Akbank Atm Sine Ulaşan İlk Kişiye 1000 Tl Hediye
-
-
Oha :| Hemen üye oldum..
Akbank 2 sokak altta lan :D
Ama şunu anlamadım, mesaj fln gelicek, yönlendirdiği atm'ye mi gidicez acaba :|
Edit bidüt cüdüt : İstanbul Ankara İzmir diyo :|
Antalya'dan İzmire koşarım ben mk :| -
herzamanki gibi 3 büyük il salla..
-
ben verdim tel no (:
evin yanında atm var bakarsın ona çıkar uzak çıkarsa gitmem zaar
-
ulan bi 18 olamadık 2-3 ay kaldı çok koyuyo ya.
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
ulan bi 18 olamadık 2-3 ay kaldı çok koyuyo ya.
-----------------------------365 günüm daha var aq
-
Memlekette olsaydım katılırdım Erzincanda en uzak atm arabayla 4 dk ama sans işte kıbrısta hiç yok
-
Yarışmaya katılıp, mesaj gelene kadar ATM kapılarında yatarlar valla. Millet birbirine zarar vermese bari. Çok amelece bir yarışma olmuş. 10 liraya adam öldürüyorlar. 1000 TL ye neler yapmazlar.
-
yahu bende bi hevesle üye oldum hemen amele gibi.. meğer 3 il içinmiş
-
FireX bunu yazdı:
Yarışmaya katılıp, mesaj gelene kadar ATM kapılarında yatarlar valla. Millet birbirine zarar vermese bari. Çok amelece bir yarışma olmuş. 10 liraya adam öldürüyorlar. 1000 TL ye neler yapmazlar.
-----------------------------yok hocam öyle değil sitesinde videolar var seyret anlarsın telefonuna mesaj gelio şu noktaya gel diye ordan bir kırmızı kart alıyorsun sonra istenilen yere koşuyorsun araba vs yasak yol boyunca kamera var adam motora bindi kabul etmedi :D
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------yok hocam bin lira için de o kadar yapmaz kimse herhalde.