Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Akıllı Saat İçin Kafamda Deli Sorular
Akıllı Saat İçin Kafamda Deli Sorular
-
_Dert_ bunu yazdı
LEM1 alsaydin daha guzel hos bence. Sarjlari 1-2gun gidiyor, şoyle 1-2 hafta giden olsa hemen alicam :) telefonu gunluk sarja koyuyoz birde saatle ugrasmayalim.
hocam yuvarlak saatler bana göre değil biz yuvarlak adammıyız lan..! :)))
lemfonun tüm serilerine baktım hocam
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
http://metro.co.uk/2015/11/24/man-burned-by-apple-watch-strap-that-started-glowing-with-heat-5524011/
-
DJ_Alper bunu yazdı_Dert_ bunu yazdı
LEM1 alsaydin daha guzel hos bence. Sarjlari 1-2gun gidiyor, şoyle 1-2 hafta giden olsa hemen alicam :) telefonu gunluk sarja koyuyoz birde saatle ugrasmayalim.
hocam yuvarlak saatler bana göre değil biz yuvarlak adammıyız lan..! :)))
lemfonun tüm serilerine baktım hocam
:) :) :) :)
Manisa'dan yuvarlak adam cikmaz :)
Sen boyle yuvarlak falan diyince kendimi sorguladim yoksa ben yuvarlaklardan mi hoslaniyorum :) tobe tobe :)
Hayirlisi olsun diyelim. Gelince dusuncelerini paylasirsin artik.
-
Valla kanka bizim arkadas imei sine filan bakmadan 2 tane siparis etmis. Urunleri bekliyor..geldiginde sana net cevap yazarim.
-
Hocam bende almıştım
bu saaten bluetuth bağlantısı felan güzel mesaj geliyor cevap yazabiliyorsun arama yapıp aramalara cevap verebiliyorsun sim kart la kullanmadım hiç diğer uygulamalardan gelen bildirimleri
Whatsapp uygulamasından 1 adet bildirim diye gösteriyor
Konuşamıyosun o saatle çünkü telefonun hoparlorunu açıp konuşmuş gibi oluyor :)
Şarj etmen gerekiyo 2-3 günde
Ben bi hafta felan kullandım sonra sarmadı
-
risk53 bunu yazdı
Hocam bende almıştım
bu saaten bluetuth bağlantısı felan güzel mesaj geliyor cevap yazabiliyorsun arama yapıp aramalara cevap verebiliyorsun sim kart la kullanmadım hiç diğer uygulamalardan gelen bildirimleri
Whatsapp uygulamasından 1 adet bildirim diye gösteriyor
Konuşamıyosun o saatle çünkü telefonun hoparlorunu açıp konuşmuş gibi oluyor :)
Şarj etmen gerekiyo 2-3 günde
Ben bi hafta felan kullandım sonra sarmadı
Eski sürüm bunlar internetde imei kırma var bunların
-
almak istersen 3 haftalık samsung Gear V7000 var elimde. Toplasan 5 saat durmamıştır kolumda. Piyasa fiyatı 400 civarlarında. Kimi sitelerde 249 lira filan diyo. Bana hediye geldi zaten saat bende kullanamadığım için satıcam. İlgilenirsen kutusu şarj aleti ıvırı zıvırı 350 liraya verebilirim. :)
-
işe yarıyor mu bu aletler yoksa artistik patinaj için mi?
-
Prometheus bunu yazdı
işe yarıyor mu bu aletler yoksa artistik patinaj için mi?
ünide vize sınavında kopya çektim. metrobüste karı kızın resmini çektim xD
artizlik yaptım.
ama illa alınması gereken önemli bir alet değil. Buna bu kadar para vereceğine git adam gibi kol saati al daha mantıklı bence xD