Akıllımtrak Saat Kullananlar?
-
Selamlar,
Epeydir akıllıya yakın, ucuza kaçabileceğim bi kol saati almak istiyorum. Kullananlar modellerini ve yorumlarını belirtirse sevinirim. İşin aslı kalp atışıdır uyku takibidir adım sayıcıdır gereksiz fantasik fonksiyonlarla kafayı bozmak için istiyorum :)
Apple watch en son 1000 lira civarıydı. O tarz şeyler hem beni aşar hem de bu teknoloji yeterince gelişmeden o kadar yatırım yapmak mantıklı gelmiyor. Gerçi oluk oluk param olsa alırdım on tane. Herneyse, elimde android var şimdilik. iOS a geçmeyi düşünüyorum. iOSta sadece apple watch mı çalışabiliyor?
Bir de, diyelim ki saati bağladık blütütla, aynı zamanda bi de kablosuz bluetooth kulaklığım var, ikisi aynı anda çalışabilecek mi?
Pil ömrü de en azından 2-3 günde bir şarj istese daha sık istemese kıyak olur.
Ne diyorsunuz? Akıllı saat alırken nelere dikkat etmeli?
-
Akıllı saatlerin genel olarak iOS ile uyumsuzluğu var. iOS bildirimlere erişmesine müsaade etmiyor başka programların. Zaten Apple Watch tutulmadı Apple fiyatları sessizce aşağı çekti ancak yine tutulmadı ve yeni modelini çıkarmadı. Muhtemelen yakında üretimide durdurur.
Önerim :
Sony SmartWatch 2.
https://www.youtube.com/watch?v=jcxe74eoa-Q
3-4 gün sürekli ekran açık şarjı gidiyor. Sony ışık sensörü koymuş ortama göre ekran ışığı açıyor, kısıyor saati gösteriyor sürekli. En güzel tarafıda standart micro usb telefon şarjıyla şarj oluyor. Diğer akıllı saatler gibi saçma sapan şarj aleti yok. Ayrıca su ve toz geçirmez sertifikası var.
mkyb tarafından 03/Nis/16 14:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Lemfo lf 07 var bende.
Telefona bağlamıyorum pek, genelde saat olarak kullanıyorum sadece.
Bi yerden sonra aslında sıkılıyor insan :)
telefona bağlamadan kullanınca 1,5 hafta şarjı gidiyor.
-
Şarj olayı çok can sıkıyor diye alanın bir süre sonra sıkılıp sattığı yada çekmeceye attığı bir şey olarak duyuyorum.
-
cuneyd bunu yazdı
Lemfo lf 07 var bende.
Telefona bağlamıyorum pek, genelde saat olarak kullanıyorum sadece.
Bi yerden sonra aslında sıkılıyor insan :)
telefona bağlamadan kullanınca 1,5 hafta şarjı gidiyor.
Nereden kaça aldın hocam?
-
Şarj ömrü olarak: Pebble
Özellik olarak : Gear S2
Saat olmasına gerek yok, adım saysın, kalp ritmi ölçsün, uyku takibi yapsın, titrşeimle haber versin yeter dersen: Mi Band S2
-
Hocam arkadasim gear ve bluetooth kulakligi ayni anda baglayip saatten arama yapip kulaikla konusuyordu telefon hep cebindeydi ama android telefonla yapiyordu bunu. ios la nasil olur bilmiyorum
-
Mi Band S2'nin özellikleri saate uyarlanmış hali var m? Amazondan alabilirim. şahsen telefonda konuşma,mesaj atma gibi saçma sapan yetenekleri olmasada olur. saati hava durumunu göstersin Runtastic ile falanda eşleşsin yeter.
-
Ben bi heyecanla Misfit aldım. Herkes çok memnun ancak GM Discovery ile uyumsuz olduğu için çalıştıramadım. Yeni bir telefona artık.
https://www.youtube.com/watch?v=FiPYZ-CmcFw -
Watch var bende. Uyku takibi yapmiyor oncelikle onu belirteyim
Her zaman olmasa da arada bazen watch ile takiliyorum, uzun yola giderken filan iyi oluyor. Bazen de diger saati kullaniyorum. Diger saatim olmasa hep watch kullanirdim, gayet memnunum. Sarj olayi can sikici tabi ama alisiyorsun artik.
-
Bu saatlerin sadece elektronik kısmını alabileceğim bir yer var mı? Alibaba'da bakındım tam nokta atışı birşeye denk gelemedim.