Akbank`Ta Gişe İşlemi İçin Sıra Beklemeye Son (İlk 3 Kişi İçin)
-
kaçırdık be ya :(
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
1 numranın ne oldugunu içinizden bilenler vardır heralde :))
-----------------------------bilmiyorum hocam nedir?
şöle banka hesabında 2 3 milyon lira olanlara özel olarak verilen numaramı? (=
-
ReDsEa bunu yazdı:
İlk 3 tamamlandı. eğer bi sorun çıkmmazsa haftaya 3 kişiye daha vericem.. siz yinede isminizi yazın problem çıkarsa sizede verebişlirim. TC NO ve size ait oldugunu ıspatlayan birsey gönderin pm den
boyle bir islem icin tc kimlik nomu birde fatura veya banka dekontu gibi bir evrak vermeyi dusunmezdim
-
underzero bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
İlk 3 tamamlandı. eğer bi sorun çıkmmazsa haftaya 3 kişiye daha vericem.. siz yinede isminizi yazın problem çıkarsa sizede verebişlirim. TC NO ve size ait oldugunu ıspatlayan birsey gönderin pm den
boyle bir islem icin tc kimlik nomu birde fatura veya banka dekontu gibi bir evrak vermeyi dusunmezdim
hocam sen verme ben sana yollayım kodu bi akbanka kodu gir sıra nonu al.. VE GİŞE GÖREVLİLERİNİN SURAT İFADESİNİ GÖR sırf bunun için bile verirsin... :) ((((((((((illegal bi durum yok ortada)))))))))) sadece şaşıracaklar :)) neyse bi kişiye yolladım o tecrubesini bizimle paylaşır burda :)) -
1 numara olunca ne oluyo anlamadım acıklasan benım gıbı 1 numaranın anlamını bılmeyenler de sevınır :P
-
heralde hesabında trilyonlar felan var :D
-
saf gibi tc kimlik numarasını falan yollayanlar varsa buradan tebriklerimi iletiyorum kendilerine.
-
husnuweb bunu yazdı:
saf gibi tc kimlik numarasını falan yollayanlar varsa buradan tebriklerimi iletiyorum kendilerine.
yarın çok büyük olay olacak bu konuda merak etmeyin videolu anlatımda yapıcaz :) inanmayanlar için -
edit: önceki mesajın aynısı oldu pardon...
-
Arkadaslar Güvensizlik nedeniyle paylasımdan vazgectim. sadece 1 kişiye verdim. oda yarın test eder buraya yazar. bende sahtekar damgası yemem... saygılarımla