Aion Online Hakkında...
-
Gladiator ıyıdır :)
-
templar oldum.
6 saattir oyundasınız lütfen çıkın dedi. ben çıkmadım 1 dk geçti oyundan attı :D
Sosyal hayatım yok kardeşim napıyım oynicaz işte :P
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------templar oldum.
6 saattir oyundasınız lütfen çıkın dedi. ben çıkmadım 1 dk geçti oyundan attı :D
-----------------------------serverini falan yaz bende gelince bulusalım takılalım :)
-
melodeath bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------templar oldum.
-----------------------------serverini falan yaz bende gelince bulusalım takılalım :)
-----------------------------valla bilmiyomki ya recommended server diyordu bende ona gittim.
uk yazıyordu yanında onu hatırlıyorum
-
hocam bu tip oyunları nie oynuorsunuz anlamıyorm.hepsi birbirinin aynısı.oynanabilirlikte ne degişik bu oyun için ? gidiorsun yaratık kesiorsun lvl alıorsun fln fln.hep aynı sistem.hic farklı bişi yok.tmm grafikler cok ii olabilir de oynanabilirlik yok.minecraft ı ele alalım.oyunda grafik adına hiçbişi yok ama oyun cok geniş.istediğini yapabilme özgürlügü vs vs derken oynanabilirlik cok yüksek.bu oyunun farkı ne ?
-
abi ne salak bi şirkettir bu gameforge ya..
oyunu 1 haftadır indirmeye çalışıyorum, salak bi downloader ı var, torrentden mi indiriyor httpdownload mı yapıyor belli değil.
1 dosya indiriyor 15-20 saniye bekliyor diğerine geçiyor. oyun klasörlerinde torrent buldum, %80 e geldi seed eden yok 1.2 kb/s ile indiriyor. lanet ettim.
ncsofttan indirip dil dosyası indirince oluyormuş ama lanet olsun 12 gb indi son 2 gb için indirmek istemiyorum baştan.
cidden indirip, oynadığımda deymezse çok pis morarıcam..