Akbank Kredi Borcu Kapama!!!
-
Hocam ne kadar erken ödersen o kadar az ödersın ...
Mesela ben de gecen aylarda acıl nakıt lazımdı 20.000 çektim akbank tan 24 ay taksıtlı , ayda ödemesı 996.00 gibi biseydı.
İlk ayı ödedım sonra bır yerden para geldı kredıyı gerı kapadım sadece o ayın faizini ve dosya masrafı (50 - 60 tl gibi bişeydı ) ödedım.Mesela suanda işbankasına Kredı öduyorum.
Ödemelerın ayın 10 undan una aylık 1264 TL ama mesela giriyorum ınternetten sısteme o ay için bile olsa ayın 5.nde girip ödesen (Bugun ödenırse dıye bırsey cıkıyor) Örnek verıyorum 1259 TL , 7 sınde ödesen 1261 Tl vss gıbı ...
O yzuden gunluk dahi fark eder , durumu toparladıysan kalan 15 Ay için faiz ödeme :)
Öde tamamını kapat gıtsın ...
Hem Kredı notun tavan yapar :D
-
Helyum bunu yazdıLiquid bunu yazdı
2 sene için belli bir miktar sigorta parasıda aldılar senden.
kapatırken kalan 1 seneyi geri isteyebiliyorsun bunuda unutma. Mesela 70er tlden 140tl kesmişlerse 70tl yi iade etmek zorundalarmış . Bende birisinden duydum. Araştır istersen.
Tabi bak bu da dogru ...
Ödedıgın sıgorta için sıgorta şirketıne ... (AvivaSa'dır muhtemelen)
Dilekce yazıyorsun.
Şu tarıhte su şubeden su kredı numarasıyla cektıgım su paradan su kadar para sıgorta kesılmıstı , Kredı borcumu su tarıh ıtıbarıyle kapattım.
Gerı kalan sıgorta ucretının ıadesını ıstıyorum dıyorsun 7 gun - 10 gun arası para hesabına gerı yatıyor :) -
yuksek olan faizleri ilk baslarda aliyor zaten
simdi dusuk faizlerin kalmistir. fazla oynama olmaz
-
demirci bunu yazdı
En net ve güzel cevap,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıdemirci bunu yazdı
En net ve güzel cevap,
Abıcım sonuc ıtıbarıyle faiz ödeyecek , parası varsa ne gerek var ki faiz yemeye?
-
Tabi ki katkısı olacak sana,
faizlerin düşüşüyle, eski kredi borcunu kredi çekip kapatan, daha az faizle ödeyen tanıdıklarım var(yüksek meblalar) ;)