Akıl Verin Müridler
-
bakın burada zigana abiniz var. zor günlerin adamıdır . üniveristede album satarak, fotoğraf çekerek , en son da aiwa marka volkmenlerin nerdeyse ankara sorumlusu oldum. wolkmenler güzel tutmuştu. lakin bu dediklerim demode oldu.
hangi bölümde okuyorsun ? derslerin nasıl? nerelisin ? istersen detaylı pm de atabilirsin.
-
bahsi geçtiği gibi kaçakçılık çoksa, ucuza tütün alkol felan bul usta.. üzerine biraz kar koyarak satmaya çalışırsın en azından.?
-
edit
-
Hayatdasın üstad, hemen komşu ülke de mercedes parçaları acayip ucuz, İnternete ilan açıyorsun sabininden de ucuza 90-2000 model arası mercedes parçaları ucuz yıooldan bulunur diye, bi tırcı ile anlaşıyorsun, gelen siparişe göre parçayı gönderiyorsun tırcıya da belli bi miktar yol parası veriyosun, hatta prestige miydi ne boktu öyle bi sigara da var, halamın oğlu ayda 1.5 m,ilyar kazanıyorum ayda dedi geçenlerde şaşırdım, sende getir o sigaradan sat, ama öncelikle yolunu iyi ayarla, ve paraya cidden muhtaç olmadıktak sonra bu işleri bırak,
-
iyi fikirler var sigara işi olabilir aslında alıcı bulursam sağlam iş
-
bölümün ne hocam? özel derste verebilirsin?
-
bi de hocam, tezgah felan kuraman tabi haliyle ama oyun film vs gibi şeyler satabilirsin çevrene?
-
sigara alkol işi yapaman çünkü azda olsa oişte sermaye ister sende sermaye olsa zaten burda bu konu olmaz çık dışarı mağaza kafe ciğerci marongoz nevarsa gez iş iste
-
hatay da okuyorum dedin hangi bölümdesin ve hangi ilçede??*
-
p.m attım.