Aklını Başına Al Vekil (İbrahim Tatlıses )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

hala bu yaratığı nsl insan yerine koyup prgram yaptırıp izliyorlar anlamış değilim konuşmalara gaf lara bi bakın

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=108718&uniq_id=1193069598

direk video linki

http://www.youtube.com/watch?v=NuYkQzSfYcc

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

... laf söylediği milletvekili kimdir nedir bilmem ama o orada milletvekiline laf söylerken millet nasıl bir coşkuyla alkışlıyor öyle.? bi' garibime gitti valla... ufak bi diklenme gördük mü gaza geliyoruz amk adam meclise kafa tutsa önünde domalcaklar demekki ilginç...

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

Şahsi fikrim videodaki hiçbir söylediğini samimi bulmadım. Ve son 15 - 20 seneye bakılınca Yavuz Sultan Selim zamanında doğru söylemiş diye düşünüyorum.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    B0LDPiL0T bunu yazdı:
    -----------------------------

Şahsi fikrim videodaki hiçbir söylediğini samimi bulmadım. Ve son 15 - 20 seneye bakılınca Yavuz Sultan Selim zamanında doğru söylemiş diye düşünüyorum.

BOLDPİLOT özel bir soru bu konuyla alakalı değil sadece merak.Yavuz Sultan Selim ne demişti?

iyi biri değil... TBT
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

@ Shamanist

Kürde fırsat verme ya Rab Dehr'e sultan olmasın,
    Ayağını sıksın çarık, asla iflah olmasın,
    Vur sopayı al ekmeğini, karnı bile doymasın
    Ol çeşmemden gâvur içsin, kürde nasip olmasın....

//Edit ilk attığım post kendi şahsi fikrimdir....

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poker
    poker's avatar
    Erkek
    zaten bu o.ç yi hiç sevmem bunu taksimde sallandırcan aq ibreti alem olucak aq peşmergesi kıroooooooo aq çocuğu

yaşanılası çok güzel bi çocuk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    B0LDPiL0T bunu yazdı:

@ Shamanist

Kürde fırsat verme ya Rab Dehr'e sultan olmasın,
    Ayağını sıksın çarık, asla iflah olmasın,
    Vur sopayı al ekmeğini, karnı bile doymasın
    Ol çeşmemden gâvur içsin, kürde nasip olmasın....

//Edit ilk attığım post kendi şahsi fikrimdir....

Yavuz Sultan Selim mi demiş bunu..

onu diyenin amk ben :|

o böle bişey demez.

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    İbbo Kadar Salak bir insan olamaz.. studyoda canlıyayında okey oynayan bana göre akıllı degıldır + ayakkabıda gıymıyor terlıkle cıkıyor.. ( Kroyum Ama para bende diyo resmen.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    bu adamın sonunu iyi görmüyorum ben günün birinde bi şey gelecek başına ama hadi hayırlısı bakalım

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    MHP Aydın milletvekiliydi sanırım ibo v dierlerine şehitlerin öldüüü gece dansöz,eğlence vs  amkı$tırdıı için kınıodu sanırsam. ib0$ta ona diodur aklını ba$ına al diea.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    istanblue
    istanblue's avatar
    Erkek

ya ben ıbrahımında a.q. orda bulunan sehıt aılelerıne saygı gostermeyıpte ıbrahımı alkıslayanlarında a.q. ayrıyeten

sehıtlerın can verdıgı gecede dansoz oynatan obrahım tatlısesın hayat arkadası derya tunayı da zikim, o gece gobek atan dansozude zikim.

not: ibrahım tatlı sesı de zikeyim kızını da zikeyım boyle terbıyesızlık olmaz lan orospu cocugu

sen o sehıtlerın sayesındsenı  yasıyorsan burda sukut edıp gerekırse program yapmıyucaksın amına kodumun kürtü. senın ananı bacını sıkım ıbrahım tatlıses gıbı senın suyun ısında amına kodumun şoparı senı sıkmedıler ananı yoksa kalkıpta boylre kopek gıbı havlarmıydın kopek

dostunu oyle bir z*kki dusmanin ibret alsin!
Toplam Hit: 3939 Toplam Mesaj: 20