Akıllımtrak Saat Kullananlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

Mi Band kullanıyordum. Turkcell'de telefon alana Apple Watch bir miktar indirimli veriliyor özellikle 38mm olanı. Aradım taradım stokları tükenmiş adamların.

Şans eseri dün Akasya AVM'de denk geldim aldım. Şarj konusunda sorun yaşatmaz gibi geliyor, dün akşam 20 civarı şarjdan çıkardım, şu an %26 şarjı var ve tüm gün aktif bağlıydı iPhone ile.

Ancak şarjı 3 günden aşağı gitmemeli diye düşünüyorum bu tür ürünlerin. Ama tasarım olarak gerçekten çok hoş. Normal saat olarak kullanıyorum ayrıca kulaklık çok kullandığım için telefon, müzik vs. yönetimi çok işimi görüyor.

Almak isteyen arkadaşlar Turkcell'de telefon taahhüdü bulunanlara olan Apple Watch ücretlerini inceleyebilirler.

imza.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

şuan en iyi 2 akıllı saat morotola 360 ve apple watch

diğerleri plastik oyuncak gibi şeyler hiç kale almaya gerek yok sadece fit modelleri sporculara uygun olabilir. 

sıkıntı şurada şuanda akıllı saat alınmaması gerekiyor çünki saat dediğiniz şey her gün şarj edilmez her haftada şarj edilmez

1 ay gibi bir batarya ömrü sürmesi lazım o zamana kadar watch a hayır. 

apple watch im olsa her gün şarj derdi yüzünden kullanmazdım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

aradigin saat bu hocam http://www.amazon.com/Pebble-Time-Round-Smartwatch-Refurbished/dp/B01DE9YIU6?ie=UTF8&refRID=C8VZZ0KSGZJDSN06SH1T&ref_=pd_rhf_gw_p_img_10

bende ilk jenerasyon pebble var linkini verdigim son jenerasyon. alali 2 yil falan oldu herhalde ve  cok memnunum  her turlu isini goruyor ve sarji da baya gidiyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

Lemfo lf 07 var bende.

Telefona bağlamıyorum pek, genelde saat olarak kullanıyorum sadece.

Bi yerden sonra aslında sıkılıyor insan :)

telefona bağlamadan kullanınca 1,5 hafta şarjı gidiyor.

Nereden kaça aldın hocam? 

Aliexpress ten aldım hocam. O zaman 68 dolara aldım da geçen gün baktım aynı saate 110 dolar yazmışlar. Şaşırdım. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Şu an Mi Band'den çok memnunum bende, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. 1 tanesini kaybettiğim için ikinciyi sipariş vermiştim. Şarjı 45 gün gidiyor.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

Alcatel OneTouch Watch var bende de, 4-5 gün gidiyor şarjı. IOSla tam uyumlu. F/P cihazı.

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
Toplam Hit: 2246 Toplam Mesaj: 17
akıllı saat aptal saat guguklu saat