Aklını Başına Al Vekil (İbrahim Tatlıses )
-
programlarda ışık yanar insanlar, alkışlar ya da oradaki görevliler alkışlatır.. salaklarda alkışlamız
-
istanblue bunu yazdı:
-----------------------------ya ben ıbrahımında a.q. orda bulunan sehıt aılelerıne saygı gostermeyıpte ıbrahımı alkıslayanlarında a.q. ayrıyeten
sehıtlerın can verdıgı gecede dansoz oynatan obrahım tatlısesın hayat arkadası derya tunayı da zikim, o gece gobek atan dansozude zikim.
not: ibrahım tatlı sesı de zikeyim kızını da zikeyım boyle terbıyesızlık olmaz lan orospu cocugu
-----------------------------
o gece öyle birşey olmadı..
izlemediysen ordan burdan duyup gaza gelme boşuna.
ha kendisini bokum kadar sevmem o ayrı
-
a.q ne cok sey biliosunuz!..tamam ibnenin oglunu bende sevmem ama yine de bu kadar agır konusmayın..
zamanında pkk ya yaptığı yardımları şimdi mehmetcik vakfına yapıyor..asıl dansöz bu puşt!..ben yinede kendisini şu zamanda samimi buluyorum!..ya olayın sıcaklığıyla mewzunun derinliğini anlayamadı ya da yayıncı kuruluşun verdiği bir talimat gereği programına öyle dewam etmek zorunda kaldı!..
not:bende ibrahim tatlısese kızıp onun kızını sikiim diyen zihniyeti sikiim!..kızının konuyla ne alakası var a.q -
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------@ Shamanist
Kürde fırsat verme ya Rab Dehr'e sultan olmasın,
Ayağını sıksın çarık, asla iflah olmasın,
Vur sopayı al ekmeğini, karnı bile doymasın
Ol çeşmemden gâvur içsin, kürde nasip olmasın....//Edit ilk attığım post kendi şahsi fikrimdir....
-----------------------------Olum bana bak lan bende Kürdüm sik sikkk yorum yazma aklını başınaaa alll edepsiz yaratğğğğ
türkede Kürdede Kurban olsun senİn gibi bet kUşun biri
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
Ol çeşmemden gâvur içsin, kürde nasip olmasın....//Edit ilk attığım post kendi şahsi fikrimdir
Git a.q İboya kufurr ed ne Kürtleri karıştırıyosun a.q
İboyu sevdımden deil bende Onun .......... ama Kürtlere ole Küfür edemezsin
-
jiyanamin bunu yazdı:
B0LDPiL0T bunu yazdı:
Ol çeşmemden gâvur içsin, kürde nasip olmasın....//Edit ilk attığım post kendi şahsi fikrimdir....
-----------------------------Olum bana bak lan bende Kürdüm sik sikkk yorum yazma aklını başınaaa alll edepsiz yaratğğğğ
-----------------------------Türk yazarken niye küçük yazıyon da Kürt yazerken büyük yazıyon ilk harfini merak ettim de birader
bu arada ibo denen şerefsizin soyunu sikim ben amk oğlu şerefsiz yaa :@
-
jiyanamin bunu yazdı:
B0LDPiL0T bunu yazdı:
Ol çeşmemden gâvur içsin, kürde nasip olmasın....//Edit ilk attığım post kendi şahsi fikrimdir
Olum bana bak lan bende Kürdüm sik sikkk yorum yazma aklını başınaaa alll edepsiz yaratğğğğ
Kürt milliyetçiliği okuma bize,ayırım yapan burda sensin.Biz bir ideolojiyi konuşuyoruz sen küfürle dalıyorsun.Unutma ki Atatürk Türk Milliyetçiliği dışındaki akımlar bölücü fikir unsurudur.Ayrıca orda "burda ben kürdüm lan asarım keserim hedö hödö" yapamazsın.Atatürk söylemiyor mu?"Ne mutlu Türk'üm diyene" diye,bu Atatürk'ün kişisel yorumudur.Yavuz sultan selim de yorum yapmış.Sen gel şimdi burdan Yavuz sultan selime hakaret et doğrumu???Çünkü yorumu yazan arkadaş kendi kişisel yorumunun olmadığını belirtmiş.Senin gibiler Türk tarihindeki önemli kişilere sövecek kadar abarttıysa işi ortalık iyice karışmış demektir.Konuşurken sözlerine dikkat et adam gibi tartışıyoruz burada ağzını bozma. -
jiyanamin bunu yazdı:
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------Sevgili hıyarzan;
Kendi şahsi fikrimi yazdım ve Yavuz Sultan Selim Han'ın bir sözünün doğru olduğunu düşündüğümü yazdım. Bide bana küfür falan etmişsin aslında Yavuz Sultan Selim'e küfrediyosun.
"Ne Mutlu Türk'üm diyene" Mustafa Kemal ATATÜRK... Bunada küfür etcekmisin.
Senin seviyene inmeyeceğim. Ama şunu bil. Bu millete hıyanet içinde olanlar bu milletden ekmek yiyip ona kansızlık yapanlar şerefsizlik yapanlar ne yazıkki senin ırkından. Hadi onuda geçtim eğer bu milletde Türk ırkı fakirlik çekiyorsa, üniversite okuyamıyorsa, gene zamanında ( en basit örnek Turgut Özal zamanı )sizleri desteklediğimiz için olmuştur. Ulan size hertürlü insanlığı yaptık yardım ettik ama ne oldu teror olarak bize geri döndü. Ve Tarihimizdeki bir padişaha şuan küfür olarak ben işitiyorum.
Şimdi kimse bana cahillik demesin dışmihrakların oyunu demesin. Düşünün bir kere bir insan nekadar cahil olursa olsun dininden vazgeçermi başka bir dine inanabilirmi? Tabi kahpeliğe meyilli değilse. işte bende kürt ırkındaki teror olaylarını böyle görüyorum. yok biz cahiliz biz kandırıldık o yüzden bize insanlık yapanlara kahpelik yaptık. Geçin bunları amk. Demekki kalbi sikişiyomuş çakalların... Devlet istiyolarmış. Sadece yarraklarımızı alırlar. Türk'ün ayranı kabarırsa işin ucu çok kötü yerlere gider...! Kurunun yanında yaşta yanar.
Söylediklerimin hepsi kahpeliği kendine örnek edinmiş pkklılar ve kalbinde onlara karşı zerre tanesi kadar sempati besleyen orospu evlatları içindir. Eğer bu kategorideysen pm at sana açık adresimi vercem.... Yüzüme söversin ozaman :)))
-
en azından bu saygısızlığı yaparsın oc