Akbank`Ta Gişe İşlemi İçin Sıra Beklemeye Son (İlk 3 Kişi İçin)
-
sabancının kodumu :| (banka onun olduğundan ben çalışan olsam anca oha dirildi geldi derim :D)
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
internet işlem en iyisi :D
-----------------------------akıllı adamız hoca biz :)
-
iyide hava atmanın dışında :) bi işe yaramazki
akbankla cok acil işim olucak olursa genel merkezden gönderilen müfettiş taklidi yaparım
tek tük işim olursa bir iki tanesiyle iyi geçinirim.
genede egosunu tadmin etmek istiyenler olablilir güzel paylasim şu net bankaciligini da henüz kullanıp kullanmama konusunda kararsızım -
kodu verdiğim arkadaslar yarın deneyeceklerini sölediler ama meydanda yoklar. foruma yazacaz sonucu demişlerdi..
-
Bugün ibnelik olsun diye arkadaşla gittim kesinlikle verdiği şey çalışıyor.
Kanıt için video ve Resim çektirdim acayip matrak oldu hepsini anlatacam biraz sonra upload edip buraya koyacam foto ve videoyu :)
-
T-Bag bunu yazdı:
Bugün ibnelik olsun diye arkadaşla gittim kesinlikle verdiği şey çalışıyor.
Kanıt için video ve Resim çektirdim acayip matrak oldu hepsini anlatacam biraz sonra upload edip buraya koyacam foto ve videoyu :)
bekiyorum :) -
Akbank'ta işim yok, olsa dahi 3 kişi fazla bekler böyle alengilli işlere girmem..
-
bende alabilirmiyim :)
-
8mm bunu yazdı:
Akbank'ta işim yok, olsa dahi 3 kişi fazla bekler böyle alengilli işlere girmem..
gecen gittim önümde 550 kişi vardı.. hadi bunun 150 si geri gitti desek yinede bekle aksama kadar :)... ama verdiğim arkadasların işine çok yarar.. -
hakkaten merak ettim ben de video foto yükle de bakalım dostum :)