folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Airties Rt211 IP Değiştirici ( Max 10 Snde :)

Airties Rt211 IP Değiştirici ( Max 10 Snde :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

bende kullanıcı adı sormuyor ki , root olsun :D

modem giriş tarzı değişik demekki. neyse sağlık olsun. benimkine uymuyor öğrenmiş oldum.

manuel resete alıştım ben zati :D 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabuCe
    kabuCe's avatar
    Erkek

Telnet yaptığında kullanıcı adı sormuyorsa,

getIp.txt ve yeniIP.txt dosyalarındaki

WAIT "login"
    SEND "root\m"

satırlarını kaldırırsan login olabilir.

Bu txt dosyalarındaki mantık "login" yazısını bekle, yazı gelince "root" yaz enter'la. Sende login sormuyorsa, o satırlara gerenk yok demektir. 

...Orada Olmayan Adam...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kabuCe bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam, reset tuşuna basmadan reset, modemin Web arayüzünden de oluyor, ama modemin kendine gelmesi dakikaları alıyor.

Bunda Reset yok, Modem calışır durumda. sadece yeni Ip alıyor.

@TLG : Rt211 mi kullanıyorsun? Modemin şifresi boşken test etmedim, modem şifren var mı? Rar'ı açtıktan sonra dosya dizin yapısını bozmadın, dimi? herşey aynı dizinde kalmalı. Screenshot alabilirmiyiz? Windows Komut ekranında

telnet 192.168.2.1 komutunu verdikten sonra

Kullanıcı ADI: root

PAss: şifren

değerlerini girerek modem'e erişebiliyormusun ( Bir hata mesajı almaman lazın, karşında 

BusyBox v0.61.pre (2007.04.30-16:22+0000) Built-in shell (ash)
    Enter 'help' for a list of built-in commands.

#

şeklinde bir ekran var mı)

-----------------------------

arkadaşım düşüncen çok güzel fakat şöyle birşey olması gerekiyor önemli olan sadece ip i değiştirmek değil örn cryptload da modemi 0layip üstüne download yapıyor

artık rapid güvenlik sorgusu yapmadı için herkez otomatik download programcığı yapıyor benim isteğim  biz de yardımcı olabildimiz kadar yardımcı olup 

bir download programı yapmak her link bittikten sora oto ip değiştirmeli çok güzel olurdu rapid e para verceğimize bağış gibi bişi yaparız bu sayede daha iyi şeyler elde ederiz. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabuCe
    kabuCe's avatar
    Erkek

Kendi ihtiyaçlarımıza uygun Crypload cakması birşey yapsak iyi olur, Paramız yurtdışına cıkmaz, ülkemizde kalır da, captcha yani o resim girme işine aklım ermiyo :=)

Rapidde artık resim yok, ama netload gibi çoğu sitede resim okuma işi hala var.

Jdownloader acık kaynak kodluydu aslında onu inceleyip, Türk insanının modem yapısına göre birşeyler yapılabilir... Söz veremiyorum ama inş. devamını getiririz :D

...Orada Olmayan Adam...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

tarayıcıya  192.168.2.1 -  ADSL- Bağlantı Ayarları- sağ taraftan

vc 1 e tıklıyorum  kaydet ' e basıyorum   1 dakkada resetliyo modemin arkasında kasmaya gerek kalmıyo ama seninki 10 - 15 saniyede se yapıosa ii :D

reklam için tık kasarken lazım oluyo :F

(:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    eyw hacı denedim çalışıyor rapid de premium hesap bulamıyınca free takılıoz mecburen 15 dakka yerine 15 sn de girerim artık :D

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniphacker
    sniphacker's avatar
    Erkek

---

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sabusa
    sabusa's avatar
    Erkek

indiremed

dostum bir bakarmısın beya 5 dk upload edermisin  indiremedim veya yeniden link verirmisin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek
    ewt bende indiremedim... konu açılalı baya olmuş...

valar morghulis ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/267050445/IpRefresh.rar.html

buyrun müridler devamlı kullandığım için upload ettim ilk yorumu okumakta yarar var neler yapcağınız anlatıyor 

not:ayrıca kabuceye teşşekürler pratik ve kolay bir program sadece çift tık :) 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
Toplam Hit: 7661 Toplam Mesaj: 21