Akbank Ve Dolandırıcılık
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------
akbank acayip ya bide para kesip duruyo 20 bi kesiyo onun ne odugunu anlamadan bi 10 daha kesiyo falan geçöiş olsun
-----------------------------
6 ayda bir kesiyor hoca biz havale için dedeme almıstık , 6 ayda bir 20 milyon kesiyor yıl baslarkende 10 lira kesiyor ak:|
gecen 50 lira param wardı 20 lirası gitmiş müşteri hizmetlerini aradım ordan dediler :)
yasin_55 hocam sanada geçmiş olsun uyarmak lazım bizimkileride... -
beyler bende akbank mağduru oldum bu gün gerçi dolandırılmadım ama 1 saat bekledim sıram 503 tü ve ben girdiğimde 500'ün işlemi yapılıordu tek vezne vardı sadece (şube biraz küçük çünkü) şirket bankacılıkta olan bütün masalar dolu bir sürü sıramızı yediler sizi şikayet edicem dedim ortalığı birbirine kattım müşteri hizmetlerine o şubeyi şikayet edicem yahut dilekçe yazıcam bana destek çıkında o şubenin canına okuyalım sizde mail felan atın ben isteyene neresi oldğnu söyleyim
-
geçmiş olsun kardeşim :( akbank kartını sadece okl kartıyla birlikte kullanıyorum içinde para falan yok olsaydı belkide bizimkide yalan olurud :S
-
valla dikkat etceniz kardeşim.
garanti & iş interaktif RULZZZ
garanti 8 yıldır avrupanın en iyisiymiş.
-
Benim Hiç Banka Hesabım olmadı, Benim hiç Kredi Kartım olmadı, Kafam Kulağım Rahat. Verelim Hediye felan dediler yine almadım, Yok Anam Bacım olsun Lazım değil, Borçmu lazım Arkadaşdan alıyor Ona Ödüyorum Bankadan Asla Almam.
Artısıda var ben şimdi İstediğim Ülkeye Rahatlıkla Pasaport Çıkarabiliyor Gidebiliyor Gelebiliyorum, Hemide Elimi Kolumu Sallaya Sallaya Ama Kredi kart Borcu olanlar Mesela Gidemiyor O Borcu kapamadan. :)
Hoş Gitmişliğim Gelmişliğimde Yok ya neyse Bi gün gidebilirim Belkide.
-
adam ne diye karalasin akbanki herif magdur durumda ve bunu herkesten sakliyorlar.. kaldi ki bende akbank in bazi magdurlari kendi arkadaslarim. benimde hesabim var ama neme lazim para filan birakmiyorum icinde.. bilyoner oynuyacakcam bazen bi 10 kagit 20 kagit attigim olur.. ama diyorum bak akbank i karalama calismasi degil bu.. var bisey bu iste.. özellikle calisan memurlarindan cekiniyorum.
-
lan adamı hasta etmeyin 6 ay önceki konuyu hortlatmayın ne alaka şimdi a.q.
hayret bişe yalan mı sölücez adam bana akbankı savunuyo ya.
gidin eğlenin ne işiniz var bu konuyla allam yaaa
-
2 ay önce benim arkadaşın da parasını çektiler. Ama benim dikkatimi çeken bir diğer konu para genelde artı hesaptan çekiliyor. Yani normalde hesapta para yok onlar artı para kredisinden çekiyorlar. Bu durumda ne yapacağız artı para kredileri iptal ;)
-
akbank bi tuhaf a.k. banka kartı aldım bugün şifreyi öğrenmek için müşteri hizmetlerini aradım
m.h. : müşteri num. alabilirmiyim
ben : bla bla bla
m.h. : annenizin kızlık soyadının 3 ve 5. harfini alabilirmiyim
ben : bla bla :S
m.h. : üzgünüm güvelik açısından şifreinizi burdan veremiyorum lütfen şubeden alın
ben : :S
-
Harbi yazıklar olsun be yaa gene böle ne biliym belki birinin cok ama cok paraya ihtiyacı vardır o adam ne yapsın Genede sanada geçmiş olsun usta .