Aion Online Başlıyacağız
-
hocam rift online ye gelin eğer gelen çoğunluk olursa bende başlıcam şu an ev arkadaşım oynamakta
-
Kazekage bunu yazdı:
-----------------------------
by_kamu bunu yazdı:
Gelin ultima online başlayın. Hayat boyu bırakmazsınız :D Bırakıp bırakıp geri dönersiniz.
Revolution'da karakter res atıldı isteyene link. www.revolutionuo.net
-----------------------------yok hocam uo Sarmıor beni :)
-----------------------------hocam sıfırdan başladı server sarar bence :D actimi takılıyon craft mı oda önemli tabi
-
wow varken? töbe töbe.
-
Aion oynadım. Fakat sana benden bir tavsiye aionun ne olduğu bılınıyor nasılsa. Hazır en zevklı ogrenme zamanlarındayken Rıfte basla derım. Ama ınternetten kutulu olarak kargoyla gonderen sıteler vardı sanırım. Gamersmarkete bır bak
-
Knight Online hayat offline.. Ah ulan ah her şeyden gectim de şu laneti birakamiyorum ara veriyorsun sadece gerisi boş o deil elde edemedigim biseyde olmadi simdiye kadar cok garip duygular icindeyim bu oyun mevzu olunca :/ bi ara Panxer in tavsiyesiyle warrock basladim onu da uzunca oynadim char halen durur da bu yaz bambaska bi oyunami baslasam acaba :?
-
eğer zamanında knight oynadıysan hiç boşa deneme hiç birinden o tadı alamassın en fazla 1 ay veriyorum sıkılır bırakırsın denemediğim oyun kalmadı gene dön dolaş knight lanet olasıca oyun harbi sarıyo :D
-
KozMoz bunu yazdı:
eğer zamanında knight oynadıysan hiç boşa deneme hiç birinden o tadı alamassın en fazla 1 ay veriyorum sıkılır bırakırsın denemediğim oyun kalmadı gene dön dolaş knight lanet olasıca oyun harbi sarıyo :D
-----------------------------knight online en kalitesiz mmorpg oyunlarından biri.
ultima online oynuyorduk o dönem, knight empire diye oyun çıkmış dediler atladık.
bir dönem sonra botlar, hileler aman aman. grafik desen yok, düzgün quest yapayım desen yalan.
neyse. aion hakkında daha fazla bilgi verirseniz sevinirim.
ilk dvd ne kadar ve aylık ücret var mı.
-
Knight online Tabıkı Uo ile karsılastırılamaz. Uo mmo oyunların babasıdır. Ama soylede bır konu var knightın turkıyeye geldıgı seneler hangı oyun vardı pıyasada? Bunuda gectım Grafık yok demıssın dostum grafıge onem verıyosan ultımada ne arıyosun :) Olaya bırazda turkıyeyı mmorpg dunyasıyla tanıstıran oyun Knight olarak bakmak lazım. Sonucta cogu kısı alıskanlık yuzunden bırakamadı yada baska oyunlara alısamadı
Aiona gelırsek Assault On Balaura paketı 29 euro olması gerek.
Sonra her ay 14 Dolar odeyıp devam edebılıyorsunuz . Hatırladıgım kadarıyla.
Ilk 60 lıraya aldıgınız paketle beraber 30 gunluk oynama suresı ve yanında ufak tefek hedıyelerde gelmekte.
Soyledıgımı tekrar etmem gerekırse ben su anda allods oynuyorum ama eger yenı ve p2p bır oyuna baslamak ıstersenız rıftı bır deneyın derım. Zaten begenmessenız su sıralar rıft meraklısı cok takasa gırersınız aıon acc ıle
-
KozMoz bunu yazdı:
-----------------------------o tadı alamama olayı genellikle kngihta başlayanlar çocuk yaşta basladıgı için ve çocuklugumuzda hayattan aldıgımız tadı suanda alamdamıgımız için tabikide knight daha eğlenceli gelecektir.
AioN konusuna gelirsek bugune kadar knight-silkroad-wow-forsaken world oynadım ve hiçbirinde son levela kadar kasamadım.Hep sıkıldım bıraktım.Bir tek aionda kasabildim son lvla kadar.
-
emreslmn bunu yazdı:
Knight online Tabıkı Uo ile karsılastırılamaz. Uo mmo oyunların babasıdır. Ama soylede bır konu var knightın turkıyeye geldıgı seneler hangı oyun vardı pıyasada? Bunuda gectım Grafık yok demıssın dostum grafıge onem verıyosan ultımada ne arıyosun :) Olaya bırazda turkıyeyı mmorpg dunyasıyla tanıstıran oyun Knight olarak bakmak lazım. Sonucta cogu kısı alıskanlık yuzunden bırakamadı yada baska oyunlara alısamadı
Aiona gelırsek Assault On Balaura paketı 29 euro olması gerek.
Sonra her ay 14 Dolar odeyıp devam edebılıyorsunuz . Hatırladıgım kadarıyla.
Ilk 60 lıraya aldıgınız paketle beraber 30 gunluk oynama suresı ve yanında ufak tefek hedıyelerde gelmekte.
Soyledıgımı tekrar etmem gerekırse ben su anda allods oynuyorum ama eger yenı ve p2p bır oyuna baslamak ıstersenız rıftı bır deneyın derım. Zaten begenmessenız su sıralar rıft meraklısı cok takasa gırersınız aıon acc ıle
-----------------------------hocam Zaten gw2 beklioruz gw2 çıksın ona baslıcaz o ara riftle aionu deniyecez zaten saol