Aklını Başına Al Vekil (İbrahim Tatlıses )
-
hala bu yaratığı nsl insan yerine koyup prgram yaptırıp izliyorlar anlamış değilim konuşmalara gaf lara bi bakın
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=108718&uniq_id=1193069598
direk video linki
-
... laf söylediği milletvekili kimdir nedir bilmem ama o orada milletvekiline laf söylerken millet nasıl bir coşkuyla alkışlıyor öyle.? bi' garibime gitti valla... ufak bi diklenme gördük mü gaza geliyoruz amk adam meclise kafa tutsa önünde domalcaklar demekki ilginç...
-
Şahsi fikrim videodaki hiçbir söylediğini samimi bulmadım. Ve son 15 - 20 seneye bakılınca Yavuz Sultan Selim zamanında doğru söylemiş diye düşünüyorum.
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------Şahsi fikrim videodaki hiçbir söylediğini samimi bulmadım. Ve son 15 - 20 seneye bakılınca Yavuz Sultan Selim zamanında doğru söylemiş diye düşünüyorum.
-----------------------------
BOLDPİLOT özel bir soru bu konuyla alakalı değil sadece merak.Yavuz Sultan Selim ne demişti? -
@ Shamanist
Kürde fırsat verme ya Rab Dehr'e sultan olmasın,
Ayağını sıksın çarık, asla iflah olmasın,
Vur sopayı al ekmeğini, karnı bile doymasın
Ol çeşmemden gâvur içsin, kürde nasip olmasın....//Edit ilk attığım post kendi şahsi fikrimdir....
-
zaten bu o.ç yi hiç sevmem bunu taksimde sallandırcan aq ibreti alem olucak aq peşmergesi kıroooooooo aq çocuğu
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------@ Shamanist
Kürde fırsat verme ya Rab Dehr'e sultan olmasın,
Ayağını sıksın çarık, asla iflah olmasın,
Vur sopayı al ekmeğini, karnı bile doymasın
Ol çeşmemden gâvur içsin, kürde nasip olmasın....//Edit ilk attığım post kendi şahsi fikrimdir....
-----------------------------Yavuz Sultan Selim mi demiş bunu..
onu diyenin amk ben :|
o böle bişey demez.
-
İbbo Kadar Salak bir insan olamaz.. studyoda canlıyayında okey oynayan bana göre akıllı degıldır + ayakkabıda gıymıyor terlıkle cıkıyor.. ( Kroyum Ama para bende diyo resmen.)
-
bu adamın sonunu iyi görmüyorum ben günün birinde bi şey gelecek başına ama hadi hayırlısı bakalım
-
MHP Aydın milletvekiliydi sanırım ibo v dierlerine şehitlerin öldüüü gece dansöz,eğlence vs amkı$tırdıı için kınıodu sanırsam. ib0$ta ona diodur aklını ba$ına al diea.
-
ya ben ıbrahımında a.q. orda bulunan sehıt aılelerıne saygı gostermeyıpte ıbrahımı alkıslayanlarında a.q. ayrıyeten
sehıtlerın can verdıgı gecede dansoz oynatan obrahım tatlısesın hayat arkadası derya tunayı da zikim, o gece gobek atan dansozude zikim.
not: ibrahım tatlı sesı de zikeyim kızını da zikeyım boyle terbıyesızlık olmaz lan orospu cocugu
sen o sehıtlerın sayesındsenı yasıyorsan burda sukut edıp gerekırse program yapmıyucaksın amına kodumun kürtü. senın ananı bacını sıkım ıbrahım tatlıses gıbı senın suyun ısında amına kodumun şoparı senı sıkmedıler ananı yoksa kalkıpta boylre kopek gıbı havlarmıydın kopek