folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aklınızda Bulunsun ""Polis Kimliğini Göstermeden İşlem Yapamaz."

Aklınızda Bulunsun ""Polis Kimliğini Göstermeden İşlem Yapamaz."

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

HoRbY bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bizimde suçumuz varki konuşuoz :D Hüsein erken gel Kütahyaya kafanı kırıyım boş kafa cekilmez ilk gün :D

çok dertliyim bu konuda :)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    gecen gece durdurdu bizi 2 polis , kimlik istedi arkadasım önce sizin polis kimliğini görebilirmiyiz dedi . polis sert çıktı kimlik yerine belindeki silahı gösterdi :S
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    göstermesini isteyin bişey yaparsa daha ii bi şikayet aldımı aynen açığa alırlar başıma gelse dayak yemek pahasına sorarım :D

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek

Allah nasip ederse ben de 2 sene sonra polis olacagım..Suan okumakta oldugum pmyo da ilk ogrettikleri şeyin başında orantılı guc ve vatandasla olan mulakatımızın ne sekilde olacagı geliyor..bunun uzerine cok dusuluyor belliki teşkilat değişiyor değişecek..

bu kımlık sorma meselesinde de sen kımlıgını sordugunda direk silahı gosterecek polis memuru olduguna da inanmıyorm..tamam her yerde 2 3 curuk yumurta vardir ama bunu butun bir teşkilata yaymak hoş değil..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

polis soruyor : beyfendi güvenlik uygulaması kimliğinizi alayım sorgulama yapacağız

vatandaş : tabi buyrun yanlız sizinde kimliğinizi görebilir miyim

polis: buyrun 

diğer soruş şekli 

polis soruyor: beyfendi güvenlik uygulaması kimliğinizi alayım sorgulama yapacağız

vatandaş: önce sen kimliğini göster lan

polis direk öper

polis soruyor : kimliğini ver lan

vatandaş : insan gibi davranın lütfen ben sizin kimliğinizi görebilir miyim

kavga gürültü 

polis öpülür. tabi vatandaş suç üstü ve ya şüpheli değilse 

sonuç değil oluş şekli önemli bence adam gibi muamele istiyorsn adam gibi davran öpülürsünüz iki taraf içinde geçerli :)

he bi de polis bi sikim değil diyen arkadaşa yanıtım polisin zaten masum bir vatandaşla işi olmaz etliye sütlüye karışmayan bi vatandaşa karşı elbette bi sikim yapmaz polis. ha ama kaşınırsan kaşı beni diye diretirsen kusura bakma ama sana öle bir muamele çekerki. misal o sözü polisin yüzüne karşı bir söyle istersen ;)

çok uzakta uzak denizlerde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

birader 8 gündür mersin otomobil fuarinda calisiyorum bu herifler kimlik göstermeden ben polisim diye bi yerlerini sallaya sallaya gecmeye calisiyorlar.. bana kimligi sormam talimati verildi eger kimlik göstermesse gecis yapamaz yada ücretli olarak gecer diye.. amk adamlara "kimligi görebilirmiyim" diye soramiyorsun bile.. acaip kavga cikariyorlar bi tarafi kalkmis alayinin...

ayidan post, polisten dost olmaz derler ya dogru demisler..

choosing my confessions...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek
    Polisler yüzünden 40 gün cezaevinde yatmış birisi olarak söylüyorum. Polislere kimlik falan sormayın zararlı siz çıkarsınız. Devletin koruması altında hepsi. Müridlerin polis akrabası olmadığını bilsem hepsinin allah belasını versin derdim amma :)  Şaka bi yana genelleme yapmak tabiiki doğru olmaz ama %70' i devlet polisliğii değil kabadayılık yapıyor. Bunun başlıca sebeplerinden biriside devletin verdiği tam yetkidir. Beline silahı takan polis kendini külhanbeyi zannediyor. Zaten Devlet polisimi , polis devletimi belli değil ya aq.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

JaCKaL bunu yazdı:

birader 8 gündür mersin otomobil fuarinda calisiyorum bu herifler kimlik göstermeden ben polisim diye bi yerlerini sallaya sallaya gecmeye calisiyorlar.. bana kimligi sormam talimati verildi eger kimlik göstermesse gecis yapamaz yada ücretli olarak gecer diye.. amk adamlara "kimligi görebilirmiyim" diye soramiyorsun bile.. acaip kavga cikariyorlar bi tarafi kalkmis alayinin...

ayidan post, polisten dost olmaz derler ya dogru demisler..

resmi kıyafetli bir polise mi yoksa sivil mi eğer sivilse sormak zorundasın ama resmi ise kimse otomobil fuarına girmek için resmi giyinmez...

çok uzakta uzak denizlerde...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

JaCKaL bunu yazdı:

resmi kıyafetli bir polise mi yoksa sivil mi eğer sivilse sormak zorundasın ama resmi ise kimse otomobil fuarına girmek için resmi giyinmez...

yok hacim sivil polis.. resmiler zaten belli..

choosing my confessions...
Toplam Hit: 3015 Toplam Mesaj: 20