folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akıl Verin Müridler

Akıl Verin Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

sigarada iyi para var ama göndermesi sıkıntı sigarayı kargocular bi süre sonra fark ediyo ve gönderilene kaçak sigara yazamadığı için kağıt poşet yazıyo gönderdiğin sigara yerine gittimi kağıt poşet çıkıyo içinden sonra ayıkla pirincin taşını ama dersenki orda sıkıntı olmaz ben hallederim prestij fiyatını öğren ona göre bakarız buralarda satacak yer varmı...

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    hacı prestij sigarasını sor bakalım. Eger uygun olursa alabilirim. Bu isi yapmiyorum ama sırf para kazan diye diyorum.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

iskenderunda okuyorum sualtı tek bölümü prestij isteyenler 25 tl kartonu uzun kısa fark etmez sadece prestij değil diğer sigaralarda var karton fiyatını öğrenip buraya yazarım kargo sorun çıkarmaz ;)

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

ailenle irtibati koparma barış.kredi kart davasina aranız acılmış oliabilir. ana baba ne kadar fedakarlık yapabilir bu şartlarda zor

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

sansar55 bunu yazdı:
    -----------------------------

ailenle irtibati koparma barış.kredi kart davasina aranız acılmış oliabilir. ana baba ne kadar fedakarlık yapabilir bu şartlarda zor

kredi kartı mevzusu değil hoca farklı mevzular var aileden uzak durmam lazım şu aralar

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

hacı bende orda okudum her tatilde kayseriye dönerken 10 20 karton sigara alırdım parlıament onları burda ese dosta okuturdum.5 karton babama satıyordum zaten çokta iyi para getiriyodu

alkol içki satarsın kaçak olarak eşe dosta verrisin

edit kargo almaz kacak sigarayı, otobuste de sen gidersen götürür yoksa oda almaz

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Mezantalac bunu yazdı:

iskenderunda okuyorum sualtı tek bölümü prestij isteyenler 25 tl kartonu uzun kısa fark etmez sadece prestij değil diğer sigaralarda var karton fiyatını öğrenip buraya yazarım kargo sorun çıkarmaz ;)

25 tl mi ? Haci burda teki 2,5 tl. Kartonu 25 tl. Eger karton alirsan 22 tl ye birakiyorlar. Eger cok karton alirsan fiyat daha da düsüyor :) amma kazikmis orda :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek
    cok boktan bi durum hocam ama boyle sigara isi filan sermaye ister. Gir bir dukkana calismak icin. Pc teknik servisi ollur, baska sey olur gerekirse kasiyer olur. Calismaya basla 1 hafta sonra avans iste anlat durumu idare et hocam. Kredi karti borcuda geldimi hepten kafayi yersin sonra tanri korusun aklina baska cozumler gelir. Ne yap et bir is bul. Yarin cik disari is bulmadan gelme. Umarim sorunun en kisa surede cozulur.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
Toplam Hit: 3860 Toplam Mesaj: 29