Akıl Verin Müridler
-
sigarada iyi para var ama göndermesi sıkıntı sigarayı kargocular bi süre sonra fark ediyo ve gönderilene kaçak sigara yazamadığı için kağıt poşet yazıyo gönderdiğin sigara yerine gittimi kağıt poşet çıkıyo içinden sonra ayıkla pirincin taşını ama dersenki orda sıkıntı olmaz ben hallederim prestij fiyatını öğren ona göre bakarız buralarda satacak yer varmı...
-
hacı prestij sigarasını sor bakalım. Eger uygun olursa alabilirim. Bu isi yapmiyorum ama sırf para kazan diye diyorum.
-
iskenderunda okuyorum sualtı tek bölümü prestij isteyenler 25 tl kartonu uzun kısa fark etmez sadece prestij değil diğer sigaralarda var karton fiyatını öğrenip buraya yazarım kargo sorun çıkarmaz ;)
-
ailenle irtibati koparma barış.kredi kart davasina aranız acılmış oliabilir. ana baba ne kadar fedakarlık yapabilir bu şartlarda zor
-
sansar55 bunu yazdı:
-----------------------------
ailenle irtibati koparma barış.kredi kart davasina aranız acılmış oliabilir. ana baba ne kadar fedakarlık yapabilir bu şartlarda zor
-----------------------------kredi kartı mevzusu değil hoca farklı mevzular var aileden uzak durmam lazım şu aralar
-
hacı bende orda okudum her tatilde kayseriye dönerken 10 20 karton sigara alırdım parlıament onları burda ese dosta okuturdum.5 karton babama satıyordum zaten çokta iyi para getiriyodu
alkol içki satarsın kaçak olarak eşe dosta verrisin
edit kargo almaz kacak sigarayı, otobuste de sen gidersen götürür yoksa oda almaz
-
Mezantalac bunu yazdı:
-----------------------------iskenderunda okuyorum sualtı tek bölümü prestij isteyenler 25 tl kartonu uzun kısa fark etmez sadece prestij değil diğer sigaralarda var karton fiyatını öğrenip buraya yazarım kargo sorun çıkarmaz ;)
-----------------------------
25 tl mi ? Haci burda teki 2,5 tl. Kartonu 25 tl. Eger karton alirsan 22 tl ye birakiyorlar. Eger cok karton alirsan fiyat daha da düsüyor :) amma kazikmis orda :) -
cok boktan bi durum hocam ama boyle sigara isi filan sermaye ister. Gir bir dukkana calismak icin. Pc teknik servisi ollur, baska sey olur gerekirse kasiyer olur. Calismaya basla 1 hafta sonra avans iste anlat durumu idare et hocam. Kredi karti borcuda geldimi hepten kafayi yersin sonra tanri korusun aklina baska cozumler gelir. Ne yap et bir is bul. Yarin cik disari is bulmadan gelme. Umarim sorunun en kisa surede cozulur.