folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akılınızın Ucundan Geçmiyecek İşkence Teknikleri Dikkat! +18

Akılınızın Ucundan Geçmiyecek İşkence Teknikleri Dikkat! +18

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ortaçağ herhalde insanlar için pek de yaşanacak bir dönem değildi. İşlenen her suçun cezası akıl almaz işkence teknikleriyle cezalandırılıyordu.

Halkın büyük bir kısmı fakirlikle boğuşurken diğer kısmı da ölümcül hastalıkla mücadele ediyordu. Tüm dünyada para belli kişilerde toplanıyordu ve yöneten kesim de bu bir avuç burjuva kesimdi. Hele bir de suç işlediyseniz cezası oldukça ağırdı. İşte size orta çağda sıkça uygulanan en akıl almaz ve tüyler ürpertici işkence teknikleri...

1. Kazığa oturtma

15'nci yüzyılda Romanya'da uygulanan bir teknik. Kazıklı Voyvoda tekniği olarak da bilinen bu yöntemde suçluyu ucu sivri bir kazığa turtuyorlar. Ardından kazık yukarı doğru itiliyor. BU sırada vücut ağırlının da baskısıyla bu kazık suçlunun vücuduna saplanıyor. Kazıklı Voyvoda'nın ölüm tekniği olarak bulduğu bu yöntemle en az 20 bin kişinin öldürüldüğü düşünülüyor.

2. Yahuda kızağı

En dehşet verici tekniklerden bir tanesi. Suçlunun anüsü veya kadınsa eğer vajinası piramid şekilli bir üçgen taburenin üzerine gelecek şekilde yerleştiriliyor. Suçlu yukarıdan aşağıya baskı yapacak bir şekilde iplerle bağlanıyor. Çıplak olan suçlunun ayaklarına da ağırlık bağlanıyor. Sonuç acı çekerek ve birkaç gün sürünerek ölüm!

3. Tabut işkencesi
    Filmlere de zaman zaman konu olmuş bir yöntem. Suçlu insan vücudu şeklinde yapılmış metal bir kafes içine yerleştiriliyor. Bu kafes de bir ağaca veya duvara asılıyor. Suçlu eğer kiloluysa dar bir kafese, zayıfsa da geniş bir kafese konuyor. Kafes özellikle güneşin altına denk gelecek bir şekilde konumlandırılıyor. Kuşlar ve akbabalar suçluların etine saldırıyor. Zaman zaman çevredekiler taş da fırlatıyor.
    4. Askılı işkence aleti

En acı verici tekniklerden biri. Tahta çerçeveler üzerine sabitlenmiş ipler suçlunun kollarına ve bacaklarına takılıyor. Alete eklenmiş kolu çevirdiğinizde suçlunun kemikleri büyük bir sesle ve acı çektirerek kırılıyor. Bazı organlar da vücuutan anında kopuyor.

5. Göğüs kerpeteni
    Kadınlar üzerinde uygulanan bir teknik. Acı vermek için tasarlanmış bu işkence aleti, kadınların göğüslerini anında vücutlarından koparıyor ve kan kaybından öldürüyor. Genellikle zina ve kürtaj suçlarında kullanılıyor.
    Akıl%20almaz%20işkence%20teknikleri
    6. Kemik kıran tekerlek
    Catherine tekerleği olarak da bilinen bu yöntemde suçlunun kol ve bacakları tahta bir tekerlek üzerine bağlanıyor. Tekerlek döndükçe işkenceci demir bir sopayla suçluya vuruyor. Darbenin etkisiyle kol ve bacak gibi organlar parçalanıyor.
    7. Testere işkencesi
    En yaygın tekniklerden biri. Evlerde bile kolayca kurulabilen bu yöntemde suçlu kafası yere gelecek şekilde ayaklarından bağlanıyor. Böylece beyne kan basıncı artıyor. Bütün kan beyne akınca suçlu bacaklarının arasından kesilmeye başlanıyor. Zina, hırsızlık ve cinayet suçlarında kullanılıyor.
    8. Kafa presi

En çok kullanılan tekniklerden bir diğeri kafa presi tekniği. Suçlunun çenesi düz bir zemine konuyor ve kafasının üzerinden demir bir kemer geçiriliyor. Yavaş yavaş sıkıştırılan suçlunun önce dişleri kırılıyor ardından da bütün kafa eziliyor. Bu teknik suçluları itiraf ettirmek için de sıkça kullanılıyordu.

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

ben bile tırstımmm :S

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Enterasan  o dönemlerde olmamak en büyük şans bizim için :)

TURKCELL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

ey gidi eski günler ey.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Volaris
    Volaris's avatar
    Erkek

Geçmişte ve Günümüzde ne kadar sapıkca,idice ve insanlık dışı işkence varsa hepsi dini kisveler altında verilen cezalarda uygulanmıştır.

Tüm dinler insanlık gelişimi için birer zararlı etkendir.Günümüzdede böyledir.Din insanlığın 1 numaralı düşmanıdır.

Application.Run(new Volaris());
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Dİnler değil hocalar İslam harici diğer dinler.  

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Volaris
    Volaris's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:
    -----------------------------

Recm yapanlar museviydi değilmi hoca?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

recm işkence mi?

T.C. de ve diğer devletlerin idami neyse İslamiyetin idami da recm dir.

İslamiyet recm cezasını en son uygulamak ister. Recm uygulamamak için gereken herşey yapılır ve zaten ufak suçlarda değil büyük suçlar sonucu kullanılır. Yinede gerekirse yapılır. Recmin amacı ise insanın işlediği günahların cezasını dünyada çekmektir. Eğer zina eden biri recm edilirse bunu ahirette Allahın zina günahına kefalet olarak alıp cehennem azabından korunması içindir.

Aslında bir müslüman gözünden bakılırsa recm büyük günahlara kefalet olarak yapıldığı için ahirette onun iyiliğine bile yarayabilir.

İslamiyet, hadi biri günah işlesinde bizde recm edelim demez. Yukarıdada dediğim gibi recm gibi ağır bir cezayı kullanmamak için gereken ne varsa yapılır.

Peygamberimiz zamanında geçen bir olayı aktarmak istiyorum sizlere recmi daha iyi anlamak için. Olayda adı geçen sahabinin adını biliyordum fakat unuttum. YAni olay tamamen gerçektir.

Peygamberimiz bir gün mescitte otururken sahabilerden biri yanına gelir ve itirafta bulunhur ben zina ettim diye. Peygamber efendimiz bunu duyunca hiçbir cevap vermez ve yüzünü döner. Sahabi geri döner. Birkaç gün sonra aynı sahabi yine gelir ve yine zina ettim der. Peygamber efendimiz yine aynı şekilde yüzünü döner ve sahabi gider. Günler sonra tekrar sahabi gelir ve yine zina yaptım der, Peygamber efendimiz yine yüzünü döner. Bir kaç gün sonra gelip sahabi yine zina ettim diyince bu sefer peygamberimiz ona dönüp kaç gündür gelip bana bunu söylüyorsun ben her seferinde sana yüzümü döndüm ki  sana ceza vermek zorundan kalmıyım. Zinanın cezası recmdir biliyor musun? SAhabi evet biliyorum ve razıyım der.Peygamber efendimiz git evine düşün sonra gel der. Sahabi yine gidip gelince recm olmak istediğini söyler. Peygamber üzülerek recm olmaya gönderir. Daha sonra diğer sahabiler gelir ve Peygamber sorar öldü mü? Sahabi evet efendim ama son anda kaç başladı son taşı kafasına attım ve öldü der. PEygamber efendimiz üzülerek keçke yinede o son taşı atmasaydın der kaçtıysa.

Bunlara ek  olarak recmin nedeni zinadır. Peygamber şöyle der. Bir insanın zina yaptıgını duysanız inanmayın, uzaktan görseniz yanlış gördüm deyin inanmayın, üst üste bile görseniz farklı birşey olabilir  zina değildir başka birşeydir diyin ki recmi kullanmak zorunda kalmayasınız.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Volaris bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

Recm yapanlar museviydi değilmi hoca?

arkadaş güzel noktaya değinmiş. aslında yukarıdaki yaşananları bir dine ait olarak gösterilmemelidir. Sonuçta hiç bir din özünde şiddeti istemez. bunları ortaya çıkaranlar islamda olduğu gibi tarikat ve mezhep odakları yaratarak güç sahibi olmak isteyen insanoğlunun çabasıdır.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Volaris
    Volaris's avatar
    Erkek

Meşru kıldın bak gördünmü 2 dk da islamı.Şimdi zina çıkan deseki sanane benim yaşam tarzımdan.Ben müslüman değilim.Ne diyorsunuz hmmm o zaman bunu allah cezalandırsınmı diyorsunuz?
    HAYIR.

Gömüyorsunuz toprağa kendinizce dini kisveler altında "katliyam" yapıyorsunuz.
    Ve adınada güzellikler dini islam diyorsunuz.

Beyniniz yıkanmış sizin,göremiyorsunuz işitemiyorsunuz.Körsünüz.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Volaris bunu yazdı:

Meşru kıldın bak gördünmü 2 dk da islamı.Şimdi zina çıkan deseki sanane benim yaşam tarzımdan.Ben müslüman değilim.Ne diyorsunuz hmmm o zaman bunu allah cezalandırsınmı diyorsunuz?
    HAYIR.

Gömüyorsunuz toprağa kendinizce dini kisveler altında "katliyam" yapıyorsunuz.
    Ve adınada güzellikler dini islam diyorsunuz.

Beyniniz yıkanmış sizin,göremiyorsunuz işitemiyorsunuz.Körsünüz.

Müslüman olmayan niye müslüman kurallarıyla cezalandırılsın. İşkembenden sallama lütfen. ARtık bıktım usandım yaw dinle alakalı birşey anlattığımda hemen beynin yıkanmış denmesine arkadaş ben sana anlatıyorum ister inan ister inanma. inanmıyorsan gelip yorum yapma. neye böyle ne yapmaya çalışıyorsunuz. Müslüman değilsen git istediğin gibi yaşa bana ne bize ne millete ne. ben sadece sana anlatırım o kadar. Ama gelipte bana beyni yıkanmış diyemezsin küçücük beyninle.

Toplam Hit: 5522 Toplam Mesaj: 31