en son infinitede 52lvl assas 50lvl templarım vardı kasımdan beri oynamadım değişmiştr oyun baya şimdiki hali hakkında birşey diyemicem.2.5 patchinin gelmesini bekliyorum ncsoftun aion vision videosunda vaadettiği yenilikler gelirse piyasanın hakimi olucak bir oyun AioN.
DonanımHaberin infinite aionda guildi olması lazım ona katılın daha çabuk ögrenirsiniz oyunu.Grind olayını ise knight gibi oyunlarla karıstırmayın öyle yaratık öldürerek kasılacak bir oyun değil aion gerçi o şekildede kasılabiliyor ama görevler üzerine kurulu bir oyun.Görev yaparak rahatlıkla 40+ levellara gelinebiliyor ee yani 40dan sonrada biraz zor olsun artık kasması ki yine günde 3-4 saat oynayarak 2 lvl atlanabiliyor.Günde 2 saat filan oynayarak 1 ayda 50+ lvlllara cıkılablir rahatlıkla.
http://www.infiniteaion.com
-
DVD'si Electroworld'de mevcut. Dün gözüme çarpmıştı.
-
Branxian bunu yazdı:
DVD'si Electroworld'de mevcut. Dün gözüme çarpmıştı.
-----------------------------bizde baktık ama bulamadık
-
RaAmLis bunu yazdı:
aion infinite de oynayın gerek yok orj serverlarda oynamaya.
infinite aion şuana kadar wow olsun diğer p2p oyunlar olsun en kaliteli private server.
pvp olayı ise belkide en zevkli olanıdır onlinerpg ler içinde.
en son infinitede 52lvl assas 50lvl templarım vardı kasımdan beri oynamadım değişmiştr oyun baya şimdiki hali hakkında birşey diyemicem.2.5 patchinin gelmesini bekliyorum ncsoftun aion vision videosunda vaadettiği yenilikler gelirse piyasanın hakimi olucak bir oyun AioN.
DonanımHaberin infinite aionda guildi olması lazım ona katılın daha çabuk ögrenirsiniz oyunu.Grind olayını ise knight gibi oyunlarla karıstırmayın öyle yaratık öldürerek kasılacak bir oyun değil aion gerçi o şekildede kasılabiliyor ama görevler üzerine kurulu bir oyun.Görev yaparak rahatlıkla 40+ levellara gelinebiliyor ee yani 40dan sonrada biraz zor olsun artık kasması ki yine günde 3-4 saat oynayarak 2 lvl atlanabiliyor.Günde 2 saat filan oynayarak 1 ayda 50+ lvlllara cıkılablir rahatlıkla.
http://www.infiniteaion.com
-----------------------------Hocam ben Download Bölümünü bulamadım ondan baslamadım ona denemek için gircekdim
-
ncsoftun sitesine girip nclauncher indirceksin sonra aionu indirip infiniteaion için gerekli olan dosyaları kopyalıp başlıyosun oyuna.
nclauncherdan indiriliyor oyun.yalnız nclauncherda ayarları north america yap yoksa oyun dili korece oluyor.
bak burda anlatıyor
http://infiniteaion.com/connect.php
-
Gelin ultima online başlayın. Hayat boyu bırakmazsınız :D Bırakıp bırakıp geri dönersiniz.
Revolution'da karakter res atıldı isteyene link. www.revolutionuo.net
-
by_kamu bunu yazdı:
Gelin ultima online başlayın. Hayat boyu bırakmazsınız :D Bırakıp bırakıp geri dönersiniz.
Revolution'da karakter res atıldı isteyene link. www.revolutionuo.net
-----------------------------yok hocam uo Sarmıor beni :)