folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Akbank Ve Dolandırıcılık

Akbank Ve Dolandırıcılık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

Belki çevrenizden eşten dosttan duymuşsuuzdur. son 1 aydır akbankda dolandırıcılık olayları aldı başını gidiyor.

olay malum sebeplerden dolayı tv ye çıkmıyor. akbankın kötü reklamı olmasın hesabı ve sahiplerini düşünürseniz..

24 ocak akşamıydı evde oturuyorum sıcak sıcak .. pat telefona bi mesaj : Şifreniz bankamatikten değiştirilmiştir. işlemlerinizde yeni şifrenizi kullanabilirsiniz. şeklinde. :|   dumur oldum a.q.

koştum telefona müşteri hizmetlerine dedim böle böle bi baktılar hesaptan 700 ytl çekilmiş. maaş hesabımda 100 küsür ytl vardı, 700 ytl de ek hesapta vardı. ek hesap olaynı bilen bilir.

adamlar 700 ytl çekmiş. çekilen yer aydın gözüküyor. ben samsundayım :| benim çalıştıım ilçede son bir ay içierisinde ben 8. yim akbank hsabından dolandırılanlar olarak. Türkiye çapında kanımca 10 larca insan var. çünkü olay memurlar.net te haber oldu. sadece oraya şikayet eden 100den fazla adam var. olayı memurlar.net 4 kere haber yaptı bu sonuncu haber

http://www.memurlar.net/haber/100269/

neyse işte banka çoğunun parasını iade ediyor ama 1 ayı buluyor incelemeler falan.

şimdi işin bizi ilgilendiren yanına gelince; dolandırılanların ortak yönlerinden biri memur olmaları (burayı sonradan editleriz :) biri de internet bankacılığı kullanmaları.

yani ya bilgileri kendi güvenlik zaafından kaptırdı kurbanlar yada biri bankanın db sine fala ulaştı net bankacılığı kullananların falan. yada bir dier ihtimal içerden biri bu işi yapıyo ve net bankacılığı kullanaları seçiyo ki insanların kişisel açıkları varmış gibi göstermek için..

olaylar böyle beyler..mağdurum :(

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    akbank acayip ya bide para kesip duruyo 20 bi kesiyo onun ne odugunu anlamadan bi 10 daha kesiyo falan geçöiş olsun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Çok geçmiş olsun ya,umarım paranı geri verirler yalnız bende tırstım hemen bizimkilere fln sölim dikkat etsinler..

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

1 haftadır 6 mail geldi akbank şifrenizi değiştiriniz die :)

İllaki yiyen vardır...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

dostm alakası varmı ama benimde akbank banka hesabım kendi kendine şifre değiştirmemi istiyor ? banka hesabını sadece havale için kullanıyorum içinde para yok belkide içinden para çekecekler olabilirmi ?

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Pc-ErrOr bunu yazdı:
    -----------------------------

dostm alakası varmı ama benimde akbank banka hesabım kendi kendine şifre değiştirmemi istiyor ? banka hesabını sadece havale için kullanıyorum içinde para yok belkide içinden para çekecekler olabilirmi ?

bendede istedi bende degiştim ama bi problem teşkil etmez sanırım çünki bankamatikten deişiyorsun

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    azrail_baba bunu yazdı:
    Pc-ErrOr bunu yazdı:

bendede istedi bende degiştim ama bi problem teşkil etmez sanırım çünki bankamatikten deişiyorsun

bu olaylardan sonra herkesin şifresini değiştirtiyolarrrr.. güya önlem alıo yarraklar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    Elazığ'da da magduru cok benim hesaptan cekilmemesine ragmen aynı mesaj bana da geldi..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    Sabancı falan deyip güvenmeyin arkadaslar.. bundan bi kaç sene evvel sabancının bi telekom sirketi vardı ve tüm müşterilerini kazıkladılar... şu an kaç kişi mahkemelik sabancıyla bu yüzden tahmin edemezsiniz.. Yani diceim sizin kazıklanıp kazıklanmamanız falan filan adamların umrunda degil. Bizatihi adamlar kazıklıo zaten. ve arkadasımında dedigi gibi hiç bir haber bülteninde veya gazetedede yer almıyo bu olaylar. Dikkatli olmak gerek. Ayrıca arkadasım sanada geçmiş olsun. inş en kısa sürede zararını karsılarsın ..

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

Zonguldak/ Çaycuma akbank subesı 4 trilyon cıvarında dolanrıldı mılet ayaga kaltı ama bı bok olmadı

adam ıcerı gırdıı 5 sene sonra cıkcak dıyolar magdur olanlarada paraları gerı verılcekmıs.. ama ne zaman kımse bılmıyo

..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek

akbankda ne yazıkki bu problem var ağabeyimin başına gelmişdi bir gece ben evde nete geziyorum saat gece 12 yi dönmüş abim yatıyordu uykulu olarka koştu geldi la benim hesapdan 800 almışlar mesaj geldi diyor hemen müşteri hizmetlerini aradık doğru olduğu ortaya çıktı bankamatikden çekmişler biz Sakaryadayız para hataydan çekilmişdi hemen hesaplara bloke koydurttuk yeni hesap açıtırıp herşey oraya aktarıldı 1 aylık incelemeden sonra para geri ödendi ama işlerdede sekte oldu bir müddet. İşin ilginci hesap için kullanılan bankamatik kartı için kopyalanmış olmasın dendi ama kart geleli daha bir hafta olmuşdu ve daha hiçbir bankamatikde kullanılmamışdı.

Kardeşim geçmiş olsun tekrardan paranı 1 ay sonra hesabına geri geçecekler ama arda dürtelemeninde faydası oluyor aklında olsun 

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
Toplam Hit: 8416 Toplam Mesaj: 22