Aion Online Hakkında...
-
Oyun freetoplay (ücretsiz) olduğundan dolayı herhangi bir para verme zorunluluğun yoktur ve oyun artık ncsoft tarafından yayınlanmamaktadır sizin muhattabınız gameforge firmasıdır.
Oyunun orjinal Sitesi(Buradan üye olup indire bilirsiniz): http://www.aionfreetoplay.com/
Ücret verme kısmına açıklık getirmek gerekirsem oyunda shop tarzı gerçek para ile alabileceğiniz eşyalar vardır sitesine baktığınızda nelerin olduğunu görüceksinizdir. Ayrıca 30 günlük paket satın alabilirsiniz bu size zindanlara girişlerdeki zaman sürelerini azaltmaya yarıyacak ve exp artışı sağlacaktır sitesinde de bu konuda detaylı bilgi mevcuttur nasıl avantajlar yakalacağınıza dair.
ileride aion la ilgili ana konu açıcam, şimdilik oynamak isteyen vs. olursa bu site orjinalidir başka biryerden hiçbirşey indirmenize gerek yok oyun 40gb civarlarındadır(pachleri dahil).
oyun içindeki konular hakkında bi bilgim yok
ama burası Şimdilik yardımcı olur: http://forum.donanimhaber.com/m_37007091/tm.htm
bu sitelerdeki rehberler biraz eski gibi görüne bilir ama temel şeyler oldugu için pek FAZLA değişen birşey yok...
Diğer yazımda ilk private server larda başlayın sonra orjinale geçersiniz demiştim ama artık orjinali free olduğu için bunu yapmanıza gerek yok direk orjinalinden başlayın...
(imla hataları için özürdilerim...)
-
cizik, saglam oyundur beyler.
-
free2play olduğunda bır karakter acıp kısa bır sure oynamıstım daha oncede oynamıslıgım var bayagı oldu o zamanlar paralıydı.
Oyun gayet ıyı toplu baslanırsa guzel vakıtler gecırılebılır
-
aion unu yayınlama hakkını gf mi aldı :| aklınız varsa oynamazsınız. gf kadar kullanıcıyı düşümeyen para odaklı 2. bir firma daha yok.
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------aion unu yayınlama hakkını gf mi aldı :| aklınız varsa oynamazsınız. gf kadar kullanıcıyı düşümeyen para odaklı 2. bir firma daha yok.
-----------------------------evet yav cok üzüldüm şimdi oynanacak oyunu b*k a cevirecekler... olsun oyun kotulesinceye kadar :)...Süper bi oyundu ama artık neyse... oynuyakoyacam sonra ncsoft unkilere donerim
-
baya oynamıştım bi aralar :D
edit: bilgisayarı değiştirmeden tekrar oynayamam :D
-
indirdim kurdum ama oyun aciliyor login oluyorum kapaniyor :) Cins birsey .
-
oyun gameforge ye satıldı dıye uzuluyodum yalnız ogrendımkı game forge bı oyunu oyle dıger oyunlarda yapdıgı gıbı her ıstedıgını yapamayacakmıs(yanı oyun b.k olmucak) maddı sıkıntı vs. Gıbı bı durumdan oturu boyleymıs hadda resmı olmasa bıle bu bırlıktelıgın fazla uzun omurlu olmadıgı soylenıyor... Oyunun store kısmındakı gercek paraylar(cash) alınan ıtem ve olguları ncsoft daha dogrusu aionun kendisi belirleyecegi icin game forgenın dıyer oyunlardakı yapdıgı gıbı paran arsa kıralsın tarzı bır sey olmayacakmıs... Bunu duyunca bende cok rahatladım ve sevındım cunku bu gameforge den adam olmaz aırrıvalsıda bunlar bozdu nekadar zengınsen okadar guclusun oldu ve hala ogle.. Aıonda suan shop bolumunden alınanlar agırlıklı olarak gorsel ayrıcalık saglayan ıtemler(pet ,costum vs) var ama bazı ayrıcalık veren ıtemlerde var yalnız bunlar pvp lerde ayrıcalık saglamıyor sadece daha fazla xp dungeon lar ıcın oncelık vs gıbı scrollar var umarım daha fazlası eklenmez(fark yaratan)... Edit:oyuna 1mılyona yakın kısı kayıt oldu... Ve gunluk 20 bın kısı kaydolmakta...
-
http://tahribat.com/Forum-Online-Oyun-Tavsiyesi-159663/
bu konudaki 7 sayfa yorum sonucunda buna karar kıldım ve indirdim gerçekten indirdiği her mb'ın hakkını veriyor gibi duruyor şuan.
3levelim daha ama diğerlerinden farklı,gelişmiş bir online oyun olduğunu belli ediyor.
-
Free olması ayrı bi üzmüşdü bide gameforge satılmış harbiden güzelim oyunun içine edicekler bende 1 ay oynadım ama gerçekten hergün girmek için can atıordum yatmak istemiodum felan hava vs yapmak kadar zevkli bişi yok oyunda görsel + skil efektleri mükemmel yaz nasıl geçicek diyen varsa buyursun valla :)
-
Beyler 10 level oldum aionda. Şimdi alt sınıf seçimi var.
Ben warriorum. Alt sınıftada 2 seçenek var templar ve gladiator.
2side tank karakteri. Templar'da def ağırlıklı(hayvan gibi def var) atak diğerlerine göre düşük.
Gladiator'de atak ağırlıklı ,defte normal seviyede(yerine göre tank işlevi bile görebiliyor gene yüksek def var yani.)
Karar veremedim.
Şimdi gladiatorde 2side diğer karakterlere göre üstün. Templarda def çok üstün atak normalin biraz altında.