Akıllı Adamlardan Güzel Cevaplar..
-
Onu bunu bırakın...
Bu konu 1128937. keredir açılıyor...
Ayrıca Tarihin en sağlam oturtulan laf:
Napolyon'a sataşan kral:
"Siz Fransızlar para için savaşıyorsunuz, biz ise onurumuz için savaşıyoruz!"
Napolyon:
"Eh, herkes kendinde olmayan için savaşır"
-
bi tane parmaklı felan bişey vardı :D
galiba napolyon bir yeri işgal etmek için haritada komutanlarına bişeyler anlatıyomuş
içlerinden biri parmağıyla haritada biyerleri göstererek burdan böyle şurdan şöyle gidersek
oraları alırız demiş.Napolyon
-evet orları parmakla alabilseydik dediğin gibi yapardım :D
ve laf oturtma konusunda duyduğum en güzel hikayeAtatürk , yanında bir heyetle Avustralyaya gider
otelin lobisinde otururken bi adam Atatürk'e dik dik bakar
bundan rahatsız olan Atatürk yanındakilerden birini yollar ve
adamın derdini sormasını ister.Adam gider gelir ve Atatürk'e adamın dediklerini aktarır
-Onu sevmiyorum çanakkalede dedemi öldürdü
Atamızın cevabı
-Sor bakalım Dedesinin orda ne işi varmış :) -
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Napolyon'a sataşan kral:
"Siz Fransızlar para için savaşıyorsunuz, biz ise onurumuz için savaşıyoruz!"
Napolyon:
"Eh, herkes kendinde olmayan için savaşır"
-----------------------------
oturtmak diye buna derim walla. -
Şeyh Şamil'in sürgün yıllarında rus çarı bir yemek verir ve Şeyh Şamil'ide davet eder. yemek arasında rus çarı beni de yemenden korktum der. buna karşılık olarak Şeyh Şamil korkmayın dinimizde domuz yemek haramdır der...
-
İtalyan büyükelçi Atatürk'e hatay ın onların hakkı olduğunu ve onlara verilmesini söyler, Atatürk izin isteyerek Fevzi paşa yı arar," - paşam italyanlar hatayı istiyor, ne yapalım? ... tamam" konuşmadan sonra italyana döner ve "tamam biz hazırırz, gelip alabilirsiniz der" :D
bi de en çok beğendiğim şu vardır Atatürk'ün ingiliz komunata adeta döşediği laf.. köşkte ingiliz komutanın onuruna yemek verilmektedir, askerlerden biri de yemeği getirirken elinden kayar yere düşürür ve etraf batar.. ingiliz kasıla kasıla "bizim orda hiç olmaz böyle şeyler, askerlerimiz asla böyle hatalar yapmazlar" der.. ardından Atatürk "valla elimde değil, bu millete her şeyi öğrettim,bi uşaklık etmesini öğretemedim" der :D
-
abi müthiş yaa hazır cevap hepsi :D
-
iyi oturtuyolarmış biz bööle yapamıyoz
adamlar ünvanlarını hakediyolar
-
dikdatoraa bunu yazdı:
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------bu da mehmet akifde
AKİF trenle bir yere gidormuş oturmuş kompartımana eski bi arkadeşı gelmiş AKİFİ görmüş
-oooo üstad ayıya DÖNMÜŞSÜN demiş
AKİF hiç bişi yapmadan yönünü değiştirmiş
anlayanlar anladı
yunusemre sana göre anlaşılması zor geldi herhalde
İYİ OKU BAKALIM ne yazıyorda anlayanlar anlladı diyor yunus emre anlamadı demiyor