Akılınızın Ucundan Geçmiyecek İşkence Teknikleri Dikkat! +18
-
Bide şuanda ülkemizde uygulanan zamlar vergiler ile insanları hayatından bezdirerek gebertme gibi.
-
İslam'a laf atılacak ya. Hemen nerde 3 kuruşluk arap geleneği varsa onlar çıkartılır karşımıza. 2 dk Google kullanmayı bilmez bu insanlar. Maksat provake etmek olsun ortalığı
Bakalım Kuran'da recm varmıymış ya da yok muymuş? Şu dine laf atanlar bir okusunlar.
---------------------------------------------------------
KURANDA RECM HANGİ AYETTE (#236)
İşte Kurana dayalı islamiyeti savunanlarla diğerlerinin yani gelenekçi islami kesimin tamamının zıtlaştığı bir konu; recm, yani zina edenin taşlayarak öldürülmesi olayı. Allah Kuran`ın eksiksiz bir şekilde tamamlandığını Kuran`ın Enam 38de şöyle diyor"... Biz bu kitapta, herhangi bir şeyi ne eksik bıraktık ne fazla yaptık... "Bütün mezheplerin ortak görüşü şudur ki (not=ortak görüşün ender olduğu bir konu)zina edenler taşlanarak öldürülür. Oysa Kuran`da zinanın cezası belirtilmiştir. Nur Suresi 2de "Zina eden kadınla zina eden erkek. Yüz vuruş vurun herbirinin ciltlerine... " Allah Kuran`da zinanın cezasının ne olduğunu şöylemişken gelenekçi islam grupları zinanın cezasının Kuran`ın aksine taşlayarak öldürme olan recm olduğunu savunmuşlardır.
----------------------------------------------------------
O çıkartılan işkence aletlerinin tamamı insanların içlerinde taşıdıkları canilikten kaynaklanıyor. Hristiyanlıkta da böyle birşey yok. Sırf bu yüzden Satanizm akımları ortaya çıkmıştır. Bugünkü siyah giyinip ters haç takan bebelerden bahsetmiyorum. Ortaçağ'ın gerçek Satanistleri neden ortaya çıkmışlar bir araştırın. Bu olan olaylar sahte din adamları yüzündendir. Kimsenin bilip bilmeden kafadan atarak dine yıkma gibi bir lüksü yok. Ateistseniz ateistliğinizi bilin. -
Hoca varmıdır yokmudur bilmem umrumdada değil ama seadog hocamın dediği şey biraz komik gibi.Ben inanmıyorum müslüman değilim diyeni öldürmüyorlarsa bu kadar insan gerzekmi neden ben inanmıyorum deyip yada örnek hristiyanım diip paçayı kurtarmıyorlar:)Bencede gözünün yaşına bakmadan herkezi recm ediyorlar gibi geliyor.
-
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum ancak lütfen bir birinizi kırmadan tartışma yapın
-
en güzelde Kazığa oturtma =)
-
goyanın hayaletleri diye bi film izlemiştim ... ispanyada engizisyon din adamları tarafından işkence yapılarak casus olduğu itiraf ettirilen bi kız vardı filmde ... sonra rahiplerden biri kızın ailesine bu durumu bildirmek için gidyodu ... kızın abisiyle babası rahibe işkence yaparak kendisinin orangutanla gorilin çiftleşmesinden meydana gelen bi yaratık olduğunu itiraf eden bi belge imzalattıryolardı ... birden bu aklıma geldi ... öylesine yazim dedim ...
-
"benim atam maymun değil eheh" diye hayvanları aşağılarken hatırlanması lazım, insanın ne bok olduğunun.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca varmıdır yokmudur bilmem umrumdada değil ama seadog hocamın dediği şey biraz komik gibi.Ben inanmıyorum müslüman değilim diyeni öldürmüyorlarsa bu kadar insan gerzekmi neden ben inanmıyorum deyip yada örnek hristiyanım diip paçayı kurtarmıyorlar:)Bencede gözünün yaşına bakmadan herkezi recm ediyorlar gibi geliyor.
-----------------------------"Recmin amacı ise insanın işlediği günahların cezasını dünyada çekmektir. Eğer zina eden biri recm edilirse bunu ahirette Allahın zina günahına kefalet olarak alıp cehennem azabından korunması içindir.
Aslında bir müslüman gözünden bakılırsa recm büyük günahlara kefalet olarak yapıldığı için ahirette onun iyiliğine bile yarayabilir." seadog demiş zaten burda eğer dediğin gibi paçayı kurtaracaksa öbür tarafta elbet paçayı kaptıracaktır.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------heralde o kişiyi tanıyanlar var müslüman mı değil mi ? komşusunun neye inandığını biliyolar.
-
Volaris bunu yazdı:
Meşru kıldın bak gördünmü 2 dk da islamı.Şimdi zina çıkan deseki sanane benim yaşam tarzımdan.Ben müslüman değilim.Ne diyorsunuz hmmm o zaman bunu allah cezalandırsınmı diyorsunuz?
HAYIR.Gömüyorsunuz toprağa kendinizce dini kisveler altında "katliyam" yapıyorsunuz.
Ve adınada güzellikler dini islam diyorsunuz.Beyniniz yıkanmış sizin,göremiyorsunuz işitemiyorsunuz.Körsünüz.
-----------------------------Canım arkadaşım bilip bilmeden işkembeden çamur atmak kolay tabii. Keşke onun bunun lafınla değilde gerçekten araştırıp o maymundan gelme beynini yorup ateist olmayı kabul etmiş olsan o zaman en azından saygı görürsün.
Suudi arabistan'da cezalar dinlere göre verilir hiç bir hristiyana recm uygulanmaz Şöyle ki;
Suudilerin din polisleri vardır, bunlara mutavva denir genellikle namaz saatlerinde sokaklarda bolca görürsünüz bütün işyerleri kapanır namaz saatinde ve bu adamlar sokaklarda gezip açık işyeri ve sokaklarda gezen müslüman ararlar herkesin pasaportuna bakarlar hristiyansa dokunmazlar müslümansa birkaç seferden sonra cezasını verirler. Diğer suçlarda da aynı şey geçerlidir.
Bana internetten abudik gubidik kaynak bulma bu konuyla alakalı çünki yaşadığım ve gördüğüm ve çok iyi bildiğim bir mevzudur.
Bu sistem doğrudur yanlıştır tartışılır ama cezayı verirken dine bakarlar kardeşim.
Edit : Suudilerin kimliklerinde yabancıların vizelerinde yazar hangi dine mensup oldukları komşu olayı falan değil kıvırma şansın yok.