Akbank Atm Sine Ulaşan İlk Kişiye 1000 Tl Hediye
-
mesaj geldi. izmirde konakta saat kulesinde elinde pankart tutan biri varmıs git kartı al diyo:S İstanbuldayım ama:S
-
an itibari ile geldi :d gitmiyom :.|
-
Aynen mesaj geldi..
Gece saat 1de çıkmıştım yola, tam saat kulesine varıcam bi baktım saat yazıyo meersem 15dk geçmişim :D
Demek isteyip o heyecanı tatmak isterdim ama malesef 1000lira gibi bi meblanın peşinde koşmak yerine o sıralar 150 lira için adam arıyodum :| -
Şerefsizler madem yarışma için istanbul, ankara ve izmiri seçtiniz ne bok yemeye kayıt forumunda " şehir " olarak tüm türkiyeyi belirtiyorsunuz,
-
bankamatik diplerinde yatıcan :D
-
Kasmayın,akbank da staj yapan öğrenciler götürür parayı :)
-
hocam iş yerim saat kulesine 500 metre falan. mesaj bana tam 12:16 da geldi. tam yemeğe çıkıyordum fırladım koştum ama anca 8nci oldum. tişört mişörtüde ne yapayım döndüm geldim. nokta da duran elemanla muhabbet ederken bi arkadaş daha katıldıda millete erkenden gitmiş mesajlar. bana erken gelse kesin benimdi ödül kısmet işte :) ha bu arada izmirde ikincisi kordonda olcakmış. kordon da nerede atm varsa son nokta orası arkadaşlar. işi olmayıp beklicek olan varsa 300-500 mt dairede turlasın. ben alamadım bari bizden biri alsın :)
-
Narkoz ne yaptın??? 1. olmadıysan İzmirli diye yüzüne bakmayız bi daha :P
Kesin Konak 1.si olmuştur, şimdi de Kordon'da birincilik için çabalıyordur.
Ne de olsa İzmirli, hali bambaşka!!!
-
bi reklam için çok fazla risk almışlar. biri arabanın altında kalırsa görürler kırmızıyı laciverti.
-
an itibari ile ikinci yarışmada bitti. dediğim gibi cumhuriyet meydanında başladı atatürk heykelinin dibinde. ve yaklaşık 500 mt ilerdeki akbank bankamatikte son buldu. ah vaktim olsa ikinciyi kesin almıştım da yarışmanın belli bi zamanı olmadığından kaçırdık :)