Airties Rt211 IP Değiştirici ( Max 10 Snde :)
-
bende kullanıcı adı sormuyor ki , root olsun :D
modem giriş tarzı değişik demekki. neyse sağlık olsun. benimkine uymuyor öğrenmiş oldum.
manuel resete alıştım ben zati :D
-
Telnet yaptığında kullanıcı adı sormuyorsa,
getIp.txt ve yeniIP.txt dosyalarındaki
WAIT "login"
SEND "root\m"satırlarını kaldırırsan login olabilir.
Bu txt dosyalarındaki mantık "login" yazısını bekle, yazı gelince "root" yaz enter'la. Sende login sormuyorsa, o satırlara gerenk yok demektir.
-
kabuCe bunu yazdı:
-----------------------------Hocam, reset tuşuna basmadan reset, modemin Web arayüzünden de oluyor, ama modemin kendine gelmesi dakikaları alıyor.
Bunda Reset yok, Modem calışır durumda. sadece yeni Ip alıyor.
@TLG : Rt211 mi kullanıyorsun? Modemin şifresi boşken test etmedim, modem şifren var mı? Rar'ı açtıktan sonra dosya dizin yapısını bozmadın, dimi? herşey aynı dizinde kalmalı. Screenshot alabilirmiyiz? Windows Komut ekranında
telnet 192.168.2.1 komutunu verdikten sonra
Kullanıcı ADI: root
PAss: şifren
değerlerini girerek modem'e erişebiliyormusun ( Bir hata mesajı almaman lazın, karşında
BusyBox v0.61.pre (2007.04.30-16:22+0000) Built-in shell (ash)
Enter 'help' for a list of built-in commands.
#şeklinde bir ekran var mı)
-----------------------------arkadaşım düşüncen çok güzel fakat şöyle birşey olması gerekiyor önemli olan sadece ip i değiştirmek değil örn cryptload da modemi 0layip üstüne download yapıyor
artık rapid güvenlik sorgusu yapmadı için herkez otomatik download programcığı yapıyor benim isteğim biz de yardımcı olabildimiz kadar yardımcı olup
bir download programı yapmak her link bittikten sora oto ip değiştirmeli çok güzel olurdu rapid e para verceğimize bağış gibi bişi yaparız bu sayede daha iyi şeyler elde ederiz.
-
Kendi ihtiyaçlarımıza uygun Crypload cakması birşey yapsak iyi olur, Paramız yurtdışına cıkmaz, ülkemizde kalır da, captcha yani o resim girme işine aklım ermiyo :=)
Rapidde artık resim yok, ama netload gibi çoğu sitede resim okuma işi hala var.
Jdownloader acık kaynak kodluydu aslında onu inceleyip, Türk insanının modem yapısına göre birşeyler yapılabilir... Söz veremiyorum ama inş. devamını getiririz :D
-
tarayıcıya 192.168.2.1 - ADSL- Bağlantı Ayarları- sağ taraftan
vc 1 e tıklıyorum kaydet ' e basıyorum 1 dakkada resetliyo modemin arkasında kasmaya gerek kalmıyo ama seninki 10 - 15 saniyede se yapıosa ii :D
reklam için tık kasarken lazım oluyo :F
-
eyw hacı denedim çalışıyor rapid de premium hesap bulamıyınca free takılıoz mecburen 15 dakka yerine 15 sn de girerim artık :D
-
---
-
indiremed
dostum bir bakarmısın beya 5 dk upload edermisin indiremedim veya yeniden link verirmisin
-
ewt bende indiremedim... konu açılalı baya olmuş...
-
http://rapidshare.com/files/267050445/IpRefresh.rar.html
buyrun müridler devamlı kullandığım için upload ettim ilk yorumu okumakta yarar var neler yapcağınız anlatıyor
not:ayrıca kabuceye teşşekürler pratik ve kolay bir program sadece çift tık :)