Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Akıllı Saat İçin Kafamda Deli Sorular
Akıllı Saat İçin Kafamda Deli Sorular
-
Öncelikle çinden alacağım bluetooth üzerinden çalışanlar pek tasarımları hoş değil ama gsm desteklilerin tasarımları güzel
- Kopya sim kartmı çıkaracağım saat için?
- imei sıkıntısı olurmu yoksa kopya olduğu için olmaz mı?
- imei sıkıntısı olursa içine başka telin imeini koyarsam aynı hatta 2. farklı imei den giriş yapıldığı için gsm kapatırmı?
- imeini değiştirebilirmiyiz?
-
Bunu Tr den aldım İmei sorunu yok ithalatçı firma üzerinde kayıtlı ama kamera yok özellikle kamera lazımsa belirteyim
Buda Yurtdışı fiyatı ama İmei sorun olabilir
-
Çinden sim kartlı dinleme cihazı almıştım bir süre sonra kapandı.
IMEI kayıtlı olmadığı için belli bir süre sonra kapanıyor.
-
Tayga bunu yazdı
Bunu Tr den aldım İmei sorunu yok ithalatçı firma üzerinde kayıtlı ama kamera yok özellikle kamera lazımsa belirteyim
Buda Yurtdışı fiyatı ama İmei sorun olabilir
kopya sim kartmı kullanıyosun
-
SPY-CX5 bunu yazdı
Çinden sim kartlı dinleme cihazı almıştım bir süre sonra kapandı.
IMEI kayıtlı olmadığı için belli bir süre sonra kapanıyor.
o Allahın emride şunu duyorum ben cihazın imeini değiştirsem yada çinliye söylerim değiştirip gönderir
kopya sim kartda 2 farklı imei ile tek hatta bağlanması sorun olurmu
şimdi vodafonu arayıp soracam anlamayacaklar:)
-
DJ_Alper bunu yazdıTayga bunu yazdı
Yok hocam tek hat
-
Tayga bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıTayga bunu yazdı
Yok hocam tek hat
vodafonu aradım yedek sim çıkartırız ikisini aynı anda kullanamazsınız dedi
hangisi aktifse onu kullanırsınız dedi
-
Bildiğim kadarıyla hiçbir şekilde aynı hattan iki tane kullanamazsın. Saate de sim kart takma saati telefon olarak değil telefona yardımcı olarak kullan. Sim kart takılanlar, androidle çalışanlar en fazla 2-3 gün şarj süresi verir sana ben benimkini haftada 1 şarj ediyorum o bile zor geliyor artık. Peblle modellerine bak bence. Alabileceksen gördüğüm en şık saat motorola moto 360 yeni serisi ama fiyatı 1000 TL'den aşağı değil. Şöyle birşey de var ama o da pahalı biraz. https://www.kickstarter.com/projects/2106691934/blocks-the-worlds-first-modular-smartwatch/description
-
la aldım saati
çinli http://pan.baidu.com/s/1ntOquk5 burdaki programla imei değiştirirsin dedi bi bok anlamadım anlayan varmı siteye girip?
-
arkadaş almış aliexpressden geliyormuş gönderen imei falan atmış öğrenirsem linkini paylaşırım.
-
koray bunu yazdı
arkadaş almış aliexpressden geliyormuş gönderen imei falan atmış öğrenirsem linkini paylaşırım.
ben siparişi geçtim hangi programla atmış o lazım birde dz09 modeli için olan yoksa gv08 modeli için nette var