Akciğer Kanserinden Bir Kesit
-
zeybekustası senin akciğerde ki nodüllerde dolayı böyle şeyler okuyorsan yanlış yapıyorsun bak.
Böyle şeyleride Allah göstermesin kimseye.
-
bütün ailede babam en az anlaştığım kişidir sürekli tartışırız kızarım ederim ama babalarla ilgili en ufak şeylerde gözlerim dolar özlem duyarım koşup sarılasım gelir ama yapamam hani o sıçtığımın erkeklik inadı vardır ya işte onun ben ta amk. belkide çok sevdiğimden böyledir bak akşam akşam yine içim kötü oldu amk
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Amına kodumunun sigarası, sunu okuyunca efkar basti gidip simdi icecem yine..
Lanet olsun amk.
-
kardeş allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
okunan 1 fatiha cennet katında 10.000 sevaba eşdeğermiş
el fatiha"Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn."
-
babamda aynı hsatalıktan öldü başınız sağ olsun acısı zordur çok güzel anlatmışın sabır versin allahım ailene
-
gece gece butun moralim alt ust oldu ne diyecegimi bilmiyorum. Babamda degil ama bircok yakinimda bu yazdiklarini yasadim anliyorum seni
elimden sadece basınız saǧolsun demek geliyor. -
Gece gece için parçalandı be bilader olmaz olsun böyle dünya..ayrıca beyler bi çok kişi olayın etkisiniden görmemiş sanırım olay ''Ekşiden alıntı''
-
DrKill bunu yazdı
zeybekustası senin akciğerde ki nodüllerde dolayı böyle şeyler okuyorsan yanlış yapıyorsun bak.
Böyle şeyleride Allah göstermesin kimseye.
hacım bu nodüller hakkında bilgisi olan bir Allah'ın kulu var mı :( perşembe günü ankara'ya gideceğim . boyut 4 mm
-
çok şükür oğlum sayesinde bırakalı 15 ay oldu. bırakın gençler. kıymayın kendinize.
-
Allah rahmet eylesin hocam mekanı cennet olsun.