Akıllımtrak Saat Kullananlar?
-
Mi Band kullanıyordum. Turkcell'de telefon alana Apple Watch bir miktar indirimli veriliyor özellikle 38mm olanı. Aradım taradım stokları tükenmiş adamların.
Şans eseri dün Akasya AVM'de denk geldim aldım. Şarj konusunda sorun yaşatmaz gibi geliyor, dün akşam 20 civarı şarjdan çıkardım, şu an %26 şarjı var ve tüm gün aktif bağlıydı iPhone ile.
Ancak şarjı 3 günden aşağı gitmemeli diye düşünüyorum bu tür ürünlerin. Ama tasarım olarak gerçekten çok hoş. Normal saat olarak kullanıyorum ayrıca kulaklık çok kullandığım için telefon, müzik vs. yönetimi çok işimi görüyor.
Almak isteyen arkadaşlar Turkcell'de telefon taahhüdü bulunanlara olan Apple Watch ücretlerini inceleyebilirler.
-
şuan en iyi 2 akıllı saat morotola 360 ve apple watch
diğerleri plastik oyuncak gibi şeyler hiç kale almaya gerek yok sadece fit modelleri sporculara uygun olabilir.
sıkıntı şurada şuanda akıllı saat alınmaması gerekiyor çünki saat dediğiniz şey her gün şarj edilmez her haftada şarj edilmez
1 ay gibi bir batarya ömrü sürmesi lazım o zamana kadar watch a hayır.
apple watch im olsa her gün şarj derdi yüzünden kullanmazdım
-
aradigin saat bu hocam http://www.amazon.com/Pebble-Time-Round-Smartwatch-Refurbished/dp/B01DE9YIU6?ie=UTF8&refRID=C8VZZ0KSGZJDSN06SH1T&ref_=pd_rhf_gw_p_img_10
bende ilk jenerasyon pebble var linkini verdigim son jenerasyon. alali 2 yil falan oldu herhalde ve cok memnunum her turlu isini goruyor ve sarji da baya gidiyor.
-
mkyb bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
Lemfo lf 07 var bende.
Telefona bağlamıyorum pek, genelde saat olarak kullanıyorum sadece.
Bi yerden sonra aslında sıkılıyor insan :)
telefona bağlamadan kullanınca 1,5 hafta şarjı gidiyor.
Nereden kaça aldın hocam?
Aliexpress ten aldım hocam. O zaman 68 dolara aldım da geçen gün baktım aynı saate 110 dolar yazmışlar. Şaşırdım.
-
Şu an Mi Band'den çok memnunum bende, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. 1 tanesini kaybettiğim için ikinciyi sipariş vermiştim. Şarjı 45 gün gidiyor.
-
Alcatel OneTouch Watch var bende de, 4-5 gün gidiyor şarjı. IOSla tam uyumlu. F/P cihazı.